Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

zámek
rezama
| 3. 8. 2008 17:16
taky jsme navštívili zámek Červená Lhota
ještě
rezama
| 3. 8. 2008 17:14
tohle nm zdilo přes kemp,nám za našim ležením asi 10 metrů
konečně
rezama
| 3. 8. 2008 17:08
jsem vás dočetla,ale nevím jestli se mě to vše nepomotá.
Dorinko blahopřeju k dvojčátkům a hlavně ať jsou zdraví.
Ameli nás zásobila krásnýma fotečkama a užívá si na chatě.
Zdeničce to na fotce moc sluší,taky ji zlobí záda,tak snad jí to brzo přejde.
Baruš,doufám že už máš pokoj,jestli ne tak už snad budem muset něco vymyslet a toho tvýho snad klepnout,aby ti dal pokoj a nebo mu něco hodit na hlavu.Jinak doufám že už je močák v pořádku a jsi v pohodě.Taky mě kdysi zlobil a je to dost nepříjemné.Ty kukuřičky jsou zavařené moc moc dobré,já je dělávala každý rok,ale pak měli z místního družstva problém že jim na ně lidi chodí,tak jsme je přestali zavařovat.Taky je dobrá ačokča,mám ji teda první rok,ale Domašovanda už ji měla loni i zavařenou a je výborná,jen teda mě ji asi dětičky všechnu sežerou a tak na zavaření nezbude.
Majulíku ty taky máš to zdraví na prd.pořád tě musí zlobit,teda to je taky potvora,nedá a nedá pokoj.Budu na tebe moc myslet a ostatní určitě taky a snad se to vše zlepší.Jinak 4.8. budu myslet na ty dvojčátka a určitě vše dobře dopadne,můj syn bude mít zrovínka 19 let,narodil se ve čtvrtek v půl čtvrté odpoledne a měl 54 cm a 3,5 kg,no a těď má 110kg a 183 cm.
Zdravím taky Reginu a Tofinku.
Já včera ještě zavařovala broskve,soused mě přivezl 13 kg za 16 Kč,taky trošku marmošky jsem dělala,to abych se po té dovči nenudila.Okurky ty jsem zavařila než jsem odjela,ještě mě čeká červená řepa,ale tu ještě nechám na zahrádce.
Tak snad jsem nic nepopletla,jo ještě děkuji moc za přání k svátku a všechny tady zdravím a přeju krásný zbytek víkendu.
Na fotce je rybník u kterého jsme byli.
ahojík
rezama
| 3. 8. 2008 13:31
holky tak tohle je lilie muscadet,vykvetla než jsme dojeli domů a moc krásně voní.Teda holky buchty super a Ameli fotky z balonu jsou krásné,já bych se asi bála.Zdeničko malá i manžel jsou pěkní.Dorinko to je supr že jsi se potkala s Bárou a padli jste si do oka.Taky by jsme se mohli někdy sejít,vždyť bydlíme kousek od sebe a já do brna dost často jezdím,to se můžeme domluvit a sejít se i s Ameli.
Jinak na té fotce se mnou je můj milovaný manžel,až bude více času tak pošlu víc foteček a víc napíšu,ale tak nějak jak už psala Ameli,pořád něco uklízíme a ještě tu má do dneška dcera přítele.Taky ty moje sarančata nakrmit,no však to znáte,no a je pořád co dělat.Tak já v týdnu vše doženu a zatím papapa holky moje.
Na fotce jsem já,dcera a manžel
...
Dorka
| 3. 8. 2008 12:34
tak já jdu odpočívat, pak se najíme a pak vyrazíme na výlet k jedné známe. Budu mít půjčenou domácí pekárnu moc se těším až vyzkouším recept od Báry.
obrázky
Dorka
| 3. 8. 2008 12:26
jsou moc pěkný, děkuji

Majko, Majulko a kdy jedete? Abych tak zhruba věděla...
To je dobrý nápad se sejít.

