Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

to je veget :-)
Dorka
| 25. 10. 2008 15:32
...
Dorka
| 25. 10. 2008 15:25
já jsem teď pověsila prádlo a mám dost , přišla jsem na chvíli za vámi si odpočinout . Chystám se upéct nějaký chlebík, asi zkusím ten doporučovaný od Dous u toho se snad tolik nenadřu...jen to tam našupu a bude jak říká Bára . Ještě bych měla vyloupat ořechy, každý den udělám trochu, ale není to poznat...nemá to konce. Skořápek je víc jak těch ořechů...

Tak zatím pa
ahojte děvčátka
Dorka
| 25. 10. 2008 15:18
přeji pěkný víkend

to mě moc mrzí, že není nálada....já jsem zatím úplně v pohodě tak bych vám chtěla kousek té dobré nálady poslat

Zdeničko, chuderko ty máš snad to co jsem měla já taky jsem šíleně kašlala, málem jsem vykašlala plíce. Moc ti přeji, aby se ti udělalo lípjá jsem do sebe cpala všechno možný asi nejvíc mě pomohl ACC long. Nebo si nastrouhej křen ten má sílu, jestli nemáš po ruce tak si dej nastrouhanou cibuli s medem to by se ti mohlo trochu ulevit. Se zádičkama to nemáš opravdu lehký, snad ti ty kapačky pomůžou a bude líp. Přeji ti brzké uzdravení
krásné ráno všem
anonym
| 25. 10. 2008 09:41
tady je taky hnusně,zima a mě taky není nic moc,takže taky super den,nechce se mě nic............
Ještě
anonym
| 25. 10. 2008 09:04
mám od včerejška tyčky na záclony až se "drobečci "probudí budeme montovat a věšet aspoň konečně nebudeme jak v Rusku
Ahoj
anonym
| 25. 10. 2008 09:02
holky přeji pěkný den
Amálko :mě se to stává a často zrovínka dnes se mě nic nechce ale ale musím včera jsem byla u "Hraběnky"posedět supr jedna kámoška je novopečená babička
Dnes musím poklidit, uvařit a nachystat si na pondělí papíry a ve středu přijede sestra tak mě bohužel žádné lenošení nečeká
Dobré
Ameli
| 25. 10. 2008 08:52
ráno přeji všem. U nás je pěkně hnusně, ale třeba se ještě vyčasí. Jinak jsem se probudila špatně naladěná a nic se mi nechce. Stává se vám to taky někdy?
Tak pa a hezký den.
Jak tak
Zdenicka
| 25. 10. 2008 00:07
vidím,už všechny spinkáte a já si tu chblu a chrblu! Já se z toho picnu,tak to už jsem dlouho neměla,no nic pěkně se vyhajuškejte! Na ty kapačky začnu chodit 11.11,tak doufám,že ten Martin nepřijede!Nechci sníh!!! Tak pěkně oddychujte a já jdu pro změnu kouknout na telku pa,pa Zdenka
Dobrou noc!
Zdenicka
| 24. 10. 2008 22:43
ZLATÍČKA!
Krásný večer!
Zdenicka
| 24. 10. 2008 22:40
Tak jsem přišla za vámi,opětovně kašlu a kašlu tak to tak vypadá že opětovně bude noc v sedě! Ameli- také je mi stále zima,říkám si,že asi nemám žádnou krev,jinak to kaki jsem jedla,není to špatné,ale když si koupíš,tak ho musíš nechat dozrát,musí být tmavě oranžové a takové už měkčí,jinak je trpké a nemá ty chutě co by mělo mít,jinak chutná jako směsice ovoce dohromady ,poprvé jsem ho chutnala na učňáku,ještě za totáče(to bylo podpultové zboží),ale nějak mě to nenedchlo,ani teď si to nekupuji,ale zkusit se má všechno,tak ho zkus a uvidíš! Doruško - děkuji za přání pro moji nejmenší,jsem opravdu zvědavá co na dárek poví!Už se těší na dort vybrala si domeček! Přeji Vám krásnou noc a pěkné sníčky pa,pa dobrou Zdenka
Ameli
Dorka
| 24. 10. 2008 19:15
když ti Ginko nepomohlo, zkus toho frťana nebo každý den malou skleničku vína....

Já jdu něco dělat, nádobí na mě volá ještě musím uklidit prádlo a budu mít dost .

pa
to jsem zase já
Dorka
| 24. 10. 2008 19:11
Dous, děkuji za recept (právě jsem si ho uložila), je to od tebe moc milé. Určitě vyzkouším

Vypravěčko, jak dopadla tvarohová buchta? Nezapomeň poreferovat .
V tomhle sychravým počasí musí být člověk na sebe hodně opatrný. Já nemám zimu ráda a když prší taky bych potřebovala víc ruk kvůli tomu nosím batůžek na zádech, abych mohla v té zdravé ruce držet deštník. Nejraději mám bundu s kapucí, koupila jsem si předloni nepromokavou, co odvádí pot a nepropouští vodu od firmy Alpine Pro a jsem celkem spokojená . Také nejsou špatný tzv. funkční halenynebo nátělníky jo a prodávají také ponožky s coolmaxem ten můj na ně nedá dopustit. Vřele doporučuji, když se člověk spotí tak přece jenom rychleji schnou než běžné oblečení .

