Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Raduško
rezama
| 22. 4. 2009 14:39
ták jse ti tam něco opravila a pak ještě dodpilujeme zbytek,teď už musím dělat něco jinýho,takže zatím jen první stránku jsem ti poopravila,máš tam přivítání a obrázky a upravila jsem ti písmo u odkazů na té levé straně,máš je zelené,tak snad se ti to líbí.Papa
tak
anonym
| 22. 4. 2009 12:19

,jsem opět zaperlila,včera jsem luxovala,čistila koberce,dneska jsem zjistila,po delší chvilce,kdy mi pc nenajel,že jsem si vypnula napájení pc,ještě ty kabely byly zamotaný,tak jsem to rozmotávala,no když má člověk iq tykve
ahoj děvčátka
Majka33
| 22. 4. 2009 11:25

přejí hezký sluníčkovi den.

AMELI přejí hezkou dovolenou,užijte si to

DORINKO je mi líto že ti není dobře,pořád tě trápí ty neduhy,posílám ti hodně energie at´to překonáš

Jinač všem hezký den a odpoledne jedu za švagrovou,tak tu na vás mrknu večer,zatím ahoj
krásný sluníčkový den všem
anonym
| 22. 4. 2009 10:46
rezamko já se zlobit nebudu,naopak budu ráda ,protože na tohle teda hlavu nenám ,Dorinko já si jaro taky užívám,koukám,kde co kvete super ,je mi líto,že máš problémy,já jsem začala prskat ,možná mám alergii,ale je to jen občas takže to neřeším,Amálce přeji moc krásnou dovču
Ameli,
anonym
| 22. 4. 2009 09:45
pořádně si užijte předsvatební cestu, jistě na ni pak budete vzpomínat po celý život. Tak ať vám vyjde i počasí.
Hezký den
anonym
| 22. 4. 2009 09:43
přeji všem děvčatům. Tady taky svítí sluníčko, ale už by to chtělo trochu deště, ať nemusíme zalévat, je strašně sucho. Už se pomalu začínám připravovat na sobotní ráno, chystám si věci, abych něco nutného nenechala doma, pomalu začínám dostávat cestovní horečku.
Dorko, snaž se dát alespoň trochu dohromady, jistě mluvím za všechna děvčata, že bychom byly rády, kdybys mohla alespoň na chvílí přijít. Ale když to nepůjde, tak se svět nezboří. Vím, že když není dobře, tak není nálada na nic. Jinak je mi velmi líto, že ti zase není dobře, máš opravdu smůlu.
ještě jedna fotečka
Dorka
| 22. 4. 2009 09:39
miniatur
...
Dorka
| 22. 4. 2009 09:38
tohle jsou malé drobounké narcisky, koupené v Bauhausu. Mě se mooc líbí tak se chci s vámi o tu krásu podělit .
ještě
Dorka
| 22. 4. 2009 09:30
jednou . Chlebík byl moc dobrý, ale na druhý den to nebylo onouž nebyl tak vláčný.
ahoj berušky
Dorka
| 22. 4. 2009 09:28
přeji vám krásnou středu, sluníčko svítí vypadá to, že bude venku zase hezky teploučko. Na zahrádce nám povyrostly cibulky, krásně kvetou jahody a šeříkyjen by to chtělo, aby trochu zapršelo. Je hrozný sucho a zalévat vodou z kohoutků se pěkně prodraží.
Ameli, tobě přeji krásnou předsvatební cestu se svým miláčkem . Ať vám výjde i to počasí .
Zdeničko, budu se snažit dojít na sraz, ale nic neslibuji. Poslední dobou je mi hodně špatně, zlobí mě žaludek čím dál víc a hlava mě nechce přestat. Pořád ji domlouvám a nechce poslechnout .
Ještě vám posílám na ukázku ten chleba z DP co jsem vám slíbila. Pořád jsem se nemohla dokopat k třídění fotek co mám v PC.

