Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Vypravěčko
Dorka
| 28. 1. 2009 11:50
děkuji za gratulaci je to od Tebe milé taky doufám, že mi bude mikrovlnka dlouho a dobře sloužit. S tím talířem si nelam hlavu, jsi moc hodná, že ses poptala toho si moc cením
Vypravěčko, já chodím na masáže zadarmo, jednou za 3 měsíce má každý nárok. Bohužel může lékař předepsat jen na určitou část páteře víc pojišťovna nehradí. Já bych se taky nedoplatila kdybych si měla platit celou masáž.
Také přeji, aby Ti masážní křesílko dobře sloužilo

pa
Doruško
anonym
| 28. 1. 2009 11:47
ono to nohou nejde dveře se otvírají proti mě já je nijak nepřitáhnu nohou.Jen snad do kapse provázek,uvázat za kliku ,za nohu a přítáhnout
ahoj
Dorka
| 28. 1. 2009 11:39
také se přidávám s přáním pěkného dne
Baruš, to mě mrzí, že Tě ta ruka tak moc zlobízkus si příště držet dveře nohoumy co máme problémy s rukama tak si pomáháme jak to jde . S tou rukou uvidíš co Ti řekne neurolog třeba to nebude nic vážného, může být namožena. Chce to víc poslouchat své tělíčko, když už má dost tak si řekne. Musíme být na sebe víc opatrný, neboj to brzo přejde hrajou tam určitě velkou roli nervy ty umějí taky někdy pěkně potrápit. Zítra v 9h. budu držet všechny palečky, aby jsi u posudkové uspěla .

Dnes jsem dostala mejlem jedno upozornění tak se s vámi o něj podělím, pa

undefined

PRO
MAJITELE MOBILNÍCH TELEFONŮ

undefined undefined

undefined undefined

Následující informaci berte zcela
vážně (ověřeno na PČR), třeba někomu zachrání účet za telefon.

undefined undefined

undefined undefined

Jde o to
že Vám někdo
zavolá na mobil a představí se
jako " PROVIDER" Vodafone, T-Mobile nebo
Eurotel a pak Vás požádá o vyťukání kódu 09 a vysvětlí, že jde o ověření
správné funkce telefonu. Podvodníci mají k dispozici prostředky, díky kterým spolu se
zadaným kódem přečtou Vaši SIM kartu a pak si vytvoří její kopii s Vaším číslem
a veškerá jejich volání budete mít v účtu vy. Současně se objevuje i vir, který
zničí SIM kartu a poškodí telefon. Tento vir poznáte tak, že se Vám
jako příchozí hovor zobrazí na displeji "A", "C" nebo
"E". Rada
zní hovory nezvedat a v případě, že Vás někdo požádá o zadání kódu, okamžitě
zavěsit.

undefined undefined

Protože se podvody začaly
praktikovat ve velkém měřítku, předejte sdělení co nejvíce lidem.

