PAST NEGATIVNÍHO STAVU - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

PAST NEGATIVNÍHO STAVU

Diskuze

cenzura
MonikaK
| 6. 6. 2009 20:23
Zdravím všechny,
tak me tu máte zas :)

Zonan, Amálka, Mira:
Omlouvám se, pokud jsem se vás dotkla, možná byl můj příspěvek špatně formulován, psala jsem jej poměrně ve spěchu. Rozhodně nemám v úmyslu ani v popisu práce provádět cenzuru něčích názorů. To co zde kritizuji, nejsou Josefovy názory, nýbrž jeho vystupování v této diskusi vůči ostatním uživatelům, kteří jeho názor nesdílí a které už je opravdu na hraně. A když se podíváte na závěr této diskuse před mým příspěvkem, tak už to vážně nemá s rozumnou diskusí téměř nic společného.
Kdyby šlo o běžnou reklamu, tak se ani neptám a smažu to rovnou, protože diskuse na webu, mají nějaká pravidla, ale tohle je vážně spíše o názoru a zpočátku jsem měla pocit, že jste poměrně zaujatě diskutovali , takže jsem tohle nechtěla řešit bez vyjádření uživatelů.
Ale skutečně si pozvete domů návštěvu, která bude vůči vám vystupovat stejným způsobem? Nebo ji tam necháte ať si říká co chce a už tam prostě nikdy nepřijdete?
Za formulaci příspěvku se tedy ještě jednou omlouvám, bylo to myšleno spíše v tom smyslu, zda už tato diskuse zdejší uživatele neobtěžuje natolik že by se měla smazat.


Vozlenka, Sajrajt, Angelwoman:
děkuju za podporu :) se vším co jste tady k tomu napsali souhlasím, takhle nějak byl můj příspěvek míněn.
Můj osobní názor není až tak moc podstatný :)))
Souhlasím
Mira
| 6. 6. 2009 18:51
se Zonan a Amálkou. Kdo chce, ať čte, kdo nechce, tak se třeba podívá, ale už sem vícekrát nevkročí. V normálním životě také nejdou některé věci prostě vymazat.
Vozlenka,
amalka
| 6. 6. 2009 14:28
ve svém názoru na tuto diskuzi jsem slovo diskuze dala do uvozovek ....
Josef ve své snaze "zachraňovat svět" sem vkládal odkazy na ony stránky a na nás je, jestli je budeme číst nebo ne. Podle jeho příspěvků si každý udělá svůj názor, o čem to asi je... I v jiných diskuzích nebo deníčcích je spousta odkazů na další stránky. Jestli porušil některá pravidla pro působení zde, to nevím, tak dalece jsem je nezkoumala. Mně osobně, myslím, nijak neublížil, neplánuji stát se členem oné společnosti, ani nemíním posílat na jejich konto peníze ( ale nechť si každý podporuje, co je mu libo, i když já to vidím jinak ). Já také občas dám nějaké peníze tam, kde si myslím, že je to potřeba a jinému by se to třeba mohlo zdát zbytečné nebo by viděl důležitost někde jinde.
I v mnoha jiných oblastech je spousta demagogie, jenom nám to u některých už ani nepřijde ....
Na některé diskuze mrknu jednou a víckrát nemusím, jiné jsou pro mne naopak přínosem, zrovna tak je tomu s deníčky, nevím, jenom se chci rozhodovat sama za sebe, co ano a co ne. Pokud má redakce dojem, že tato diskuze musí z nějakého důvodu pryč, je to její názor i právo, já jsem zde jenom host ....
souhlasím s Vozlenkou
angelwoman
| 6. 6. 2009 13:44
Také si nemyslím, že jde o názor nebo o tom, že by ho tady nechtěl někdo respektovat, ale o "propagaci". Toto je přece diskuze ne místo pro propagaci nejrůznějších soukromých webových stránek,apod. Kromě toho si myslím, že je zde zmíněno, že reklamy a podobné věci se zde uveřejňovat nesmí - a jak brát neustálé Josefovy odkazy na weby, kde jsou poté žádosti na zaslání peněz???

