TO : Prosím tě a proč by to jako mělo být hnusné?? naopak !! chlapům se to líbí - aspon to nemají problém najít , jsi lehce vzrušivá takže i méně zkušený muž tě uspokojí a ještě jsem neslyšela že by si nějaký chlap stěžoval že ta jeho je vlhká!! - naopak - tak kde je sucho jsou problémy.No a s tím oblečením...ony tanga a podobně...uzké napresované halhoty ..to není nic zdravého a tělo jen zdravě reaguje .Přece se nenechá dodřít do krve...tak se snaží mazat...radím normální volnější oblečení a budeš mít po výtocích!!
Mám to taky a nevím co s tím nejhorší je úzké oblečení,mám i hodně výtoky je to nepříjmné a nevím co udělat aby můj poštěváček byl,jako má každá holka je to hnusný a chci se toho zbavit,ale jsem ráda že nejsem jedíná kdo má takový problém.
muzu ti rict ze ja teda po pravde nevim kolik ma muj postevacek cm..ani me drazdi..ale mokra sem pokazde..nekdy me to i stve pac mam porad zanecistene kalhotky a to je neprijemne
Mám hodně velký poštěváček.Při vzrušení je asi 3 cm. velký a hodně citlivý.V normálním stavu je menší ale citlivost přetrvává.Při chůzi mě kalhotky dost dráždí takže jsem pořád mokrá,už nevím co s tím,má nějaká žena podobný problém a nebo radu?Díky.