A nebo uskutečnit srázek kde bychom se sešli všichni ať se poznáme a ať to těm ostatním není líto.
Ameli, Majko
Dorka
| 3. 8. 2008 12:22
let balónem musel být super až na to přistání to bych se trochu bála . Holky, já letěla letadlem jen jednou a to jsem myslela, že mě tam nikdo nedostane jenže jsem chtěla k moři a tak jsem to musela vydržet. Jak já se bojím výšek a hlavně letadel celou dobu jsem trnula hrůzou, že zrovna my spadnem. Letěla jsem s mamkou a toho mýho jsem musela nechat doma, protože musel do práce. Bylo nám po sobě tak hrozně smutno, že jse m myslela, že mi pukne srdce žalem. Jsme takový závisláci na sobě a těch 10 dní bez sebe nám připadalo jako věčnost. Jsme asi cvoci, ale oba jsme měli o sebe šílenej strach.
Dorinko
Majka33
| 3. 8. 2008 12:17
a tebe at´hlavička moc netrápí a záda.Víc odpočívej.........
Tak
Majka33
| 3. 8. 2008 12:15
holky zatím se odloučím.Jdu ohřívat oběd a děti zavolat domů.Zatím papánek Majka.
Ameli
Majka33
| 3. 8. 2008 12:12
tak to bych v letadle stejně dopadla.Mě by nikdo tam nedostal ani za milion..... .Hlavně že jste v pořádku přistáli a užili jste si to............
DORKO
Majka33
| 3. 8. 2008 12:09
do Výškova chceme jet.To by bylo príma kdyby jsme se potkali, musíme se sejít.Já ti dám potom vědět kdy přesně pojedeme a podle toho se zařídíme jo?Jééé já bych byla ráda kdyby jsme se víc poznali............
Majka
Ameli
| 3. 8. 2008 12:08
Já jsem se víc bála v letadle, než v balonu. V letadle jsem při startu dokonce brečela. :)
Letěli jsme nad Brněnskou přehradou, nad hradem Veveří a pak nás to fouklo nad les a nad pole směr Tišnov... Přistání bylo hladké, jednou to drclo o zem a pak asi 5 metrů klouzalo po posečeným poli a pak už jsme stáli.
Bylo to fakt super, škoda, že to tak rychle uteklo.
smajlíci...
Majka33
| 3. 8. 2008 12:05
zoo
Ameli
| 3. 8. 2008 12:04
Brněnská zoo se mi taky moc nelíbí. Přesně jak jste psaly, hodně roztahaná a do kopce. Ale myslím, že se snaží a dost se to tam zlepšilo.
V MF bylo hodnocení všech zoo v ČR. Na prvním místě byla Praha, pak Dvůr Králové a třetí Lešná - Zlín. V tom Zlíně byla ségra s děckama a hrozně si to chválila...
Ahojky.
Ameli
| 3. 8. 2008 12:02
Zdeničko a Dorko, musím vám pochválit ty buchty, vypadají úžasně. Hned bych si dala!!! Já možná upeču něco odpoledně, ale ještě nevím, jestli se mi bude chtít.
Dorko, to je mi líto s tou migrénou, snad brzy přejde.
Majko
Dorka
| 3. 8. 2008 11:56
vy pojedete do Dynoparku do Vyškova? Tak to budem kousek od sebenení to daleko.

V noci mě chytla taková migréna a záda, že jsem myslela, že bude po mě . Ani prášek mi nepomohl a je mi pořád na nic. Asi nějaký nízký tlak....vypadá to, že bude každou chvíli pršet.
Zdeni
Dorka
| 3. 8. 2008 11:53
fotečka je moc pěkná a malá je jak z cukru. Taková pěkná panenka a
ta druhá holčička to je její sestřenice? Vypadají jako sestry. V ZOO jsem byla před pár lety, máš pravdu je to tam
takový roztahaný takový chaos a jde se pořád do kopce což je náročný i
pro mě. Prý tam jezdí vláček, svezli jste se?? Jinak je to tam pěkný,
snaží se.....padá to tam líp jak za totality.
pěkný den
Dorka
| 3. 8. 2008 11:44
přeji všem

Holky, buchtička byla suprová měla to být původně bábovka, ale já nemám velkou formu tak jsem to vylila na plech . Byly z toho suprové vláčné řezy .

