Obilninové kaše - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

obilninové kaše

Diskuze

anonym
| 15. 3. 2012 10:21
Ahoj, zkoušeli jste jako zdroj oblinin i Caro od Nestlé? Teď o víkendu bude v Hypernově ochutnávka na nový Caro Vitality tak se to asi stavim vyzkoušet, ale jestli někdo máte nějaký zkušenosti tak budu rád.
anonym
| 15. 9. 2014 22:39
TO Tom Veselý:
Určitě doporučuji. Caro je výborné.
jojojo
| 1. 1. 2012 11:41
Milujeme kase Nomina a delam ji sobe i detem kazde rano, kdy nejsem v praci a nespecham.
rýžová kaše
Juja
| 23. 7. 2007 09:49
Zrovna dneska jsem si dělala rýžovou kaši k snídani - z rýžových vloček a rýžového mléka. Přes noc jsem nechala namočené rýžové vločky ve vodě a ráno přisypala jen trochu rýžového mléka a ohřála, přidala ovoce - to byla mňamka
VW
Raffaelo
| 23. 7. 2007 08:26
tu mám také ráda, akorád ji zalívám mlíkem.. a přidám skořici a někdy jablíčka..
.
VW
| 20. 7. 2007 09:26
Ja zboznuji Spaldovou kasi od firmy Nomina a k tomu ***ove mleko.


Oboji kupuji ve zdrave vyzive. Staci prelit vrouci vodou a snidane je na svete !!!
zuzu
Raffaelo
| 2. 6. 2007 11:47
Ahojky, tak jsem si ji dneska ráno dělala a je dobrá tu pohankovou si moc kupovat nechci, protože jsem koukala na stravování podle krevních skupin a pohanku bych jíst neměla.. prý je pro mě dobrá ta špalda a nebo rýže.. tak uvidíme jaká bude ještě ta rýže..
hura!
zuzu
| 1. 6. 2007 18:02
to je fajn, ze jsi poridila takhle uspesne, tak at chutna! ja mela dneska pohankovou ..ahoj
huráááááá
Raffaelo
| 1. 6. 2007 17:56
super, tak mám doma špaldovou krupici, a ještě k tomu bio.. tak zítra na snídani udělám kašičku...
vločky
Raffaelo
| 1. 6. 2007 08:39
Kecko, máš pravdu, u nás v kauflandu prodávájí tu značku bio, která má ty instatní kaše.. =o) tak se musím vydat na omrknutí.

Zuzu: tu pohankovou zkusím ale až omrknu jestli tu mají vůbec takový sortiment, je to vážně hrozné..
ryzove vlocky
zuzu
| 1. 6. 2007 07:50
rYzove vlocky jsou taky moc dobre, namocim je vecer do sojoveho mleka a rano ohreji a je to lahudka..k te spaldove krupici, ja osobne taky nevim ze by se prodavala, ja znam teda jenom na kasi tu pohankovou krupici, zkus tu, je vyborna
Raffaelo
kecka
| 1. 6. 2007 00:39
U nás to mají ve zdravé výživě - speciálka. Taky jsem to viděla na Masaryčce v hale - teda jako ten krámek, vevnitř jsem byla, ale nekoukala jsem zrovna na ty mouky. Uvidíš, určitě to seženeš .
kecka
Raffaelo
| 31. 5. 2007 18:47
Tak to jsem ještě neviděla špaldovou krupici.. já jsem byla ráda, že jsem sehnala tu instatní kaši, a ještě k tomu na netu, tak se podívám do obchodů kde to bio mají, u nás je tak strašně omezený sortiment, až nad tím zůstává rozum stát...
Raffaelo
kecka
| 31. 5. 2007 18:46
Vzpomněla jsem si, že jsem viděla v kauflandu rýžové vločky a měli tam i jiné druhy nezvyklých vloček, ale byly moc drahé, tak jsem ani moc nepátrala.
Raffaelo
kecka
| 31. 5. 2007 18:44
Dělám i ze špaldové krupice. Špaldové vločky nemám , teda nepamatuji si jestli jsem je tenkrát do té směsi sehnala ale ta krupice má vlastnosti při vaření jako normální krupice, tak používám ji. Někdy když nemám chuť na kousky vloček v kaši, tak je za syrova a sypka semelu v mixíku .
kaše
Raffaelo
| 31. 5. 2007 14:44
Tak to je super, akorád já bych si koupila raději rýžovou a špaldovou =o)