No, myslím, že to nechám na paní šefredaktorce
Zonan a Amálka
anonym
| 6. 6. 2009 13:08
nevím, ale je přece rozdíl mít odlišný názor na věc a je rozdíl dávat sem takové věci, jako JosefJosef. Stačí se podívat na stránky, které ve svých příspěvcích zmiňuje. A navíc jemu nejde o diskuzi, ale jenom o propagaci toho, čemu on sám věří. Čtu deníček Amálky i Zonan, často mám na věc jiný pohled než ony, ale ještě se mi nestalo, aby mě přesvědčovaly o jejich pohledu na věc takovými "argumenty" jako JosefJosef. I lidé, kteří jsou zaměřeni duchovně a mají jiný názor než většina populace, používají své myšlenky a mají zájem o diskuzi. Podle mě se MonikaK snaží pouze eliminovat něco, co velmi zavání sektářstvím. A proto mě to, že navrhla diskuzi smazat nerozohnilo.
Monikák
Sajrajt
| 6. 6. 2009 12:27
Cenzura je jedna věc, ale zase není nutné si zanášet web kdejakou ptákovinou. Jozef a spol má přece plné právo založit si svuj vlastní web a tam si diskutovat jak se mu zachce. Navíc jak se zdá o weby nemají nouzi. Myslíte, že na jejich diskuzi by ten muj příspěvek přežil víc jak pár minut? Pokud má MonkáK pocit, že to sem nepatří, ať to klidně smaže. Rasisty nebo ***isty by tu jistě taky nikdo psát nenechal.
Ano,
amalka
| 6. 6. 2009 11:50
vidím to podobně jako Zonan , jenom mě návrh na smazání nerozpálil, spíše trochu překvapil a byla jsem zvědavá na reakce ostatních. Tato "diskuze" krásně ukázala, kdo vlastně jsme a jak se stavíme k tomu, je-li něco nějak více odlišné od toho, co se zdá být v současnosti "normálním" pro většinu naší společnosti. Takže i já bych byla pro, aby zde zůstala.
Jsme přece dospělí, svéprávní lidé, kteří sami (???) rozhodují o tom, co je správné .....
dodatek
zonan
| 6. 6. 2009 11:22
už pomalu přestávám vidět rudě, takže oceňuji, že paní redaktorka alespoň podává svůj návrh na výmaz a neudělá to automaticky.
Děkuji
MonikaK
zonan
| 6. 6. 2009 11:08
S TíM NESOUHLASíM!!!!
CENZURA JEN PROTO, ŽE MÁ NĚKDO ODLIšNý NáZOR? CO MI TO ASI PŘIPOMÍNÁ ... Kdo nechce, ten nečte. Případně si pomyslí své a víc se tomuto tématu nevěnuje. Je zde mnoho diskuzí, které vůbec neotvírám. Buďte tedy, prosím, té lásky a nechte rozhodnutí na mě samotné, co budu a nebudu číst.
Uf, tak hodně mě už nikdo nerozohnil. Stačí, že politici nás mají za stádo ovcí, tak už i zde se začíná tento fenomén projevovat.
vox populi
MonikaK
| 5. 6. 2009 13:22
A ja mam pocit, jak uz tu par dni Josefa ctu, ze je nejvyssi cas, aby do toho tady zazněl "hlas z hora" a hlas lidu.
Myslim, ze Josefovo vystupování tady uz porušuje pár pravidel slušné komunikace, takže pokud čtenářky (ano, čtenáři také, Sajrajte :) souhlasí, tak tuto diskusi smazu.
MK
Avatar - Elka
Vozlenka
Elka
| 5. 6. 2009 07:14
myslím si totéž, a ještě okovat.........
vozlenka
Kloa
| 4. 6. 2009 18:26
A já
anonym
| 4. 6. 2009 17:50
si myslím, že nastal čas použít Sajrajtovy lejzrové boty
(-:
Sajrajt
| 4. 6. 2009 17:31
Prosimvás na co si to hrajete??
Josefe
amalka
| 4. 6. 2009 17:25
Ať se ti daří na tvé pouti co nejlépe je to možné.
ŘÍDÍM SE POUZE SRDCEM
JosefJosef
| 4. 6. 2009 15:24
Určitě, řídím se pouze DUCHOVNÍM SRDCEM, jinak bych to nepsal - vše jde SRDCEM, jinak člověk nemůže nic dělat pořádně, tady na Zemi je to LOUTKOHRA. Na webu - jas-nebe.cz je pravda a spousta lidí využila této příležitosti poznat tuto pravdu a řídit se podle ní v životě, postupuje zdárně duchovně a nebude si muset tady a jinde v negativních světech zažívat otročení pro jiné.Ostatní, jak jsem psal, stále strkají hlavu do písku, jak dlouho? To závisí pouze a jenom pouze na nich. Každý se jednou vzpamatuje. Pa pa
Josefe
amalka
| 3. 6. 2009 20:35
Já vím, každý děláme co považujeme momentálně za správné a potřebné, ale řekla bych, že v té "pasti" jsi lapený i ty....
Uvažuješ VLASTNÍM rozumem a cítíš VLASTNÍM srdcem?
Vesmírné zákony
JosefJosef
| 3. 6. 2009 19:51
Ano, dle vesmírných zákonů je vhodné omezit pojídání masa na minimum, nejlépe vůbec. Uvádím v příloze.
Josefe
amalka
| 3. 6. 2009 17:16
Jaký je tvůj pohled na vegetariánství?
Bez práce pro druhé neni duchovního postupu
JosefJosef
| 3. 6. 2009 12:53
Amálka:Je tady na tom našem současném světě podle tebe také něco krásného?

