Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Tchýně chce smlouvu
DiskuzePřidat názor
Chce testy DNA dítěte
veris
| 11. 1. 2010 14:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ale kdyby mě aspon ten stín tak nepronásledoval.Kdybych na to vše mohla zapomenout a jít dál i bez nich...ale nejde to....jsem prostě býk a ten tak lehce nezapomíná...

My se chystáme bydlet s přítelem v domě s našima - budeme mít vlastní patro, vlastní měřič elektřiny a vody, takže v tomto by to mělo být v pořádku. S rodiči vychází můj přítel velmi dobře, tak i po této stránce by mělo být vše v pohodě 
A začali jsme vyřizovat hypotéku....a ejhle volali mojemu,že on si ji vzít nemůže,nebot je v registru neplatičů kvůli nějakým posraným třem stovkám,za vedení účtu které mělo být zdarma. A takže on je na 4roky odepsaný.....a začalo se řešit a CO TEĎ??? Už bylo vyřízené stav.povolení a projekt byl hotov .....takže jedinný způsob jak se z toho dostat,bylo vyřídit hypotéku na mě. No ale to byl velký kámen úrazu
To by mi prej nepodepsali zástavbu barákem....ale mojemu by ji bez problémů prej podepsali. prej at tam teda ty čtyři roky bydlíme tak jak do ted a užíváme i nadále jejich kuchyn a koupelnu... jenže to jsem já věděla,že bych se nedožila více jak půl roku a bylo by nejspíš po mě....asi bych si nakonec hodila mašli. A tak bylo naše rozhodnutí jít pryč..... a to jak jsme jí řekli,tak to mi teprve začalo peklo na zemi....
To jsem teprve o sobě slyšela vše co se jí honí za humus hlavou.... Můj ji prosil!!!!.... mami dej nám pokoj !!! nech nás tady v klidu dobydlet než si najdem něco nového....a věřte,že jsem domky hledala dlouho,dlouho do noci na netu,aby to bylo co nejdřív. A když už na mě začali řvát,že je to všechno jen moje vina a vlastně vše je jen z mojí hlavy.....,a to jsem se ještě ani nestihla vysléct a vyzout ,když jsem dojela z práce...myslela sem si,že je to můj konec. A nebyl....ještě přišlo horší....prej moje "***" dokáže asi zázraky,když můj tak zblbl.... A to už jsem měla srdce sevřené a zralé na infarkt. Tak mě můj prosil,at zavolám mojí tetě,která bydlí ve stejné vesnici,jestli mě s malou vezme do azilu... Můj tam ale musel zůstat...a jak do něho hustila ceou tu dobu,aby se semnou rozešel....ani nemusím popisovat.A vlastne si ho akorát tak znechutila,že už s ní ani on nechce komunikovat.... Domek jsme nakonec našli....sice s problémama (exekuce) ...ale to jsou dneska skoro všechny. A tak vše vyřizuji na sebe....naštěstí mi na to stačí plat. S odřenejma ušima,ale stačí. Exekučky jsme zaplatili a ted čekáme než bude čistý LV na katastru. Ale už bydlíme
na skoro našem domku. A já se jen denně modlím aby pův. majitel nezemřel....nebot je na tom špatně v nemocnici....to bych musela čekat třeba dalšího třičtvrtě roku na dědictví. A to už by byl asi opravdu můj konec. Už jen to,že jsme udělali nový studnový vrt.. nebot ten původní vyschl nebo co...a s našim štěstím tam není voda.... tak snad už mám to zlé doopravdy vybráno......

Vlastně sem to čekala ještě horší. Ale naštěstí mám svoji polovičku,tak se nemusím vyjadřovat k tomu,jestli bych ji podepsala. V podstatě,kdyby jsme se s mojim rozešli (nebo on si třeba našel jinou) tak bych se do jednoho měsíce musela spakovat,bez nároků na náhradní bydlení a fin. vyrovnání....atd. To si nedovedu zcela představit,když mám dítě....nemluvě o tom,že s mojím plánujeme mimčo na jaře. Asi bych si pobalila své saky paky , zamávala i s dětmi a "někam" prostě šla..... Já jako matka to prostě nepochopím.... Nemluvě o tom,že prý kuje pikle a chce si najednou na sebe nechat napsat půlku domu....no nevíme co si o tom myslet. A to už jsme vrazili peníze do projektu přestavby. Ale i ty prachy snad oželíme....hlavně že bude klid