Pro Peg: ty kaše můžeš udělat stejně jak na sladko tak i na slano, akorád je nebudeš solit ale dáš tam to co Ti chutná..
kase
zuzu
| 31. 5. 2007 14:16
mam pohankovou krupici, normalne ohreju sojove mleko tak v pomeru 1:3(mleka)na krupici a kdyz je mleko teple primichavam krupici, chvilku povarim, asi minutu a necham dojit pod poklickou tak 5min ani ne a je to , je to rychlovka a kdyz si koupis kukuricnou krupici, a navic tu instatntni tak ta je taky za min hotova..
slaná
Peg
| 31. 5. 2007 10:15
Nemáte někdo recept na jinou než sladkou kaši? Mám je moc ráda, ale jinak než nasladko je neumím.
supéééér...
Raffaelo
| 31. 5. 2007 09:42

Parááádička, ted jsem našla na netu na biosfeře, že se prodávají Instatní špaldová kaše a aji rýžová, které se jenom zalijí horkým mlékem nebo vodou, ale nevím nevím jestli to u nás seženu, protože tahle značka tu je minimálně, když tak objednat z netu no..
...
Raffaelo
| 31. 5. 2007 09:24
Teda já koukám, jaké všechny možnosti jsou, a já do sebe cpu jenom tu ovesnou.. =o) a jak dlouho ta pohanková kaše trvá než se uvaří.. ráno většinou toho času moc nemám.. A co špaldovou kaši z vloček neděláte někdo?
kase
zuzu
| 30. 5. 2007 18:39
ja se taky pridavam, ja si varim k snidani pohankovou nebo kukuricnou, bud s vodou nebo se sojovym mlekem , nijak to neprislazuji, obcas vmicham susene svetsky, moooc dobre a banan aj ovoce..
:-)
kecka
| 30. 5. 2007 12:37
Udělala jsem si směs vloček - pohankových, ovesných, jahlových, žitných, prostě všechny co jsem sehnala a smíchala. Kaši vařím klasicky s mlékem, ale nepřidávám ani cukr ani sůl, jak to dělám dětem do krupicové. Vločky jsou na můj vkus sladké samy o sobě až až. Vařím je v nízkotučném mléce, ale předem je namáčím, abych je nevařila dlouho. Když je namáčím, přidávám lžíci špaldové mouky krupičky, někdy přidám i jiné hrubozrnné mouky - žitnou, graham, atp. Ale vločky jsou základ. Hotové posypu skořicí, někdy přírodním cukrem, otruby ( vláknina), sezamovými, slunečnicovými a lněnými semínky a někdy zakapu i dobrým medem. Takhle mi to moc chutná a dcerky vždy ujídá
:-)
kecka
| 30. 5. 2007 12:37
Udělala jsem si směs vloček - pohankových, ovesných, jahlových, žitných, prostě všechny co jsem sehnala a smíchala. Kaši vařím klasicky s mlékem, ale nepřidávám ani cukr ani sůl, jak to dělám dětem do krupicové. Vločky jsou na můj vkus sladké samy o sobě až až. Vařím je v nízkotučném mléce, ale předem je namáčím, abych je nevařila dlouho. Když je namáčím, přidávám lžíci špaldové mouky krupičky, někdy přidám i jiné hrubozrnné mouky - žitnou, graham, atp. Ale vločky jsou základ. Hotové posypu skořicí, někdy přírodním cukrem, otruby ( vláknina), sezamovými, slunečnicovými a lněnými semínky a někdy zakapu i dobrým medem. Takhle mi to moc chutná a dcerky vždy ujídá
Kaše
vendy
| 30. 5. 2007 10:54
Já připravuju obilné kaše často k snídani - nejčastěji ovesnou, taky jahlovou a občas pohankovou. Kaše nedělám s mlékem, ale s vodou - vločky večer namočím a ráno ohřeju - nevařím abych kaši nepřipravila o cenné látky, pak přidám sušené nebo čerstvé ovoce, skořici, ***, trošku medu nebo javorového sirupu, nebo taky jablečného koncentrátu. Když mám chuť na něco extra dobrého tak v kaši rozpustím kousek kvalitní bio čokolády .
obilninové kaše
Raffaelo
| 30. 5. 2007 09:29
Baštíte je? Jaké vám chutnají nejvíc? Upřednostnujete raději instatní nebo si vaříte doma svoje? Můžete přihodit i receptík.. děkuju

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
4. 5. 2024 09:30
11860
Elka
4. 5. 2024 08:40
70403
Lenka Soukupov
30. 4. 2024 11:15
8776
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video