Mám velké lupy a vlasy se mi hodně mastí, běžně dostupné přípravky mi nepomáhají a už jsem z toho docela nešťastná, měl jste někdo takový problém? Co vám pomohlo?
Taky jsem měla velmi dlouho problém s lupy. Umyla jsem si hlavu a když mi uschly vlasy, tak stačilo abych se lehce poškrábala a hned jsem měla lupy znovu.
Teď používám Vlasovou vodu bylinnou, je jich více druhů. Já používám kopřivovou (obsahuje vitamín C, B a na obalu píšou, že to podporuje regeneraci vlasů a vlasové pokožky), stojí 25-30 kč a je k dostání v Tesku. Používám ji asi dvakrát denně tak, že si ji nakapu do vlasů a 3 minuty masíruju. Teď se můžu poškrabat i silně a lupy se mi netvoří Taky zabírá na svědění hlavy.
(http://zapisky-pro-lisku.blogspot.cz/…a-koprivova.html)
Já jsem začala používat hennu. Tak se mi vlasy jednak zkvalitnily, zmizely lupy a ještě jsem dosáhla barvy, která mi sedí a líbí se mi. Používám měděnou červeň.
měla jsem s lupama taky děsnej problém a Nizoral mi nezabíral, resp. sice jsem po něm neměla lupy, ale děsně mě svěděla hlava a postupem času přestal zabírat úplně a krom toho obsahuje kortikoidy, což se mi nelíbilo. Tak jsem dala na typ mé kadeřnice - Vichy - jsou dva druhy - na mastné i suché lupy. Balení je 200ml, vydrží při té kapičce, co se používá dlouho. Ze začátku jsem si s ním myla hlavu několikrát týdně a teď už jen tak sem tam udržovace. Můžu vřele doporučit!!!
nevím, ale manželovi radila holička používat obyčejný březový šampon a vtírat do pokožky březovou vodu. Fakt je, že po čase lupů rapidně ubylo a poměrně za lacino. Nizoral a ostatní drahé šampony se vždy míjely účinkem. Chce to zkoušet.
mám stejný problém, vyzkoušela jsem vlastně vše, co je tu uvedeno. Ale zabral až POLYTAR, který mi napsali na kožním. Smrdí jako dehet, ale zabralo to.
já měl také problém s lupy. Vyzkoušel jsem kde co a opravdu mi pomohl až šampon uvedený v předcházejícím příspěvku. Pokud máš opravdu hodně lupů a nepomůže ani zmiňovaný šampon, zkus Nizoral http://www.lekarna.cz/…ml-2la-sampon-1/ Ten pomůže určitě. Mám s ním také dobrou zkušenost, ale měl jsem po něm vlasy hodně mastné.
Ahoj, mě se občas taky tvořili lupy, nebylo to nijak hrozné, ale stejně mi to vadilo. Zkusila jsem od weledy rozmarýnovou kúru. Používá se před mytím vlasů. Po několika aplikacích bylo po problému. Teď už ji nepoužívám po každém mytí ale tak jednou za týden, kvůli udržení efektu.
Mrkni na stránku:
tp://www.weleda.cz/new/index.php?…
Já jsem měla ten stejný problém a od té doby co používám ,,,šampon head shoulders,,,tak lupy nemám.Ale jak změním šampon,okamžitě je mám zpět.Kup si ho a uvidíš,jestli ti pomůže nebo ne.Všelijaké prostředky jsem vyzkoušela a nic mi nepomohlo.Od té doby už neměním šampony.
POsledni dobou mam hodne lupy a tim padem i vysusenou pokozku.Koupila jsem si v drogerii sampon na LUPY ELSEVE LOREAL je to po nem lepsi ale stale to neni ono.Poradi mi nekdo prosim???Dekuji