Jak dosáhnout orgasmu? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

jak dosáhnout orgasmu?

Diskuze

anonym
| 8. 7. 2013 22:29
Zdravím. S přítelem provozujeme *** asi rok, celou dobu bylo všechno bezvadné až poslední měsíc nemůžu dosáhnout pořádného orgasmu. Vždy jsem to cítila po celém těle,bylo to něco úžasného. Ale teď?Přijde mi,že nedokážu dosahnout konce a s přítelem nevíme kde může být problem.
anonym
| 2. 7. 2013 14:33
Problémy s orgasmem vyřešeny:
Já jsem svůj první *** zažila ve 25ti letech a ráda bych i další z vás třeba inspirovala. Začátky probíhaly sama v klidu ve vaně s masážní sprchovou hlavicí mířící na klitoris. Tam jsem se to vlastně naučila. Pak jsem zjistila, že je lepší (a snazší) sprchu spojit ještě s hračkou uvnitř. Poté jsme zkusili přítelovy prsty v kombinaci se sprchou a pak už vedla cesta do sucha postele. Vše jsem se samozřejmě učila nejdřív sama, v pohodě a klidu, někdy s videem a vždy hodně lubrikantu a dráždění jak klitorisu, tak uvnitř. Při styku jako takovém se "udělat" nestihnu, potřebuji opravdu dlouhé a intenzivní dráždění a naprosto nemožné je to pro mě bez klitorisu. Nejdůležitější je ale zkoušet, zjistit, jaká přesně poloha vám vyhovuje, jestli třeba hudba, světlo, a hlavně mít v klidu psychiku! Myslet buď na příjemné prasečinky, nebo pocity, které jsou ve vás vyvolávány, rozhodně ne na trapnost situace. A taky je dobré věřit, že to přijde. Doufám, že i dalším se zadaří :)
anonym
| 21. 8. 2013 01:09
Bude to znit asi hloupe a mozna i nechutne.Poprve jsem dosahla orgasmu kdyz mi bylo 21 let.Predtim jsem zkousela rukou a skoncilo to palenim a.musela jsem prestat.Spala jsem tu noc naha,bylo venku silene vedro.Rano me pomalu probudilo simrani v rozkroku a pocit tepla.Kdyz jsem otevrela oci,uvidela jsem naseho jorksira jak mi lize muslicku.Nejprve jsem stahla nohy k sobe a odehnala jej.Byl to ale zvlastni pocit,prijemne mi brnelo v rozkroku a ja byla najednou silene madrzena.Zavolala jsem ho zpatky a nechala mu ji lizat.Bylo to nadherne.Slasti jsem omdlevala.Cim vic jsem byla vlhka,tim vic me lizal.A pak to prislo.Nadherny a intenzivni,muj prvni ***.Trvalo to asi 5 minut nez me udelal,pak jsem se citila provinile.Od Te doby jsem se naucila delat si to elektrickym kartackem.
anonym
| 27. 5. 2013 08:49
Dobrý den/Ahoj, mám nového přítele a jsem moc zamilovana a vím, že i on také. ***uálně už žiji 6 let a ještě jsem nikdy neměla *** při ***u ani při masturbaci. Dokáži vyvrcholit jen za pomocí vibrátoru a nebo pomocí sprchy. Tolik bych to chtěla zažít s ním. Nedokáži se dostatečně uvolnit, myslím hlavně na to, aby on byl spokojený. Chce,abych mu vyprávěla o svých orgasmech,ale já o tom mluvit nechci. Je to pro mě trapné. On má tolik zkušeností. Mám také strach z toho, že mě nebude pak chtít, že to bude pro něj marné, spát se mnou. Prosím poraďte mi. Čtu tu různé články,ale on se mě na to bude zase ptát a já z toho budu zase ve stresu. Myslím, že není pro muže nic lepšího,když žena vyvrcholí,ale já mezi ně bohužel nepatřím. Děkuji
anonym
| 9. 5. 2013 13:47
Ahojky. Vidím, že zdaleka nejsem sama s tímto problémem. Sice je mi jen 19, ale i tak mě štve, že nedokážu dosáhnout vrcholu. Měla jsem 3 ***uální partnery, ale ani s jedním jsem toho nedosáhla. Co mě ale štve ještě víc, je to, že nedokážu dojít k orgasmu ani masturbací. Všichni partneři se moc snažili, ale stejně nic. Vždy jen něco přicházelo a zase se vzdalovalo... Moc mě to trápí... Bojím se toho, že budu jedna z těch, které to nikdy nezažijou... *** mě baví a s partnerem toho máme dost vyzkoušeného. Jen prostě chci od konce něco víc.... Nemáte nějaký tip, jak toho docílit? Chápu, že to chce čas, ale právě proto je na čase začít M.