Zdeničko, tvé dcerušce také přeji vše nej k narozeninám ten laptop se jí určitě bude líbit, já myslím, že jste koupili dobře.

Majko, jak jsi dopadla u toho zubaře?? Všichni na tebe myslíme. Doufám, že tě to moc nebolelo.

Baruško, sluníčko, copak děláš? Co noha, už dala pokoj potvora jedna? Mě pro změnu zlobí záda, to asi abych se nenudila .

Jitulko, jak jde autoškola a co brigáda a škola?

Rezamko, doufám, že už je ti líp a že dětičky nezlobí?

Reginka tady dlouho nebyla, snad je v pořádku

Všem přeji krásnou noc a brzké uzdravení, pa
Dori
anonym
| 24. 10. 2008 13:58
pokouším se o to,jenže znáš to,když se Tě něco chytne...............................taky musím dneska trošku uklidit,protože jsem pár dní nebyla schopná ničeho,aby tchánovce netrefilo,až půjdou na obhlídku .Taky kocourek je brzda,hodně nasviní a taky nemá rád vysavač,takže v tý místnosti,kde leží,tak luxovat nemůžu .
Zdravím
anonym
| 24. 10. 2008 13:52
vás milá děvčata všechny. Posledfní dobou nějak nestíhám být u pc (a tím pádem mezi vámi) déle. Z dnešní návštěvy výstavy sešlo, včera večer jsem byly celá rozlámaná, nevím z čeho, asi z toho, že jsem dopoledne musela v tom sychravém počasí něco vyřídit a ono poprchávalo a já si nevzala pláštěnku (deštník nemohu nosít, chybí mi třetí ruka, která by jej držela). Asi jsem trochu nachladla, ale před spaním jsem se namazala tymiánovou mastí a dnes mi je již dobře Ráno byla venku velká zima, tak jsme to přeložily na příští týden. Jen se ještě podívám na recept od Dorky a hned jdu péci. Všem nemocným děvčatům přeji co nejrychlejší uzdravení, protože je vás dost, nebudu jmenovat, abych to nepopletla a na některou nezapoměla.
, příjemný večer a sladké sny (asi se již dnes mezi vás nedostanu.
Dorka
Ameli
| 24. 10. 2008 13:17
Ginko jsem užívala, ale na můj problém to nepomáhá. Když je venku míň jak 10 stupňů nad nulou, tak mi začnou bělat prsty na rukou a nemám v nich vůbec cit. Nejhorší to je, když nesu igelitku nebo držím vodítko. Někdy mi zbělá celá ruka, když jsem venku dlouho, tak začne i fialovět...
Doktor mi říkal, že takový problémy mívají třeba chlapi, co pracují se zbíječkou, že to způsobují otřesy. Já to mám od té doby, co jsem se léčila...
na ovoce
Dorka
| 24. 10. 2008 12:59
kaki nemám dobré vzpomínky, jednou jsem to snědla a bylo mě hrozně špatně....jsem to celý vyz....od té doby nikdy více . Chuťově to bylo takový mdlý, nijaký, ale někomu to může chutnat.
holky
Dorka
| 24. 10. 2008 12:55
vy jste tak zlaté, děkuji za podporu

Ameli, v práci ti to uteče jako voda...neboj. Na cévní si zajdi ať ti dopplerem zkontrolují cévy, třeba to bude dobré a nebudeš muset brát žádné patoky . Já tam chodím také na kontroly, prášky odmítám brát, protože mi z nich bylo hrozně špatně. Jestli máš špatný krevní oběh tak vyzkoušej bylinky co takhle Ginko? nebo ráno na lačno jednoho frťana samozřejmě když nejdeš do práce.

Zdeni, včera večer jsem pekla grahamový chlebík a musím se pochválit...konečně se mi po tolika nezdařených pokusech povedl .

Raduš, jestli máš nachlazený močák tak bys měla hodně pít, vyplavuje to bacílky. Nejlepší čaj je přímo urologický, seženeš ho v lékárně. Je pěkně hnusný, ale určitě ti pomůže zvlášť když to podchytíš zavčas.

Já jsem si včera udělala radost, vlezla jsem do zdravé výživy a nechala jsem tam plno penízků za všelijaké zdravé dobroty ...sezamovou tyčinku slazenou medem, brusinky slazené koncentrovanou jablečnou šťávou, sojové nugátky, chalvu, Bio musli tyčinky od Rapunzel, špaldové kafé a grahamovou mouku a tomu mýmu jsem tam koupila pomazánku ze Šmakouna....ten se olizoval.

