Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Mladší partner-dítě nebo opora
DiskuzePřidat názor
Mladší partner-dítě nebo opora
anonym
| 21. 12. 2006 10:40
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
poznali jsme se když jemu bylo 20 a mě o 7 více byla jsem vdaná a něla jsem 7 letého syna. nebyl vidět rozdíl ve věku a ten není ani dnes vidět tak nějak stárneme spolu. Věděla jsem i on to věděl že jsme na sebe čekali. Ač bylo spusta lidí kteří měli starosti za nás a starali se o náš věk a jejich řeči nebyli příjemné jsme spolu. je mi dnes 40 a jsem šťastná že jsme spolu a že se máme rádi čím dál tím víc . Neněli jsme to jednoduché přišli jsme o střechu nad hlavou amuseli se z toho vyhrabat. Drželi jsme spolu ikdyž jsme měli moc těžké chvilky . Ale když se lidi mají rádi a nejsou sobci dokážéu všechno. Až teprve v posledních letech jsem zjistila jak jsem své´mu muži křivdila a vnucovala mu svou byt dobře míněnou vůli. A spoustu jiného . Rozhodla jsem se ho milovat bez podmínek a pracuji na tom. Moc Vám všem přeju hodně lásky. 

a nevím,jestli to nakonec nezkončí rozchodem
ale mě připadá že ho jen tahá na kousku nějaké nudly........už si nechal aji vyfouknou SUPER FLEK nebylo to o moc dál než nynější zaměstnání...........jen protože když to řek svému nadřizenému tak ten mu slíbyl že mu přidá
a stím počítačem to je u nás to samé...ale nikdy před tím to nehrál to je zajimavé