Diskuze
Zpět na výpis diskuze
francouzská manikúra
DiskuzePřidat názor
anonym
| 10. 8. 2014 10:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. A hlavne...od te doby, co si lakuji nehty, je mam opravdu zdrave a silne, protoze ta velka vrstva laku chrani nehet pred mechanickym narusenim....rozmocenim atd. Me vydrzi francouzska cca 5-7 dni, podle druhu cinnosti a to si myslim, ze v domacnosti docela casto uklizim, pouzivam ruzne saponaty atd....tak hodne stesti, chce to trochu trpelivosti a cviku, ale vysledek stoji za to. Jo a jeste neco, zjistila jsem, ze znacka laku neni co do trvanlivosti dulezita. Ja momentalne pouzivam "essence"..cca 40 kc a jsem nad miru spokojena.

ty nalepené nehty, které vypadaly jako francouské a né moc dlouhé, byly nádherné! Ikdyž můj partner to nijak neocenil ten spíše byl hotový jakou mám ***y postavu a oblečení na svatbě nehty s nim nic nedělají!
Myslela jsem, že to do večera nevydržím bolestí! Šla jsem za svědka, a pak jsem je s přítelem společně strhávali v pokoji, když se ostatní ještě bavili
) Spíše bych však doporučovala zesílit nehty "zevnitř". Ony jsou totiž znamením, že tělu něco chybí.
, protože všude ať už z médií či mezi lidmi Ti každý vtlouká do hlavy, že ruce jsou krásné jen tehdy, když jsou krásné nehty...víš co tím chci říct vlastně napsat
a když mu o tom řeknu, tak prostě nechápe, jak se mi to může líbit! A tak si pak uvědomím, že by to bylo zbytečné, jak vyhazování peněz, tak i to, že by se mu to nelíbilo, čili by to bylo zbytečné! Dělat to jen kvůli sobě to nemá smysl! Víš měla jsem jednou na svatbě nalepovací francouzské a jak jsem trpěla Leni, to si neumíš představit, to byla bolest! Uf.. už nikdy!!! Leni, snad jsi mne pochopila, a budu ráda, když zas napíšeš Kočko... krásné pondělí Ti přeje Broskvička s hrníčkem výborné kávy...