undefined undefined

undefined undefined
Ahoj
anonym
| 28. 1. 2009 11:28
holky přeji pěkný pokud možno den bez bolístek
Holky já se dneska nemohla dostat domů byla jsem ráno se psem když otvírám dveře potřebuji jednou rukou dveře přitáhnout a druhou odemčít a ruka vypověděla službu Zítra jdu k té posudkové do Brna ale o ruce nikde nic napsáno nemám začala mě trápit až tak moc teprve nedávno
Hezký
anonym
| 28. 1. 2009 10:02
a hlavně bezbolestný den přeji všem děvčatům. Taky bych dala přednost teplým rukám, co se týká těch masáří, ale bohužel, již 10 let jsem sama a když si spočítám, kolik dnes stojí klasická masáž, kdybych si ji měla platit denně, tak se mi ty přístroje opravdu vyplatí, navíc je používá i dcera s přítelem a všichni jsme s nimi opravdu spokojeni. To křeslo bylo opravdu dražší, ale já nikam nejezdím a kdybych měla jet do lázní, tak se mi to vrátí za tři příspěvkové pobyty. Samozřejmě, že masáže živého maséra nenahradí, ale pomáhají mi hodně i tyto.
Dorinko - blahopřeji ti k nové mikrovlnce, ať ti dlouho slouží k plné spokojenosti. Konečně dceřin přítel byl s tím známým, ale ten bohužel ten talíř do mikrovlky nemá. Takže snaha pomoci ti byla, ale bohužel se nezdařilo.
ahojík
rezama
| 28. 1. 2009 08:40
posílám všem pozdravení a přání klidného dne.
Majko ono ten krček je fakt docela po těch chemo zničenej a právě až za dýl se to teprve pořádně projeví,tak musíš být na sebe pořád ještě hodně opatrná,ono nemoc je nemoc a tahle měla holt hodně vedlejších následků.Ale jak se říká něco za něco,žejo,hlavně že to pomohlo.
Holky děkuji za podporu,ale ono to není trak hrozné,já vydržím hodně,jen někdy je člověk zkrátka už dost utahanej a tak ho něco asi víc bere.Na kapačky už chodím dlouho,už skoro 3 roky,no ale ještě hodně dlouho budu,hlavně když to pomáhá a není po tom špatně,tak je to fajn.Jen asi občas to tělíčko trošku protestuje,asi by chtělo dovolenou,ale to taky vždy za chvíli přejde.Dnes už ruky taky nebolí,jen mám zase spavou nemoc,ale tu mám dost často a nejen v zimě.
Tak holky musím mazat,jdu k holiči a tak aby na mě paní kadeřnice nečekala.
Tak se mějte a hlavně žádné velké bolístky.
Dorinko
anonym
| 27. 1. 2009 22:54
tak nám hlaš,jaké je to papání z mikrovnky,pro Tebe je dobré,protože je bez tuku ,my máme teď telku,tak snad pak,jestli se zase nepo.............,něco jiného
aha
anonym
| 27. 1. 2009 22:50
dous v pohodě,až budeš mít chvilku,ono to myslím,neuteče
Dorka
| 27. 1. 2009 22:33
po té mikrovlnce pokukovala už dávno , ale byla drahá teď se mi zdá, že je ta cena fakt přijatelnáa navíc mě uchvátila i ta pára tak jsme do toho šli . Dous, já v ní vařím zeleninku a je super někde na diskuzi jsem četla, že je lepší než normálně uvařená a fakt jsem se přesvědčila, že je chuťově lepší . Tady na té Whirlpoolce se mi líbí, že na to mají patent takže to vaří, peče, ohřívá a rozmrazuje systémem 3 D je to rychle a prý si to zachová víc vitamínů tak doufám, že na tom něco pravdy bude. Až mi bude líp tak některý den zkusím upéct buchtu funkcí CRISP zatím jsme jen pekli brambůrky, špízy a Pan*** to byla dobrota jen se bojím, abychom s mojí drahou polovičkou brzo nepřibrali .

Majko, teda Tobě ten krček nedá pokoj to snad není pravda a posiluješ imunitu? Co kdybys přece jenom zkusila ten Wobenzym já Ti ho nevnucuji to je jen nápad. Říká se, že zkusit se má vše a mě to pomohlo, ale je to běh na dlouho trať. Bohužel ne každýmu Wobenzym pomůže. Přeji Ti brzké uzdravení

pa
Radko,
anonym
| 27. 1. 2009 22:05
nezapoměla jsem na tebe s tím telefonem, ale je to na delší "vyprávění" tak ti písnu asi až v pátek nebo o víkendu, abych ti to mohla vše co nejlépe vysvětlit
já na ní taky koukala
anonym
| 27. 1. 2009 21:44
a slintala jsem,vypadá moc dobře
Dorko,
anonym
| 27. 1. 2009 18:34
ta mikrovlnka vypadá fakt pěkně a cena je také příznivá. Líbí se mi, že je tam ta možnost vaření v páře.Teď jsem na to viděla pár reklam, ale ta cena

Vím, že jsi takový činorodý člověk, zkoušela jsi už něco v té mikrovlnce vařit v páře??
obrázek
anonym
| 27. 1. 2009 18:29
Majko
anonym
| 27. 1. 2009 18:15