Jdu se naobědvat a těm našim dělníkům uvařit kávu.

pa
kaki
Ameli
| 24. 10. 2008 12:49
Holky, znáte to ovoce kaki, co se o něm píše na úvodní stránce? Já jsem o tom nikdy neslyšela a ani v obchodě neviděla... Ale podle popisu by mě docela lákalo.
Ahojky
Ameli
| 24. 10. 2008 12:26
Všechny vás moc zdravím z práce. Dnes se to tu vleče, ale ještě hodinku a půl a mám padla.
Holky, teda to je léků, co musíte užívat. Já beru jen na štítnou žlázu. Měla bych zajít na vyšetření na cevní, protože mám špatný krevní oběh, ale nejdu tam kvůli tomu, že by mi nasadili prášky...
Dorko, tak snad ta rekonstrukce baráku bude brzy hotová a budete mít zase klid!
Dorko
anonym
| 24. 10. 2008 12:23
Mě stačilo,když jsme v baráku vyměňovali okna,všude bordel..................což teprve střecha,ale budete to pak mít hotový,klid,my ještě pak asi 14 dní uklízeli ,snad to všecko dobře dopadne,i s tím Tvým zdravíčkem,,tak si s doktorem promluv,o všem,třeba něco vykoumáte.
Doruško!
Zdenicka
| 24. 10. 2008 12:18
taky teda toho máš požehnaně! Ta cysta se ztratí uvidíš! Včera byl asi nějakej den plnej doktorů,že? Taky jsem vyfasovala jiné léky na bolest přes den ketonal forte,a na noc jsem dostala D-H-C Continus,tak uvidíme,ale já si myslím, že už toho má moje tělo až,až! A to ještě léky na astma,ale jsou i horší nemoci,tak jsem vlastně šťastná že nemám nic horšího!Jdu kouknout na dámy,musím dát péci chlebíček!Tak zatím ahojík
také
anonym
| 24. 10. 2008 12:15
přeji všecko nej a brzké uzdravení
Dorka
| 24. 10. 2008 12:10
jsem taky celou noc nespala, nebylo mě dobře a v 6h ráno tady byly už dělníci a začali bouchat . Pořád spravují střechu, už aby to měli hotoví....pak budou nahazovat barák a pak už snad zmizne to šílený lešení.

Jinak jsem teď měla dva dny lítání po doktorech. Ortoped se na mě skoro nepodíval, napsal mi další prášky od bolesti+rehabilitace (to teda nechápu když jsem mu řekla, že jsem nemocná) a za měsíc zas na kontrolu. Mám pocit, že co si to teď musím platit tak mě zve co chvíla, dřív mě pozval jednou za půl roku tak nevím co si mám o tom myslet...pěkně mě to štve, protože dám nejvíc peněz za doktory a za lékya z důchodu mi moc nezbyde.

Na endokrinologii mi paní doktorka včera řekla, že se mi ta cysta zřejmě vytvořila od toho zánětu co mám v tělě. Za 4 měsíce jdu zas na kontrolu...tak doufám, že se cysta ztratí.

Děkuji, že jste mi držely palečky
:O)
anonym
| 24. 10. 2008 12:05
Doruško!
Zdenicka
| 24. 10. 2008 12:01
Děkuji!!!!! A doufám že se to moje kašlání brzo urovná už mě bolí břicho! pa,pa Zdenka
Zdeničko
Dorka
| 24. 10. 2008 11:52
ahoj moc tě zdravím a přeji vše nej k narozkám, hlavně se brzy uzdrav
Krásné dopoledne!
Zdenicka
| 24. 10. 2008 11:48
Ahojte holky,dnešní noc stála opravdu za .....,byla jsem v obyváku do 0.45 a pak jsem se pokoušela usnout,no hrůza! Čekám na důchod a pošťačka nikde,byla jsem se dívat do schránky a tam byl dopis,takže p.pošťačka odešla a prašulky mi nedala,no skvělý!Hned jsem volala na poštu a prý mi to p,pošťačka donese,tak to jsem zvědavá,ještě jsem rychle zkoušela jestli nám zvoní zvonek a zvoní!Možná zapoměla,chodí tu nová! Ale na poštu se mi teda vůbec nechce jít!Malá má v neděli narozeniny,tak jsme ji koupili laptop,jsem zvědavá na reakci a taky samozřejmě knížku,ta musí být! Tak jsem si zase postěžovala a já utíkám směr kuchyň! Mějte se hezky ahojky Zdenka
krásné ráno
anonym
| 24. 10. 2008 11:20
krásné ráno všem
anonym
| 24. 10. 2008 10:54
Zdeničko,ono ta chřipka nějak prý řádí,,hlavně aby Tě to přešlo,já jsem už taky nastydlá,to mám jet k mámě na barák,bude tam brácha s přítelkyní,dlouho jsme se neviděli.....................na ten kašel je dobrej mucosolvan už jsou prášky.
Holky!
Zdenicka
| 23. 10. 2008 21:48

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 8. 2025 19:43
14919
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10