Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bandáž žaludku
DiskuzePřidat názor
anonym
| 21. 9. 2014 16:39
0
0
Reagovat!
anonym
| 3. 1. 2014 16:39
bandáž? a proč né????
rolnicka
| 18. 8. 2009 23:16
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.... takhle už vypadat nechci!!!!! poraďte jestli máte zkušenost jak na to, díky!
ahoj no právě to se mi ted stalo mám nato jít jsem dost nemocná a todle byla poslední moje náděj že by zemně byl člověk ale takhle hrozně jsem se polekala tolik negativních skušeností to je moc i na mně

je mi 33 let a vážím 116 kilo mám vysoký krevní tlak, cukrovku,křečové žíli, nádorové onemocnění, žlučník, slepák,už 3 týdny jsem objednaná na iscar v praze ža by mi ho udělali tu operaci,jdu na první sezení moc bych si přála vážit aspon 80kilo, ale když jsem četla ty články už nevěřím ničemu, to je to opravdu tak hrozné a nebezpečné,?????? jáké to má vlastně ty dobré stránky???? a má cenu nato jít,???? už fakt nevím furt se někde hrabu na netu jesli jo nebo né takco mám dělat?????????poradíte mi???
je to hodne o psychice
... První jsem se rozhlížela po nemocnicích kde to provádějí, a nakonec jsem zjistila, že nejlepší bude asi pražské ISCARE, zaregistrovala jsem se na jejich stránky (viz. BANDINGKLUB) a tam jsem půl roku pečlivě pročítala fóra, kde hovoří jak odborníci, tak samotní pacienti.. Nakonec jsem se letos v dubnu rozhoupala, a do ISCARE zavolala, ihned se mnou dohodli první termín návštěvy, kdy jsem se sešla s internistkou, která mě podrobně vyšetřila, a zhodnotila, že jsem skutečně vhodná pro bandáž (mají tam spoustu i jiných hubnoucích metod) - a následoval dvouměsíční kolotoč ostatních vyšetření... Musela jsem absolvovat gastroskopii, chirurgii, psychologii, pohovor s dietní sestrou, stálé docházení na internu k hlídání a sledování tlaku, k rozborům krve, ke spirometrii atd. atd. Byla mi naordinována i Meridie, aby jsem do operace už nepřibrala... No prostě kompletní vyšetření, a velmi VELMI důkladné!!! Následně mi byl dán termín, a minulý týden ve středu mi byla provedena bandáž. Takže jsem takříkajíc nováček, ale zážitků a zkušeností mám na vydání knihy. Operace mi byla provedená taky přímo v ISCARE v Praze, kde se tímto cíleně zabývají, takže je tam člověk vlastně pořád "mezi svými"
... Vše hradí pojišťovny, a s péčí, osvětou a vůbec se vším jsem nadmíru spokojená. Dostala jsem podrobnou instruktáž o tom, jaká jsou rizika, omezení, dieta atd. Jsem pod stálou kontrolou a to jak chirurgickou, tak interní. Při propuštění jsem obdržela tlf. čísla na pohotovost, kdyby nastal nějaký problém, taky jsem dostala podrobný jídelníček, a brožuru s instrukcemi... 
.Pouze kdo má zájem po pravdě mu písnu o čem to je.
raději jiný způsob hubnutí!!