,oni teď zase prý začínají chřipky ,tak na krček dávej pozor,mě to začlo,že mi začlo řezat v krku ,i když jsem doma,tak mě nakazí ostatní ,když dojedu k mámě na barák.......,nebo tady přítel je mezi lidma ,ale vyzkouším tip od Dorinky ,Baruško snad už bude líp,ne???
Ještě
anonym
| 27. 1. 2009 16:29
zdravím Vypravěčku Amálku Radušku Reginku Rezamku Jarmulku Jitulíka holky ať jste všechny v pořádku a nic vás nebolí
Doruško
anonym
| 27. 1. 2009 16:23
mikrovlnka vypadá moc dobře já myslela že bude dražší. Kdybych to tenkrát tušila když jsem kupovala novou
Ahoj
anonym
| 27. 1. 2009 16:19
holky přeji pěkné odpoledne.
Ty masážní křesla vypadají moc dobře to musí být pohoda ale já bych je ani za nic nevyměnila za zkušené teplé ruce.
Majulíku :o důchodu jsem Ti napsala na 40
vypravěčko
Majka33
| 27. 1. 2009 15:41
masažní křeslo vypadá dobře ,taky bych takový potřebovala.Ale já mám doma maséra živého manžela,ten mi musí stačit
tak holčiny
Majka33
| 27. 1. 2009 15:37
přejí hezký podmračený den,u nás je pěkně hnusně,taková inverze.Pokojíček je hotový, postele stojí a děti na nich ted´spali první noc.Hrozně se těšily že půjdou spát ,to se mi u nich ještě nestalo .Já musela včera znovu letět k dochtorce,já měla hrozné bolesti v krku ,celou noc jsem se převalovala,nakonec jsem si šla dát tabletku a zabál na krk a ráno mašírovala k DR.Ta jak viděla můj krk tak se zhrozila ,že prý tam mám hotové peklo.Beru antibiotika co 8 hod.a příští čtvrtek na kontrolu a udělá mi veškeré odběry.Jen aby to nechytly odemně děti.Začínám mít z toho mého krku strach.Jen aby to potom bylo dobré.DORINKO to se ti ted´bude dobře kuchtit co?REZAMKO je mi líto že tě bolely ručičky,opatruj se..Jinač vás moc všechny zdravím jo a AMELI si šikovná holka že to tak vše zvládaš.Držím palečky at´ti to dobře dopadne .Už mi přišel papír ze socky pro mojí DR.Budu muset tam jít a zanést ji to.Ale mám tam napsané, že se mám podrobit lékářské prohlídky a za to se platí.Vy jste taky museli jít na prohlídku holky?Jak to bylo u vás,dejte mi vědět ju? Zatím pa pa Majka.
Dorinko
anonym
| 27. 1. 2009 15:21

,určitě mrknu,jsi moc hodná, že jsi nezapomělaať Ti rehábko dobře dopadne
....
Dorka
| 27. 1. 2009 15:03
byla jsem na rehábku cvičit to bylo spíš takové malé protahování horní částí páteře za chvíli letím k doktorce zanést nějaké papíry pak jedem na nákup zásoby se ztenčují hlavně pokoupit nějaké ovoce .

mějte se, papa
Raduško
Dorka
| 27. 1. 2009 14:58
mikrovlnka vypadá takhle, máme ji odsuď kdyžtak mrkni http://www.datart.cz/…VT-256-IX.html:-) je to taková menší trouba

našla jsem Ti ty bylinky konkrétně tu Lichořeřišnici kupuju tady:http://www.nadeje-byliny.eu/Vyluhy-z-bylin/49-Lichorerisnice.html
nebo ji určitě seženeš někde ve zdravé výživě, pa
vypravecko
anonym
| 27. 1. 2009 12:26