anonym
| 28. 11. 2013 17:38
TO Moňa:

Ahoj, je mi taky 19 a vaginálného jsem ještě nedosáhla ale začíná se to lopšit od té doby co sna při každém koupání či sprchování přikládám sprchu s nevětším proudem na klitoris je to úžasný pocit ..nejvíc problém mi dělalo na začátku udržet tam tu sprchu ale postupem času to jde a je to boží :) ..je to příjemné a uvolňující na konci a s přítelem při společné koupeli doprovází sprchu jeho prsty v mé vagíně :) ...zkus to určitě nebudeš litovat ;)
Elis5
| 1. 1. 2014 20:16
TO Ká´ta: Ahoj, řešila jsem stejný problém, dost mi v tom pomohla tantra-jóga pro ženy Posílám třeba tento odkaz: www.rozkvetanizeny.cz Nevím, odkud jsi, ale určitě jsou i kurzy mimo Prahu.
anonym
| 24. 4. 2012 16:04
Rozhodně je to ve větší míře chlapem, ale pak tam hrajou roli i další faktory. Psychika ženy, dostatečné zvlhčení, prokrvení, atd... Hodně jsem si o tom četla na internetu, protože jsem měla *** jen párkrát a dozvěděla jsem se, že některé ženy ho mívají vždycky a třeba i 3x-4x během jednoho styku. To mě dost překvapilo a vzalo! A tak jsem se rozhodla do sebe investovat a koupit si arginmax pro ženy. Ženy, ono to vážně funguje a je to super!
anonym
| 30. 3. 2012 00:09
V tomto případě bych Vám taky rád doporučil něco kde zažijete opravdový *** provozovatele leteckých aktivit www.vyhlidkoveletycr.cz , nabízejí zajímavé letecké zážitky
anonym
| 29. 3. 2012 19:55
Ahoj taky bych chtěla přidat příspěvek. Je mi skoro 24 a dlouho jsem nemohla dosáhnout orgasmu. Začla jem ***uálně žít od 18ti let, občas jsem zkoušela masturbovat ale nikdy nic. Jediný orgasmy, který jsem měla byly ty ve snu. A mě tak štvalo, že v bdění prostě nemůžu. Chlapi který jsem měla byly úplný idioti. Předehra nikdy nic moc, ani se nesnažili a vždycky se divili že nemůžu dosáhnout orgasmu. Já si pak připadala jak padlá na hlavu, a oni mě pak i vyčítali že jsem asi divná když mi to nejde. No ted sice nikoho nemám, *** jsem neměla taky dlouho, ale užívám si sama. Asi před věma rokama jsem dostala od známých vibrátor. Nejdřív mi to přišlo pěkně trapný a hnusný, protože mi přišlo se mi tim vysmívají že nemám *** a ***. Ale pak jsem si zkusila hrát. No a jedné noci se to konečně povedlo. Dosáhla jsem orgasmu. Sice klitoriální ale i tak byl to ***. Úplně zvláštní pocit, uvolnění křeč, chtíč atd. Od tý doby si hraju častějc a vždycky se na *** těším. Akorát mi příjde trochu divný že *** s chlapem mi nic neříká. Lesba nejsem to vim. Ale myslim si, že ty chlapi co jem měla mysleli jen na sebe a mě brali jen jako matračku na který si to můžou udělat. Můžu říct holkám jedno, chlapi jsou sobci a vůbec neznaj ženský tělo, nechci tím samozřejmě nikoho urazit, ale když jsem nepoznala nikoho komu by šlo i o mě a můj *** a abych z toho něco měla, proto takhle mluvim. Věřím že třeba jednou tenhle názor změním. Ale každopádně masturbace je příjemná věc, žena aspon pozná samu sebe a uspokojení a *** je ta nejlepší odměna a uvolnění a hlavně ten příjemný pocit potom.
Tatu
| 29. 3. 2012 20:14
TO miki: Tos měla asi smůlu. Dovol abych se ohradil, neházej prosím všechny do jednoho pytle. Dělalo by ti to pak i problém, až si budeš hledat nějakýho pro založení rodiny.
T
anonym
| 5. 4. 2012 15:14
TO miki: ahojky , no jak vidiim tak mam asi stejny problem .. :-/ je mi taky ted 19 let. Ale co jsem mela kluky, na nic :-/ tak skusim dat na tebe .. Snad mi to pomuže .. už me nebavii to jen od kammošek poslouchat a od kluku smích..
anonym
| 30. 4. 2012 19:29
TO Anonym:ahoj me je 45 a mam organismus za sebou i seskrat taky sem to nikdy nepoznala az ted mam novou lasku
anonym
| 11. 4. 2012 14:08
TO miki:ahoj potesil me tvuj clanek . jsem na tom podobne myslim si si taky ze chlapi jsou sobecky a vubec nic nevi o zenskym tele:Par chlapu to ovlada perfekne ale takovych je malo.mysli si ,ze se staci kyvat ,ale to mi nic nedava.Me je 25 a *** jsem mela asi dvakrat.Vetsinou kdyz uz sem malem byla tak se pritel udal driv takze stoho nic nebylo.Ale je pravda kdyz si to delam sama tak se vzdy udelam,takze to je vazne tema chlapama flakaji to. BOBULKA
anonym
| 9. 8. 2012 19:55
TO Anonym:
Ja mam taky takovej problem, nemuzu dosahnout orgazmu,
jsem uvolnen, ale nejde to
porad te mi
pritel se taky snari
anonym
| 9. 8. 2012 19:55
TO Anonym:
Ja mam taky takovej problem, nemuzu dosahnout orgazmu,
jsem uvolnen, ale nejde to
porad te mi
pritel se taky snari
anonym
| 26. 3. 2012 23:22
Zdravím Vás všechny, všimla jsem si téhle diskuze a nemohla jsem Vám tady něco nepřidat. Většina žen mě sice zadupe, ale přesto. Ve svých 16 letech pravidelně(skoro pokaždé) dosahuji klitoralniho ***mu a když ne, vím hned proč, na *** se příliž soustředím a nevnímám ty krásné pocity, vaginální *** jsem zažila jen jednou bylo to zvláštní moc pěkné, jiné než ten klitorální, ale přesto je můj favorit spíše klitorální.
Dosahuji ho jen v jedné poloze a to je na koníčka, jak jsem si všimla mnoho žen v teto diskuzi také dosahovalo právě jen v této poloze a já to také tak mám.
Ještě abych nezapomněla vždy když jsem nad partnerem tak na na něj celá lehnu, ruce mu položim za hlavu a nenechám ho do sebe uplně celého vniknout pak pomalu stahuji pánev a pohybuju se podle libosti, spíše pohyby protahuji a prociťuji než abych rychle, rychle, to se vážně nevyplatí. Taky nezapomeňte na lublikant! Výsledek se dostaví hned!! Rukou mě partner uspokojoval jen ze začátku, nedosáhla jsem orgasmu jen takové velmi pěkné předehře. Nedávno jsem se rukou sama uspokojovala a *** byl a byl velmi silný!
Věk v tom nehraje ŽÁÁDNOU roli! S partnerem jsme spolu rok a nemůžeme si stěžovat *** máme pravidelně každý den. :)


Přeji mnoho zdarů! Vaše Ticky
anonym
| 5. 2. 2012 20:58
Vydělávejte peníze přes internet.. Nikdy to nebylo jednodušší!!
Neberte tuhle správu jako spam, snažím se vám pomoct s vaší finanční situací.
Více se dozvíte na tomhle webu :)

http://pracezdomuu.webnode.cz/
anonym
| 6. 11. 2011 17:11
Zdravím,chci se zde podělit o takovou malou vychytávku jak lépe (neříkám že to bude všem ženám fungovat) dosáhnout orgasmu. S manželkou máme bezva spokojený vztah, přede mnou měla pár partnerů, ale s nikým se jí nedařilo dosáhnout orgasmu. Mě se to nedařilo taky dlouho ji přivézt k vrcholu,už jsem z toho všeho byl dost nešťastný. Celý průběh naprosto stejný-stupňování rozkoše a před tím jejím vyvrcholením - šmitec,vypnula,nepřeskočilo to.A pak už dráždění nic u ní nevyvolávalo. Jednou při mazlení při orálu jsem si všimnul,že když ji lížu klitoris a šahám ji na bradavky,tak se okamžitě mnohonásobně vzruší.Toho jsem využil a experimentoval.Takže žena leží na zádech uvolněná,může si prsty rezevírat pysky a umožní tak lepší přístup jazyku k poštěváčku ,zadeček si nadzdvihuje jak potřebuje podle tohoho kde je jí to laskání příjemné,chlap ji dráždí jazykem klitoris a rukama ji dráždí (prsty tře,nehladí!!!,ale tře!!!) bradavky. Toto nám pomohlo,*** se dostavil . A potvrzené máme,že nám to funguje jen s těma bradavkama. Tak snad to někomu rovněž pomůže ,když tak napiště lidičky.Čao
anonym
| 18. 11. 2011 11:03
Ahoj lidicky, dekuji za vase zkusenosti, piste vic - navody na ***, vse vyzkousim. Ted se mi kvuli ***u rozpada vztah - nemam na to chut, prozitek zadnej a *** taky nulovej (davam to za vinu trochu antikoncepci). Ten debil mysli jen na svuj ***. Dvakrat se mi podarlo se udelat pri 69, kdyz jsem se mu trela o bradu, bylo to uzasne, v zapeti jsem se rozbrecela... Bylo to strasne nadherne, nepoznane... Bohuzel vask nevim, jak to zopakovat, uz to nejak nejde :((((( A masturbaci mi to nejde! Vaginalni *** jsem vzdala. Prosim, soustredme se na en klitoralni, pomozme si radami a pomozme i tem, ktere ani tohoto nedosahly... Bohate staci tento ***.
anonym
| 18. 11. 2011 16:18
Jeste jedna vec. Dnes jsem narazila na dve videa, kde je krasne videt zensky klitoralni ***, ty holky to nepredsiraji, to uplnine vidite, co se deje s jejich telem. V prvnim videu ji partner drazdi klitak a u toho ji strka prst do zadku, je videt ten moment, kdy toho ta holka dosahla, uplne se ji zacala stahovat pochva. Druhe video, kde holcina masrbuje s vibratorem a jeji vyvcholeni je nadhene, dostala uplne krece, az si z toho ustrikla. Strasne me to vzrusilo, je to lepsi nez *** kde to jen predstiraji. A je to poucne a nazorne!:)
http://www.zvraceny.cz/…8402-klitoralni-***/
http://www.ruzovyslon.cz/…or-funky-orange/
anonym
| 19. 9. 2011 21:36
Na *** je super magic massager a dá se to použít i při milování, fakt bomba.
anonym
| 2. 10. 2011 21:48
Tohle jsem našla na dotaz, jak dosáhnout orgasmu: http://www.people.cz/…detail/aid-13502
Asi dělám někde chybu. Kamila
lenko to není problem
Xara
| 23. 3. 2009 18:50
každá žena je v ***u báječná...Proč si myslíš,že se dělá v Africe, teď už i v Evropě dlouhá tisíciletí ženská obřízka? Žana bez orgasmu může vždy a stále...Další a další opakování, *** na celé hodiny. Může znovu,nevyžaduje mnohdy pro muže trapnou předehru...ve smyslu už jo,nebo ještě ne??Já vím, vám se to řekne,ale co erekce,ta neni jak Topolánkova vĺáda,ta vydrží ještě o něco méně a kratší dobu Takže ty nejlepší milenky jsou ty,které to mohou mít neomezeně,x krát za sebou a rychle, pak ty, které nemají *** vůbec,ale líbí se jim to...Pak teprve ty další....Bát se, že ještě nebyla,byla zklamaná,nevyšlo to a ona tak chtěla.?
Já vím,že řeknete některá, že o tom to není,že je to o citovém souznění....ano. To zejména...Ale teď se bavíme o ***u.Takže,vy,kterým se to líbí a nemáte "O",nevěšte hlavu. Mohu třeba i soukromě účinně poradit..
anonym
| 5. 2. 2012 20:47
ahoj, je mi 18nact a něco. chtěla bych te porosit o radu za život jsem měla 11 ***ualních partneru ale az 11nacty se začel zajímat o muj *** který jsem v životě neprožila a nebo jo a nevím o tom... Nevím jak ho docílit vše jde krasně jako po másle stenaní se zvyšuje a když už by to mělo přijít tak nic a je konec... =( už si nevím rady.. děkuju
problém
lennka
| 23. 3. 2009 08:36
ahoj mam uplně stejný problem jako ty mám 30roku a *** jsem ještě neměla partneru jsem měla už mnoho nevím čím to je už tolikrát jsem se na to chtěla zeptat doktorky ale nemám odvahu
Jinak
JirkaJ
| 9. 3. 2009 14:25
Mojí přítelkyni je 20 a studuje vysokou školu, kdyby někoho odradil můj věk a nechtěl příjmout radu od mladšího, o věku to opravdu není.
Názor
JirkaJ
| 9. 3. 2009 14:21
Zdravím. Je mi 17 let a před rokem jsem začal být ***. aktivní. Dnes jsem nějak zabloudil k této diskuzi a po přečtení všech příspěvků jsem se dost divil. Pro mě osobně je žena na prvním místě, to znamená, že si nedovolím orgazmus, dokud ho nemá ta moje milá jako první. Nikdy se mi nestalo, že by se mnou přítelkyně neměla orgazmus... Podle mě to nebude až tak problém ve vás, jako spíše ve vaší druhé polovičce. Já ženy chápu a naučil jsem se je vnímat. Teď se o mě perou a je to docela příjemný pocit. Jinak s přítelkyní jsem 6 měsíců a věrný.
anonym
| 7. 2. 2012 14:16
TO JirkaJ:

není těžké předstírat tak, aby chlap neměl tušení Jirko... ale pokud jsi nenarazil na herečky, pak je to fascinující výkon ve tvém věku
ach jo
englsi
| 19. 2. 2009 15:04
Hezký den, tak jak sem si tu dneska pročítala ty příspěvky.. zjistila jsem, že mám stejný problém jako nelka.. mám ráda ***.. i mazlení.. ale nikdy sem neměla jakýkoliv druh orgasmu.. vždy když už jsem opravdu hodně vzrušená tak pod partnerovou rukou přímo uteču.. je to tak příjemné až je to nepříjemné jak psala nelka.. opravdu to nejde moc popsat.. jen to najednou nemůžu vydržet.. nevíte náhodou co s tím?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
..Hanka
5. 5. 2024 21:42
70430
anzelen
5. 5. 2024 17:17
11864
Lenka Soukupov
30. 4. 2024 11:15
8776
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video