Mám to taky a nevím co s tím nejhorší je úzké oblečení,mám i hodně výtoky je to nepříjmné a nevím co udělat aby můj poštěváček byl,jako má každá holka je to hnusný a chci se toho zbavit,ale jsem ráda že nejsem jedíná kdo má takový problém.
TO : Prosím tě a proč by to jako mělo být hnusné?? naopak !! chlapům se to líbí - aspon to nemají problém najít , jsi lehce vzrušivá takže i méně zkušený muž tě uspokojí a ještě jsem neslyšela že by si nějaký chlap stěžoval že ta jeho je vlhká!! - naopak - tak kde je sucho jsou problémy.No a s tím oblečením...ony tanga a podobně...uzké napresované halhoty ..to není nic zdravého a tělo jen zdravě reaguje .Přece se nenechá dodřít do krve...tak se snaží mazat...radím normální volnější oblečení a budeš mít po výtocích!!
muzu ti rict ze ja teda po pravde nevim kolik ma muj postevacek cm..ani me drazdi..ale mokra sem pokazde..nekdy me to i stve pac mam porad zanecistene kalhotky a to je neprijemne
Mám hodně velký poštěváček.Při vzrušení je asi 3 cm. velký a hodně citlivý.V normálním stavu je menší ale citlivost přetrvává.Při chůzi mě kalhotky dost dráždí takže jsem pořád mokrá,už nevím co s tím,má nějaká žena podobný problém a nebo radu?Díky.