Ano je, prozatím jsou energie zde vyrovnané, protože tady probíhá důležité poučení, které je s povolením Stvořitele. Ale Andělé světla na lodích zde nebudou věčně, kdo se změní a má určité parametry tak jde do nebe, buď po takzvané smrti ( jak to tady je pojmenované) a nebo i s tímto tělem – viz jas-nebe.cz. Např. všimni si že na Zemi je polovina pouští a polovina zeleně a pod. Zatímco v negativních světech planety mají zničené. Ano, krásné zážitky prožívají ti, co dělají také něco pro druhé a ne jenom pro sebe( já tomu říkám honba za zlatým teletem). A krásné je také to, když cítíte podporu ve svém srdci od Andělů světla a Stvořitele. Velice krásné je také milovat se, ale s opravdovou láskou a ne pseudoláskou (většina zde na Zemi). Je toho více, ale myslím si že nato přijdeš také sama - krásné je vše pozitivní. Ahoj Josef
Oprava: ...Židů... Omlouvám se.
Tatu
| 3. 6. 2009 08:47
Teorie spiknutí, no jasně. Ale v novém balení.
Tatu
| 3. 6. 2009 08:41
Nejdřív to bylo spiknutí židů o světovládu. Tak se musela udělat protiakce a odnesly to miliony nevinných. Pak se jakési síly spikly a odnesl to nějaký JFK. Další případ z nedávné doby - atentát na dva baráky v NY. Spiklencům se ty atentátníci moc hodily, tak ty dvojčata předem podminovaly. Jinak by nespadly. Teď jsme zase loutky v rukách NĚKOHO. To teda koukám. Svět je plnej magorů co vymýšlejí různé teorie a předhazují je ostatním. Někdy se nachytá dost lidí a tak se ten magor pasuje do role spasitele či guru a mastí si manipulací s ostatními svoje ego, nebo si z toho udělá slušný kšeft. Většinou obojí. Možná ale, že dvojí Josef se jenom baví vymýšlením blábolů a tím jak na to lidi reagujou, že se tím vůbec někdo zabývá. Kdož ví.
T.
Josefe
amalka
| 2. 6. 2009 20:59
Je tady na tom našem současném světě podle tebe také něco krásného?
Josefe,Josefe,
anonym
| 2. 6. 2009 16:51
tak mi vyšlo ,že jste anděl ,a já půjdu do pekel ,no hlavně ,že vím kde skončím
JosefJosef
zonan
| 2. 6. 2009 16:13
Píšeš o odpouzdření duchovního srdce... A KDE JE LÁSKA? Z TVÝCH PŘÍSPĚVKŮ JI NECÍTÍM .
A dost !!
Sajrajt
| 2. 6. 2009 14:32
Tak teď jsi mne, Jozefe, naštval! Snažíš se narušit moje teritorium a nahlodáváš mi moje loutky a to si líbit nenechám! Tohle je moje území, tak zavel tomu svýmu zadku na odchod a koukej se odporoučet zase za tim svym Lukem Skywalkerem. Snažil jsem se tě odradit, ale ty ses nenechal.

Dobře vim kdo si a kde tě mám najít a to si piš že se na tebe zaměřim. Radim ti dobře, už od zítřka měj oči otevřený, protože za tebou posílám některý z mejch nejlepších agentů. Jen čekám až uděláš nějakou chybu.

A klidně si mohu dovolit to sem napsat, ostatním lidem na tomhle fóru to bude připadat jako pouhý vtip. Nikdo to nebude brát vážně. Jejich oči to uvidí ale mozek nebude vnímat jako hrozbu. Tak se měj fajn.. již brzy se setkáme osobně u nás!
ZAKLETI Z VLASTNÍ VINY !!!
JosefJosef
| 2. 6. 2009 14:15
Milý Josefe, víra je soukromá věc každého z nás, a s tou tvou ti tady pšenka nepokvete. My ti nic nevyvracíme (, jenom je zbytečné sem dávat "důležité obrázky", běž si agitovat někam jinam. Tady se většinou vedou dizkuze, o kterou ty nestojíš. Přepisuješ sem demagogické myšlenky někoho jiného, máš svůj mozek, tak ho občas použij. odpovědět

ZAKLETI Z VLASTNÍ VINY:

Mlada už odpadla, je pravda, že ty co stále strkají hlava do písku tak ty pravdu těžko vydrží, ale až se změní tak pochopí. Lidé se mohou změnit v jednom životě nebo i po tisíce životů v temných světech, kde není už taková „životní úroveň“ jako zde. Víš jaký je nejhorší stav, když lidé setrvávají ve stále koleji, ve stálé tradici a nechtějí si přiznat že to může být také jinak (na jas-nebe.cz je spousta důkazů, největší důkaz je ale DUCHOVNÍ SRDCE každého člověka, při jeho odpouzdření - to znamená otevření, potom není třeba nic vysvětlovat. Tam dostáváme pravdivé informace od Stvořitele a od Andělů. Nazýváš mne milým Josefem ale přitom chceš abych hned zmizel, máš to od ovládacích struktur a jsi také jejich poskok, aby se náhodou druzí nedozvěděli pravdu, taková je skutečnost. I tobě přeji abys ses brzy vzpamatovala z té nepěkné loutkohry co tady na vás provádí a vy jim to baštíte i s navijákem. Jinak vám to sdělit nemohu, protože jste zavrtaný ve svém písečku a nekoukáte ani napravo ani nalevo. Ovládací program který na mne zkoušíte hlásí ještěrům v negativním světě – neúčinné, neúčinné, jste totiž jejich loutky na špagátech, při zatížených genech, si s vámi mohou dělat co chtějí. Představ si zatížené geny jako program v počítači. Pa pa
Josef
Mlada
| 2. 6. 2009 08:34
díky. Potřebovala jsem se zasmát a tobě se to podařilo. Jinak tuto neplodnou diskusi končím.
Sajrajt
anonym
| 1. 6. 2009 19:16




:O
Sajrajt
| 1. 6. 2009 18:26
Ale jo, jasně, já to chápu. Jsem generálporučík ještěrák Sajrajtus z pekla, kterýmu čipy v srdci vnucujou nutkání ti to tu kazit, argumentovat a útočit na tebe. Chápu taky, že ostatním se celá ta věc s andělama světel zdá jako totální volovina, protože už maji taky čipy v srdci!! A to jim brání otevřít oči a spatřit pravdu - že nám ještěrákum nadbytost z plejád nakope zadky lejzrovejma botama.

Jenže to pořád nevyřešilo mou otázku - a sice kde se berou ty Aštar Šeran vizitky!!

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 4. 2024 19:06
11786
jirinaova
18. 4. 2024 15:58
70244
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video