Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

holky
Majka33
| 26. 11. 2008 12:16
dnes o půl druhé volám na výsledky dcerce,tak doufám že budou dobré a kdy pečete cukroví?já příští týden asi o víkendu.Děti se už těší na Ježíška a já to sněma prožívám.A hlavně se už nemůžou dočkat čerta a mikuláše...Jéžiš já se dneska rozepsala,hotová slohovka... .Tak zatím papa,jdu něco vařit..
Ameli
Majka33
| 26. 11. 2008 12:10
hm tak jedno z toho určitě,spíš v tom mají pěkný nepořádek a potom přesně nevědí co mají dělat.Ale hlavně abys měla dobré výsledky a ta paní Dr.ví že ti ten ultrazvuk má udělat a budeš i ty vědět jak jsi na tom.A kdy jdeš na ten ultrazvuk?A už si klidnější ohledně te práce?Já když půjdu poprvé do práce tak samou trémou nebudu spát celou noc. Musím počkat ještě rok,než tam manžel odpracuje v Jesenikách a můžu si taky něco hledat.Ted´to ještě nejde.Neměl by být kdo s dětma.Vždycky je týden doma a týden pryč,a ještě nejsem v takové kondici abych někam šla.Víc ted´uklizím doma a už jsem vyčerpaná.Jsem rok a půl po chemě,tak to bude asi ještě chvilku trvat,než dostanu tu svou sílu do těla. Jdu si ještě přiští týden vyřidit částečný.Doufám že mi to vyjde.Přejí ti aby se ti v nové práci líbilo a byla spokojená
Ahoj Radko
Majka33
| 26. 11. 2008 11:56
taky bych radši přespala celou zimu jako medvídek a hned bych zapoměla na chvilku na starosti
krásný den všem
anonym
| 26. 11. 2008 11:50

,tady jsou asi tak 2 stupně,takže nic moc ,já jsem mějaká přeražená,nebo přetažená,pořád bych spala ,kdepak máme Dorinku???Že bych to spaní chytla od kocourka??? .
Majka
Ameli
| 26. 11. 2008 11:43
Ahoj Majko, já se tím nenervuju, jen se dívím, že každá doktorka říká něco jiného. Buď v tom mají bordel nebo jsou neschopné. Jedno z toho určitě bude pravda...
Nějak se toho teď na tebe valí, ale bude líp, uvidíš.
Když se ti nic nechce, tak už nic nedělej a třeba čti malému pohádky, když ho bolí zoubky... Určitě to máte doma hezké a uklizené i bez vánočního gruntování, tak se zbytečně nehoň!!!
Ameli
Majka33
| 26. 11. 2008 11:22
moc se nenervuj a víš co se říká,co dochtor to jiný názor .Až ti udělají ultrazvuk,tak budeš klidnějšíTaky jsem si všimla že tu DORKA už dlouho nebyla,snad se ji nepřitižilo......Já ted´doprala všechny polštaře co máme na sedačce a umyla obyvakovou stěnu.Holky mě se už tak nic nechce.Toho uklidu už mám plné zuby.Malého začaly zoubky bolet,tak musím sním k zubaři,já ty dochtory snad přitahuju nebo co ,to není možné
pozdravení
Ameli
| 26. 11. 2008 11:06
Krásný den přeji. Vidím, že tady dnes byla jen Vypravěčka a já. Tak snad se nic neděje... Dorka tady vlastně nebyla ani včera...
Ráno jsem byla na endokrinologii, krev mám v pořádku, ale je tam nová doktorka a říkala mi, že by jsme měli výhledově udělat ultrazvuk žlázy, že jsem tam měla malý uzlíček. Ta bývalá doktorka mi přitom řekla, že ultrazvuk mám v pořádku a nic tam nemám. Tak nevím, co si o tom mám myslet.
Už jsem nakoupila pár dárků a odpoledne jdu koupit adventní věnec. Doufám, že budou mít nějaký pěkný.