,koukám,máš moc pěkné přístroje,mě také odrazuje ta cena ,toho křesla,to druhé měli předváděčku,ale chtěli za to docela dost peněz ,rezamko je mi Tě líto,že jsi z kapaček tak vyřízenná,Dorinko,zajímalo by mě,jak ta mikrovlnka vypadá,kdyžtak přidej foto.Ono je v bytě pořád něco,že ,zdravím všecky ostatní Majulíka,Barušku,Jitulíka,Amálku
ahojík
Dorka
| 27. 1. 2009 11:27
všem vám přeji krásný ničím nerušený den
Koukám, že se tady probíralo spaní/nespaní. Já už vyzkoušela všechno možné, nespavost mě bohužel doprovází od malanejlepší je asi pořádně před spaním vyvětrat a přečíst si něco pěkného...chci být na sebe tvrdá a chodit spát dřív, ale to by mě nesmělo nic bolet pak bych to možná dokázala. Cpát se práškama do nekonečna taky nemůžu už tak mám z nich zničený žaludek dost . U mě je to takový začarovaný kruh ani doktoři si se mnou neví rady.
Vypravěčko, masážní křeslo vypadá super taky jsem po něm v obchodě pokukovala , ale odrazovala mě ta cena a ani nevím kam bych ho dala.
Ameli, jsem ráda, že to v práci zvládáš taky máš můj obdiv jsi šikulka.
Rezamko, to je mě líto jak Tě v nemocnici trápí nedivím se, že Tě bolí ručičkyhlavně, aby Ti léčba pomohla a bylo líp . Myslím na Tebe a držím palečky .
Jsem ráda, že už máme vyměněný dráty za sporákem byly úplně propálený a ještě musíme zkontrolovat všechny zásuvky je toho hodně takže mám o zábavu postaráno . Pořád přesunujem věci z místa na místo a nemá to konce...
Musím se vám s něčím pochlubit, dostala jsem dodatečně dárek od Ježíška mikrovlnnou troubu Whirlpool s CRISPEM a jsem zatím spokojená . Tu starou mikrovlnku si vzali naši, jim stačí obyčejná jen na ohřívání jídla. Já se s CRISPEM vyřádím, už jsem dělala špízy, pečené brambory, rýži, zkoušela jsem zeleninu v páře a bylo to raz dva hotový úplná špica dokonce nám to víc chutnalo . Vřele doporučuji

Mějte se krásně, pa
A toto
anonym
| 27. 1. 2009 09:54
je můj masážní přístroj.
Masážní
anonym
| 27. 1. 2009 09:52
křeslo
Zdravím
anonym
| 27. 1. 2009 09:51
všechna děvčata a přeji příjemný den. Poslední dobou jsem nějak nestihala. Včera jsem byla na kontrole v amb. bolesti, ptala jsem se p. doktorky jestli by mi mohla něco dát od mravenčení v noze, jedny tabletky již od toho beru, ale moc nepomáhají. Dost často mě to budí v noci, tak mi p. doktorka něco dala, mám si je vzít večer. Tak jsem tak učinila , nachystala jsem si budík na ráno (měla jsem jít na odběry - měla jsem tam být do půl osmé). Samozřejmě, že jsem budík neslyšela a zaspala jsem. Takže půjde ve čtvrtek. Po zpáteční cestě jsem se zastavila v kaufu, a domů jsem se vrátila kolem jedné. Odpoledne jsem se ještě byla projít s Lumpíkem. Nevím, čím to je, ale poslední dobou nějak nestíhám. Dnes ještě musím napsat několik dopisů, takže jdu do toho. Mějte se hezky .
Radko - jak ti radila Dous, s tím spaním opravdu něco dělej, buď na sebe tvrdá a snaž se před spaním si třeba přečíst nějakou pěknou knížku, aby jsi přišla na jiné myšlenky.
Baruš - je to opúravdu k vzteku, když se auto pokazí zrovna, když ho zrovna potřebuješ. Hlavně, že už ho máte opravené. Ve čtvrtek ti budu držet pěsti, aby jsi s tím důchodem dobře pochodila.
Regíno - masážní křeslo mám také a taky se snažím je denně používat, dost mi ty masáže pomáhají. Taky v něm při nich často usnu - je to taky dobrý uspávací prostředek. Na masáže taky ještě používám jiný masážní přístroj, taky je skvělý, masíruje mě tam, kde tos křeslem tak dobře nejde. Oba dva tyto masážní přístroje bych nevyměnila a jsem velmi ráda, že je mám.
pozdravení
rezama
| 27. 1. 2009 08:49
ahojik holky moje.
Tak na vás jdu kouknout a všechny vás pozdravit.
Já byla včera na kapačce a jsem z toho tentokráte nějak víc utahaná a i ruky mě od píchnců bolí a tak jen nakukuji a posílám alespoň malé pozdraveníčko.

Jinak Jituliiku já ti k tomu řidičáku ani nepopřála,tak hodně,samozřejmě že bez nehod, naježděných kilometrů.

Tak všem hezký a klidný den,papapa
co u Tebe nového???
anonym
| 26. 1. 2009 17:09
Jitulko
ahojky
anonym
| 26. 1. 2009 17:06
Jitulko,no u mě porád o stejným,zatažíno na všech frontách

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce