Listový špenát - Diskuze | E15.cz
Zpět na výpis diskuze

listový špenát

Diskuze

anonym
| 4. 5. 2014 20:35
Máte rádi špenát a rádi by jste se o něm dozvěděli více? Pak si přečtěte článek na http://www.zdravy-svet.cz/…le-dat-si-spenat
Rizoto se špenátem
bete
| 13. 4. 2010 14:47
Ahojky,
chtěla jsem taky vyzkoušet čerstvý špenát a líbí se mi recept na rizoto se špenátem. Jak narazím v obchodě na krásný špenát, jdu do toho.
:)
dasad
lenyska
| 5. 10. 2009 10:35
no,já tento víkend akorád dělala pangasiusa a nevěděla jsem,jak ho udělat.Nakonec jsem ho dala na pánev,přidala k němu zeleninu,trochu kořeníčka a pak smetanu a nebylo to špatné..ale jak ho příště budu dělat,tak ho zkusím s tím špenátem.Věřím,že to může být také velice dobré.
spenat
dasad
| 1. 10. 2009 12:48
ja mam teda s cerstvym spenatem moc rada zapeceneho pangasiuse - na dno zapékací misky rozložíme osoleného pangasiuse, na to dáme listový špenát, osolíme a přidáme rozdrcený česnek a polijeme zakysanou ramou cremefine. Dáme na 1/2 hodiny zapéct do trouby.
Atevi
lenyska
| 11. 9. 2009 07:51
Sice píšu až nyní,ale chtěla jsem jen říct,že jídlo bylo moc dobré. Teda bez toho lilku a cuket.
maso
Atevi
| 27. 8. 2009 19:36
podle chuti.V zimě používám listový špenát od Bonduel(tedy jestli jsem to napsala správně).Je stejně dobrý nechám povolit a postupuji stejným způsobem.Jestli si vzpomenu na další využití lis.špenátu napíšu.
atevi
lenyska
| 27. 8. 2009 11:01
Hmm,to může být dobré..Dnes se na to vrhnu. (teda jestli budu stíhat,no kdyžtak až zítra)...ještě teda zaskočím pro tu Nivu..předpokládám,že je jedno jaké maso,jestli vepřové nebo kuřecí?....dám pak vědět,jak se mi to povedlo.
špenát
Atevi
| 26. 8. 2009 21:02
vždy opláchnu natrhám na menší kousky a spařím horkou vodou .Stačí nechat pár minut.
Můj recept přílohy k masu: Na pánvi orestujeme tenké pláty cibule s tenkými plátky česneku.Když je cibule skoro orestovaná přidáme spařený listový špenát,prohřejeme ,osolíme opepříme .Zalijeme trochou smetany a přidáme rozdrobenou Nivu.Krátce prohřejeme a podáváme jako přílohu k masu.Nebo to můžeme zamíchat do těstovin.Když k tomu opečeme lilek a cuketu nemá to chybu.
listový špenát
lenyska
| 25. 8. 2009 09:32
Dobrý den,koupila jsem si v obchodě pravý listový špenát..moc mi totiž v restauraci chutnají těstoviny s kuřecím masem a se špenátem...ale jaksi nevím,jak se listy upravují.Jestli se musí před vložením do omáčky spařit nebo se jen tak dají do omáčky..můžete mi někdo poradit?
Popřípadě napsat nějaký recept,kam se špenát ještě může dát?Děkuji předem

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
VeDuLi
13. 11. 2019 23:16
35167
Slavka2
13. 11. 2019 20:09
5908
Helen9
7. 12. 2018 14:18
41
VeDuLi
12. 11. 2019 22:39
527
ungrova.martina
16. 9. 2015 17:52
26
vaka89
12. 11. 2019 11:57
52
michaelanavrc
12. 11. 2019 09:30
33
isaralova
11. 11. 2019 21:48
16731
gek.53
10. 11. 2019 15:57
412
lenka3kubin
7. 11. 2019 11:12
287
adigajova
29. 10. 2019 07:07
458
kamila.336
23. 10. 2018 14:14
48
janula.gro...
29. 10. 2019 12:32
3929
lenka3kubin
12. 5. 2019 21:58
142
malabrusin...
24. 10. 2019 17:21
186
kuzelovaol...
24. 10. 2019 13:26
341
♥Jarka*Alice♥
23. 10. 2019 15:05
1638
drahus.nova
21. 10. 2019 20:43
6
Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Články odjinud