Tak zatím páčko. Jdu vařit oběd, i když je ještě brzo, ale už mám hlad jak vlk.
Přišla
anonym
| 26. 11. 2008 09:41
jsem jen pozdravit všechna děvčata. poslední dobou jsem u netu málo, nyní hodně času strávím u vyšívání, když se do toho pustím, tak se taky stane, že začnu ráno a skončím večer (s přestávkou, kdy něco uvařím k obědua zzajdu na chvíli s Dorkou ven). počasí tady za moc nestojí, sníh tady moc není, jen poprašek. za chvíli jedu za dcerou, chce si koupit zimní boty a domluvily jsme se, že je bude mít ode mě pod stromečkem. Nechci jim kupovat nějaké zbytečnosti a koncem léta dostali novou televizi, takže nyní jen nějakou drobnost. pomalu se chystám na úklid, ale přehánět to nebudu, uklízím průběžně a taky si chci rozmyslet, co budu péct, nechci toho dělat moc.
Ameli - blahopřeji k nové práci, neboj se, ty to zvládneš. hlavně, že jsi nějakou práci sehnala.
Radko - tvé ikonky jsou pěkné, ale taky si vždy, když si najdeš novou, myslím, že se tady objevil někdo nový. Jak již některá z děvčat psala, většinou si zapamatujeme ikonku a podle ni si již přiřadíme i jeho majitele. Ale je to jen tvoje věc, jestli je budeš měnit nebo ne, my si musíme zvyknout.
Dousabel,
Ameli
| 25. 11. 2008 22:52
na studium není niky pozdě. Když nestihneš klasickou VŠ, je tu ještě Univerzita třetího věku.
Jinak já to říkám pořád, že praxe tě naučí nejvíc. Já jsem se v práci naučila mnohem víc než ve škole...
vejška
anonym
| 25. 11. 2008 22:44
je věc dobrá,brácha i jeho přítelkyně,nemají nouzi o práci......,já se střední,to občas vypadá,že bych mohla uklízet wc,nic proti akorát na moje záda nic moc.
Ameli,
anonym
| 25. 11. 2008 22:20
až trošku vychladneš, dojde ti, že ty dvě stovky ti za vzdělání stojí.
Ikdyž uznávám, že by se daly investovat mnohem zábavněji
Já VŠ nemám a dodnes jsem na tom bita ikdyž znám mnohem více než holčiny, které k nám nastoupí s diplomem .
Ale jednou se k té škole třeba také dokopu, mám ještě čas (když nám důchod zruší ).
Před
Ameli
| 25. 11. 2008 21:15
chvílí jsem měla hovor s vedoucí diplomky. Kolem hlouposti strašně obšírně vykládá, tak mi nestačil můj dvousetkorunový kredit a usekl se mi hovor ještě než jsme se stačily rozloučit. Hned jsem si ho dobila přes internet banking, ale dlouho to trvá a pořád mi nepřišel. Napsala jsem jí aspoň omluvný mail, ale cítím se jak debil.
No, jinak práci budu muset ještě trošku poupravit, ale není to nic strašnýho a příliš časově náročného.
PS: Ty dvě stovky mě pěkně sejří....
Holky,
Ameli
| 25. 11. 2008 19:51
děkuji za podporu! Jsem moc ráda, že vás mám!
Už jsem se docela uklidnila. Taky jsem si do detailů rozplánovala zbytek týdne, abych stihla, co nejvíc věcí! Aspoň budu aktivnější. Co jsem byla nemocná a v důchodu, spoustu času jsem zbytečně proflákala...
Dousabel, budu dojíždět MHD s jedním přestupem, kde budu mít asi desetiminutový prostoj, celkem bude cesta trvat 50 minut. Ten čas budu taky využívat čtením nebo posloucháním MP3 (v případě, že si nesednu, protože číst vestoje neumím...).
Ještě jednou vám děkuju.
