Prosím jak se dá smazat příspěvek v diskuzích? Na podpoře mi napsali, že to musí jít, že oni mi to nesmazou, protože se do diskuze nedostanou. Jde o Nejen u kafíčka....Tu diskuzi jsem před lety založila já a v této úpravě už tam není možnost SMAZAT nebo možná je někde jinde, ale já ji nikde nevidím. děkuji.
Evelyn programátorka mi sdělila, že mazat na těchto stránkách můžeš jen Ty a já mám možnost buď to nechat tak nebo pustit na stránky Tebe a vždy požádat o smazání. Což o to, já bych Ti přístup umožnila, ale nevím jak, když už ani nemůžu diskuzi editovat. Mám možnost jen reagovat na příspěvky jako ostatní. Programátorce jsem to napsala, zatím neodpověděla. Už to vypadá, že to budu muset nechat tak, asi.
Evelynko měla by jsi mít přístup do diskuze NEJEN U KAFÍČKA..., takže se na tebe můžeme obracet s mazáním příspěvků. Prosím kam Ti případně psát, do této diskuze nebo jinam? Děkuji. Můj předchozí příspěvek je trochu zmatený, špatně jsem email přečetla, klidně to můžeš smazat.
bohuzel se tam nedostanu
"Nejen u kafíčka, ale i u čaje a zákusku či poháru je příjemný relax
Vstup nepovolen
Tato diskuse je soukromá, děkujeme za pochopení."
Mně programátorka napsala na email, že Ti přístup umožní. Já jsem souhlasila. Možná mi to napsali a ještě neprovedli.
Email Ti zkopíruji:
"My máme možnost přes naší databázi adminku přidat do vaší soukromé diskuze, kam ted nemá přístup a tato adminka - Evelyn může poté nevhodné - špatné příspěvky editovat...
To je nová logika diskuzí na ženyE15.
Pokud s tím jako zakladatelka souhlasíte, přidáme MY adminku - uživatelku do vaší soukromé diskuze.
ano, máš pravdu a budu na to myslet, abych to měla v pořádku . V Linuxu se se čistí cokies stejně jak v Chromu ? Kdysi jsi sem dala tabulku jak na co , mělas to v Dámě uložené .
Když fotku otočím ve photofiltre, tak dobrý, ale v malování to nefunguje, no budu na to myslet a používat jen photofiltre. A co se dá dělat při vkládání z mobilu? To není problém u mě, ale jiná dobrá duše je nešťastná, že nemuže vložit z mobilu obrázek správně. Děkuji.