Všem přeji den bez bolístek, pa
Raduško
rezama
| 22. 4. 2009 07:41
nevím,nevím,zkusím se tam k tobě kouknout,jestli jsi neměnila heslo tak bych se tam měla dostat,na takový blbiny já mám pamatováka dobrýho a zkusím ti to spravit,teda snad se nebudeš zlobit
Pokud to nepůjde tak neboj pořád to jde nějak vyřešit,tak já jdu na to juknout.
hezké ránko
rezama
| 22. 4. 2009 07:39
vám holky přeju,všem

Hlavně jdu popřát Ameli moc a moc krásnou předsvatební dovču,užij si to jak nevíc to jde a odpočiň si.
Jo a nemusíš se nám omlouvat,my taky občas s tím časem bojujeme a to některé nechodíme do práce,takže se nám hlavně moc neuhoň a mějte se
tak holky
anonym
| 22. 4. 2009 02:19
sedím koukám nad tím písmem,už je tolik hodin,že ,samozdřejmě že jsem na to nepřišla ,projela jsem tam kde co a nějaké nastavení barev,či čeho jsem nenašla
Holky!
Zdenicka
| 21. 4. 2009 21:33
jdu Vám popřát dobrou noc,dneska jsem jakási zničená,unavená a je mi stále zima,tak to jsem zvědavá co se bude dít,hlavně že mám v plánu výlet do Brna,že?Kdybych se uměla modlit,tak bych se modlila stále.......doufám,že to přejde!
Tak se pěkně vyspinkejte a krásné sníčky pa,pa dobrou noc!
Ameli
Zdenicka
| 21. 4. 2009 21:27
přeji Vám krásnou dovolenou !!!!!!!
Pěkně si to tam užijte
holky
anonym
| 21. 4. 2009 21:24

tak už jsem se nedostala ani na stránky,jak jsem tam dlouho nebyla,tak jsem asi zapoměla,jméno a heslo ,jestli to nebude tím,že tomu rozumím jako koza petrželi, nebo zkusím ještě tady někoho uhnat,rezamka mi psala i popsala,jenže nic platný,nikam jsem se nedostala,tak zkusím tady někoho
Ahoj holky
Ameli
| 21. 4. 2009 21:15
Omlouvám se, že jsem za vámi tak dlouho nebyla, ale čas je můj nepřítel.
Užijte si sobotní srazík, budu na Vás myslet. Jsem moc zvědavá, kolik se vás sejde.
My zítra vyrážíme na tu dovču. Tak se mějte krásně a snad se zase brzo ozvu.
Majulíku
Bara
| 21. 4. 2009 18:16
zdravím a hlavně ať je líp já byla na rehabce s páteří ne s rukou ale i ta je lepší. Jen když něco dělám nebo chodím víc cítím zhoršení ,nevím myslím že to bude mít nějakou spojitost s krční páteří.Majulíku na netu léčitele nehledej kdyby jsi bydlela blíž poradila bych Ti taky jsem u jednoho byla ,měla jsem k tomu všemu děsný bolesti zad a pomohl ale takhle...........
jinač
Majka33
| 21. 4. 2009 18:07
ještě zadravím DORKU,RADUŠKU,VYPRAVĚČKU,REGÍNKU,REZAMKU holky pa a hezký zbytek dne
jo jo
Majka33
| 21. 4. 2009 18:04
spirometrie jsem si nemohla vzpomenout hlava děravá

Taky ti přejí hezký podvečer
Majíku
Zdenicka
| 21. 4. 2009 17:53
spirometrii dýchám vždy když jdu na kontrolu!teď naposledy jsem ji měla dost špatnou,ale co se dá dělat! Vždycky si říkám že jsou i horší věci!
Dnes docela venku fouká........,ale sluníčko svítí a to je důležité!!!!
Přeji krásný podvečer ahojky
Baruško
Majka33
| 21. 4. 2009 17:51

ahoj a dobře dojed´s dcerkou do Brna.Ručka pořád bolí?Ani ty rehabky ti nepomohli,nebo ještě chodíš?
Zdeničko
Majka33
| 21. 4. 2009 17:47
ta alergie je děsná co?Mě bolí oči a bez slunečních brýli nemůžu ani vyjít ven a bez kapesníků.Mě taky ted´alergolog říkal,že až příjdu v září na kontrolu,tak semnou probere vakcíny.Že by bylo dobré je brát přes zimu,že mám tu pylovou alergií a můžu dostat taky astmu.Někdy cítím že se mi těžce dýchá,ale to brzo přejde.Tak jsem zvědavá,jestli mi to pomůže.Dělal mi vyšetření na astmu,foukala jsem do takového přístroje.Myslela jsem že mi plíce vypadnou .A on furt ještě vííííc foukněte,ještě no já už nemohla .
ahoj holky
Majka33
| 21. 4. 2009 17:41
ted´jsem se vrátila z města a bolí mě nohy uf.Koupila jsem si pěknou halenku a dětem nějaké věci a botky.Mám i vyprano a toho žehlení ani nemluvím .

K léčiteli chci jít,děkují holky za podporu a budu opatrná,to vám slibuji.Mě se zdá že moje teta byla u jednoho.Tak se ji zkusím zeptat,jaký je abych potom nelitovala.Pár jsem jich našla na netu,tady na karvinsku.Jinač nevím kterého oslovit,je jich hodně.

Zítra jedu za švagrovou na návštěvu co čeká dvojčatka.Tak holky nakonec to bude holčička s chlapečkem dvojvaječná.Tak se ji to splnilo.Její sestra dvojče má holčičky jednovaječné,ale asi jsem už vám to psala že?Utíká to jak voda,zachvilku budou mít rok.A moje děti ani nemluvím.Dcerka už půjde po prázdninách do 4 třídy a malý jde do školky.Jako by to bylo včera co jsem dcerku vodila do školky.A už jde malý
Ahoj
Bara
| 21. 4. 2009 17:33
holky přeji pěkný podvečer
Zdeni :dobře mě není ale věřím tomu že se to do pátku spraví.MusíZítra jedu s holkou do Brna bude to "suchý nácvik na srazík"
Raduš :já bych Ti ráda pomohla ale neumím až přijde Marta ta bude vědět je odborník
Jdu dělat ovesný bulky už mám hotové těsto pípá na mě pekárna
prosbička
anonym
| 21. 4. 2009 16:20
mám prosbu,kdo umí změnit písmo,u webgardenu,v tý návštěvní knize,to bílý písmo není vůbec vidět
krásné dopoledne všem
anonym
| 21. 4. 2009 11:36
tak koukám na kriminálku,kocour je v čudu,tak mám klid .Moc Vám všem srazík přeju ,hlavně podejte informace .,hlavně aby bylo líp všem a užívali jste si krásnýho počasí
Krásné ráno!
Zdenicka
| 21. 4. 2009 10:19
teda spíše už dopoledne! Opětovně venku svítí sluníčko! Zase bude krásný den! Vypravecko-taky doufám,že mi to můj zdravotní stav neskazí,už se připravuji a nerada bych o to setkání s Váma přišla!
Doruško- zastavíš se aspoň chviličku za náma na srazíku?Ráda bych Tě poznala osobně!
Raduško- ono toho pylu je až ,až!Je to sice nádherný ,ale už ať to odkvete!
Baruško- jak je Tobě??????je to lepší?!
Mějte se moc a moc hezky ahojky
Hezké
anonym
| 21. 4. 2009 07:31
ráno klábosilky. Tady to opět vypadá na pěkný den. Za chvíli odjíždím na převaz a pro léky do ambulance bolesti, jezdívám tam každý týden. Minule jsem se od sestřičky dověděla, že měla státnice, moc ji to přeji, je velmi hodná. Ještě nějakou dobu zůstane, bude pokračovat ve studiu a pak asi odejde, což bude velká škoda, je u pacientů velmi oblíbena a s paní doktorkou jsou velmi sehraná dvojka. Na druhé straně ji chápu, každý si pomáhá k lepšímu. minule mi vytahovala stehy a smála se, že nemusím, mít strach, že mi stehy vytahuje bakalář. Na to jsem jí odpověděla, že strach nemám, že vím, jak je šikovná a že je mi jedno, jestli nějaký titul má, že byla velmi šikovná a k pacientům velmi milá i bez něj, že titul neznamená u každého lepší přístup k lidem, že to je v srdci, ale že jí ten titul směji. Obě jsme se tomu zasmály.
Majko - s výběrem léčitele, bych radila opatrnost. Raději se zeptej známých a přátel jestli nějakého znají a jaké s nim mají zkušenosti, aby jsi jen zbytečně neplatila.
Zdeničko - tuším asi jak ti je, se stejnými problémy se nyní potýká dcera, taky je astmatička, tak vím, jak ji to nyní trápí. Ale doufám, že tvoji účast na srazu to neovlivní.
Zdeničko
anonym
| 21. 4. 2009 01:40
ono to začalo kvíst docela brzo,už jsem byla na pampeliškách ,hlavně,aby Tě to přešlo

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
14. 8. 2025 17:30
14871
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18