Amálko
anonym
| 25. 11. 2008 19:02
taky gratuluji
Všechno zvládneš neboj jsi holka šikovná
Ameli,
anonym
| 25. 11. 2008 18:09
gratuluji k práci .
Myslím, že ten nástup bude dobrý, vždyť v prosinci je poměrně dost volných dní a tak budeš mít čas i na sebe, neboj určitě to zvládneš. Kdyžtak vynecháš nedůležité věci v domácnosti a bede to.
Teď máš ještě skoro týden čas na to udělat si něco.
Jak budeš dojíždět?Nějakou MHD, budeš přestupovat nebo budeš jezdit v jednom kuse? Jsem zvědaví viď, ale já před pár lety také musela začít dojíždět. Předtím jsem to měla do práce cca 7 minut a teď půl až třičtvrtě hodiny. Byl to zlom, ale už jsem se to naučila využít jako volno pro sebe. Čtu si nebo vyřizuji SMS nebo alespoň odpočívám, někdy i usnu . Samozřejmě nejlepší je když jedu s mužským autem, ale to se poštěstí jen málokdy I tak to jde.

A tvůj oběd - ten tedy nemá chybu, hned bych si dala
Ameli
anonym
| 25. 11. 2008 17:22
také gratuluji k nové práci,abys také vše zvládla,neboj to má každý,že když jde do nového prostředí,tak neví co bude.........,uteče Ti to jako voda,ten začátek......... ,Majko,ono když se to........,tak se to.........,bude líp,uvidíš
Holky
Majka33
| 25. 11. 2008 16:17
jak se všem vede?Mě nic moc.Není mi dobře a zase mě bolí v krku.Tak pocucávám pastilky na krk a piju horký čaj.Nechce se mi jít k Dr.Ale abych se nenudila,tak jsem musela jít s dcerkou k dochtorovi. Má strašný kašel.Dal ji sirup a tabletky AERIUS.Hned ji bral krev na sedimku,tak ji má dobrou.A bral ji i krev na štítnou žlázu pro kontrolu.Minulé měla výsledky hraniční.Tak na výsledky mám zavolat zítra odpoledne a domluvíme se na další kontrolu.A zároveń ji udělá devitiletou preventívní prohlídku.Jen aby to všechno nechytil i Honzík.Já už se zblázním,nic jiného nedělám,jen lítám po dochtorech....Ale pomalu dělám i vánoční úklid ale dnes nic neudělám.Není mi dobře a jsem slabá...
Ameli
Majka33
| 25. 11. 2008 16:09
gratulují k nové prácia držím pěstičky at´to vše zvládneš...neboj.Já bych měla též takové pocity. Ale chce to jen čas a jde jen o zvyk.
U nás
Ameli
| 25. 11. 2008 15:33
vykukuje sluníčko a do toho sněží. Zvláštní..
Jinak mám velkou novinku. Volali mi z té firmy, kde jsem byla na pohovoru, že mě berou a že nastupuju od 1. prosince. Nevím, jestli je to normální, ale místo toho, abych měla radost, mám strach. Bojím se, že nebudu nic stíhat, že kvůli tomu neudělám státnice, že nestihnu nakoupit dárky a užít si vánoční atmosféru, chodit na Viktorku atd. Přitom jsem do práce tolik chtěla... No uvidím. V prosinci budu mít zaškolování, tak tam třeba nebudu muset být tak dlouho a přece jen něco stihnu.
Amálko
anonym
| 25. 11. 2008 12:45
oběd vypadá výborně já mám balon doma bez něj bych se už neobešla opravdu je supr na něm cvičit ještě mám malý "overbal" ale s ním moc neumím na rehabce s ním cvičí každý den jiné cviky a má hlava to nějak nebere.Sice jsou třeba zrovna na Viktorce tyhle cviky ale není nad pořádné předcvičení ...........
Amálko
anonym
| 25. 11. 2008 12:32
naopak to vypadá velmi lákavě,já mám ráda špenátovou polívku.