Zdeni, ta tvoje buchetka vypadá nádherně mňam mňam hned bych si dala. Včera jsem taky chtěla udělat s mákem a se švestkama, ale pak zvítězil mák s třešněma páč jsem se jich potřebovala zbavit. Měla jsem zásoby z loňska. Prosím, prosím pošleš mi receptík na tu tvou úžasnou buchtu? Předem děkuji .
ZDENI a DORKO
Majka33
| 3. 8. 2008 11:17
buchtičky jsou nádherné mńam mńam až se mi sliny zbíhají...............Co dnes všechny děláte?Já vařit dnes nemusím.Včera jsem pekla kuře,tak tam máme ještě na dnešek.Děti jsou venku před barákem, ale se dnes u nás víc mračí.Sem tam vykoukne sluníčko.No nevím nevím jestli to vydrží.ZDENI tak jste si udělali hezky výlet.My chceme jít zase s dětma začátkem září do DYNOPARKU.Můj synáček má oblibu v dynosaurech.Má doma samé knížky a ty potvůrky.Má jich už 21kusů.A všechny je umí vyjmenovat,jak který se jmenuje a co žerou.Má 4 roky a už ho zajímají takové věci .Tak se už nemůže dočkat kdy tam pojedeme.Našli jsme to na internetu......Holky zatím ahojík
Ameli
Majka33
| 3. 8. 2008 11:09
vitám tě zpět mezi náma.Fotky jsou nádherné.Já bych se ale bála.Bojím se i letadel,mám strach z výšek .Nevím nevím jestli bych to dokázala.Sluší ti to.A kde jste všude letěli?A jaké je přistání?To musí být tééééééééééééda zážitek co???
hezké ráno
Hana
| 3. 8. 2008 09:03
ahojky holky u nás byla pěkná bouřka.Tééééda Ameli na ty fotky z balonu jsem koukala s otevřenou pusou taková krása.Já bych se hrozně bála to musí být zážitek.
malá poznámka
Zdenicka
| 3. 8. 2008 08:33
v tom tmavě růžovém je moje zlatíčko a v červeném tričku můj manžílek! Ale už opravdu odcházím !!!!!
Ještě Vám pošlu fotečku
Zdenicka
| 3. 8. 2008 08:30
to jsou moje zlatíčka, neteř a moje dcera ( moje je v růžovém tričku)Tak a už letím něco dělat pa,pa
Jé,ještě jsem zapoměla!
Zdenicka
| 3. 8. 2008 08:24
Doruško - buchetka vypadá moc pěkně,taky jsem pekla buchtu s mákem,ale dala jsem tam švestky a je to mňamka!
Krásné ráno!
Zdenicka
| 3. 8. 2008 08:18
Všechny Vás pozdravuji,ještě jsem se nepodívala na včerejší příspěvky,ale mrknu na ně až budu mít čas.Včera si moje sestra přijela pro svoji malou a jeli jsme všichni do Brna do ZOO,ale musím říct ,že mě ta zoo zklamala,myslela jsem si že je tam toho víc,je to hodně roztažený,ale výlet byl pěknej.Akorát teda moje záda dostaly zabrat,však to taky má násladky bolí a bolí,asi to tak už bude stále,musím si zvykat,takový pochody pro mě nejsou! Tak a já jdu vařit a uklízet,aŤ to mám brzo hotový,možná se pojedem ještě někam podívat,ale to nevím ještě na 100%.Tak se mějte sluníčkově a odpočívejte pa,pa Zdenka
Ahoj
anonym
| 3. 8. 2008 08:07
holky
Ameli:výlet balonem suprový mrkla jsem zatím jen na tu jednu fotku až bude víc času prohlédnu všechny s domkem nevím on kupec je ale ex začal dělat problémy , napadat smlouvu a pod..........
Rezamko:na dovči vypadáš báječně museli jste si krásně oddáchnout od všedních starostí i když počasí zrovna moc nepřálo
Dorko:buchta nemá chybu já snad oblížu monitor jsi fakt moc šikovná pekařka
Holky u nás je pod mrakem ale ani nekáplo já peláším vařit a ještě něco balit pojedeme odpoledne za tatínkem.
Ještě Ameli:Dorka je holka suprová moc hezky jsme si popovídali
tak a teď
Dorka
| 2. 8. 2008 23:40
vám jdu dělat večerníčka. Přeji krásnou dobrou noc
ještě ta fotka
Dorka
| 2. 8. 2008 23:36
zapoměla jsem ji přiložit tak tady je. Kdo má rád makový buchty doporučuju je teda dělaná s menšími úpravami (dala jsem tam víc maku než bylo v receptu) a byla mňam .
Baruš
Dorka
| 2. 8. 2008 23:32
jak je? Už je líp?. Já dneska pekla šílenou šíííleně dobrou makovou buchtu s třešinkama a byla móóc dobrá. Musela jsem ji bránit celým tělem jinak by byla hned snězená .
Na ukázku přikládám foto
Zdeni
Dorka
| 2. 8. 2008 23:25
kde jsi? Jak ses měla? Předpokládám, že dobře .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 20:19
14905
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18