...
Ameli
| 25. 11. 2008 11:35
Všechny vás zdravím.
Před chvílí jsem se vrátila ze cvičení na balonech, bylo to bezvadné. Škoda, že nebydlíte v Brně, hned bych vám to doporučila!!!
Dnes musím ještě dopsat závěr na diplomky a večer budu volat své vedoucí, chce mi k tomu něco říct, tak jsem zvědavá. Do mailu mi psala, že je to docela dobré, tak to možná i obhájím.
Co si děláte dobrého k obědu? Já mám od včera nočky se slaninou a špenátem. Je to mňamka. Posílám vám fotku, nevypadá to zrovna moc lákavě, ale je to fakt výborný!!!
jinak
anonym
| 25. 11. 2008 09:48
tady je kolem sedmi stupňů,kocourek se ráno nacpal a už hluboce hloubá ,já jsem si zatopila v krbovkách,teplo je príma ,zimu nemám ráda,snad v tomhle to mají lepší v bytech,stojí míň a je tam pořád teplo ,ale i ty byty prý nikdo nechce,včera povídali,že se nemovitosti míň kupují .
krásné ráno všem
anonym
| 25. 11. 2008 08:25

to byl jen takový nápad,momentální,jinak to psaní je celkem v pohodě
Ahoj
anonym
| 25. 11. 2008 08:11
holky přeji pěkný den U nás před chvílí svítilo sluníčko teď se nějak zatahuje snad nebude zase chumelit .
Jarmulko:už se těším na Tvoje stránečky
Raduš:jak píše Rezamka stránečky máš pěkné nač předělávat jen dopňuj zajímavosti a to Ty umíš
Holky já jsem dnes nějaká zdechlá ach jo nic se mě nechce to je ostuda
hezký den
rezama
| 25. 11. 2008 07:55
přeju všem.
Tak vidím Jarmulko,že se snad zadařilo.
Raduško pozadí a vzhled celkovej mě taky udělala Sovina,no taky do toho zatím nějak nelezu,docela mě zatím vyhovuje,no uvidíme někdy časem....
Ale to okolo už můžeš sama,panely ty jsou docela lehké a měnit obrázky taky,ale ty máš taky stránečky pěkné,no a zase stejné jako já...no němůžou být všechny přeci stejné a tvoje jsou taky moc dobré a pěkná barvička,taková uklidňující očička.Tak jen teď plnit a plnit.
Tak holky všechny ostatní doufám že je vám OK,možná teda zima ,ale dobře.
Tak zatím papapa
Jdu
Ameli
| 24. 11. 2008 22:02
popřát dobrou noc a krásné sníky.
Ještě jsem si vzpomněla, že se Jitulka ptala, kde budeme mít svatbu. Bude to v Žebětíně. V Lanžhotě jsem to nechtěla kvůli místním drbnám a taky chci na večer pozvat kamarády a do La by to měli moc daleko, aby tam jeli jen na večer....
rezamko
anonym
| 24. 11. 2008 21:01

já se přiznám,všecko jsem to udělala,pak na mě vylezlo spousta tabulek,já nevěděla vůbec co s tím.......,chtěla bych ty stránky vzhledově třeba i přetvořit,jako máš Ty,jenže nikoho nechci otravovat...........,když do toho vlezu já,tak tam nic nezbyde
Jarmulko,
anonym
| 24. 11. 2008 20:29
tohle je poslední příspěvek na stránkách se Sovinou, tam můžeš přidat svůj příspěvek a Sovina se ti jistě brzy ozve

http://www.zeny.cz/…iskuze/tema.aspx?…
Ahojky
Jarmulka
| 24. 11. 2008 19:27
No právě já jsem si udělala stránky a tam se nedají vkládat obrázky a nic měnit,jenom za peníze měsíčně 99,-korun a to teda nedám. Sovina a kde ji sakra najdu?Tady nechodí.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18