Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dopisovani po internetu

Diskuze

ahoj
anonym
| 1. 6. 2008 17:40
Tak je to pravda s těmi přívalovými dešti ,u nás moc nepršelo jen hřmělo a pár kapek ,aby se neřeklo ,a není tak velký teplo ,tak to je plus a doufám ,že se hned neochladí ,jak je to zvykem u nás,tvoje babička montuje korálky?My jsme v loni zkoušeli u příbuzných dávat dohromady šrouby,které se pak vozí do Německa a tam se rozšroubují ,no není to pakárna?Ale hlavně ,že si můžou trochu přivydělat viď.No to by možná nebylo špatné ,ale tady okolo taková práce asi není ,je to lepší než za ní někam jezdit.Tak zatím ahoj Magda
Ahoj Magdo...
Moniisek
| 1. 6. 2008 17:22
U Vás hřmí? Tady padaj obrovský kroupy a je tu hrozně moc vody auta tady zapadaj do kaluží. Je sice fajn že sprchlo ale až tak moc zase nemuselo:) No myslim si že mím vyučením nebudu mít nouzi o zaměstnání protože já se učím na Kuchař-číšník a o po těch je pořád scháňka, tak snad najdu dobrej flek. Taky bych ráda četla ale nějak na to poslední dobou nemám moc čas. A co by tě bavilo jako brigáda? Moje babča je teda o dost starší ale teď si vzala domů dělání lustrů, což je monování skleněnejch korálků.Jsou veliký takže se jí na to docela dobře kouká. Třeb by tě to taky bavilo:) Tak ti přeji krásný den a ozvi se zase pa Monča
ahoj Mony
anonym
| 1. 6. 2008 13:43
tak tě zdravím při neděli ,u nás hřmí ,konečně příjde trochu nějaká sprcha ,jen aby to nebylo silný až až ,tak ty děláš nebo spíš budeš končit se školou ,tak to ti přeji abys sis našla zaměstnání jaké tě bude bavit ,a já?Já jsem nyní doma ,chci jít v říjnu do důchodu ,mám teď nějaké zdravotní potíže ,ale doufám ,že si najdu ,buď nějakýho koníčka mimo čtení ,to mě fakt hodně baví ,mám ráda Erskinovou ,ale ta bohužel nepíše ,nebo spíš nevydává knihy tak často ,jak by se mi líbilo.Nebo si najdu nějakou brigádu ,ale až od podzimu ,no nejsem proti i něco sama podniknout.Určitě možnosti budou a tak zase někdy až se ti bude chtít tak se ozvi ,já se ozvu určitě ahoj Magda
kdyby to šlo
Moniisek
| 31. 5. 2008 21:28
do restaurace v tomhle pařáku? Jsem ráda když vylezu apoň na balkon a i tk se potim jak dveře od chlíva. Tydle vedra jsou nesnesitelný. Aspoň teda pro mě! No co dělám? Ztim ještě chodim do školy:( ačkoliv už mě to nebaví :( ale zaplaťpánbůh už končím. A copak děláš ty? Pracuješ nebo jsi doma? Jo tak to chápu sice syna nemám ale přítel vydá za dva:) tak ti přeji krásný večer a snd třeb zítra
tak to je fajn
anonym
| 31. 5. 2008 20:07
že nejsi sama ,tak někam do restaurace,když jste nebyli spolu týden tak ale chcete mít hezky klidnou sobotu možná a jinak co děláš jestli ti to nevadí že se ptám ,jako přes týden myslím, jen je škoda musím od pc pryč, žene se syn a to víš ,muž pán světa hi hi takže užívej soboty a přítele a krásný večer
proč
Moniisek
| 31. 5. 2008 19:36
by mi měl vadit ten rozdíl? Spíš si myslim že je to lepší ptž jsi zkušenější žena a můžeš mi třeba v mnoha věcech poradit. třeba...... Njn doma ptž kam v těhle vedrech? možná k vodě ale ptž se přítel v pátek vrátil ze služební cesty tak se nám nikam moc nechtělo:(
tedy
anonym
| 31. 5. 2008 19:02
až teď jsem se mrkla na tvůj profil ,jestli ti nebude vadit věkový rozdíl ,já mám výhodu ,pamatuju si to ,když mi bylo 19 ale ty máš druhou ,nevíš co tě čeká hi hi ale říká se že to jsou nejkrásnější roky tak užívej ,dnes tak krásně a ty u pc?
ahojky
anonym
| 31. 5. 2008 18:59
můžem pokecat o čem budeš chtít,a uvidíš co lidí se za chvíli zapojí ,tak zatím
ahoj
Moniisek
| 31. 5. 2008 18:38
Tak to jsem ráda. Přád tady brozdám a pořád není nikdo kdo by si popovídal o všem možném.
ahoj
anonym
| 31. 5. 2008 17:56
určitě ,alespoň nás bude zase víc ,tady to moc netáhne nevím proč
Ahojky
Moniisek
| 31. 5. 2008 16:40
Ahojky můžu se taky připojit?
zdravím
anonym
| 15. 5. 2008 17:30
toho kdo nahlédne,dnes je u pršené počasí ,ale je to taky zapotřebí ,ale sluníčko je sluníčko.Dnes byla docela nuda ,nic se nedělo .Těším se na víkend ,se zase sejdem všichni a je živo ,no to si musím ještě přečkat zítřek ,tak ahojky těm co nahlíží a jestli nahlíží Regina ,tak mi napiš ahojky všem
ahojky
maja
| 6. 5. 2008 18:40
tak jsem ráda ,že se tu někdo ukázal,je dobré občas poklábosit,aspon se trochu odreagovat snad se to opět zlepší.sice tu nemůžu byt často nestíhám,ale když se nás tu sejde víc bude to stát za to
pěkný den
anonym
| 6. 5. 2008 09:27
ale já nahlížím a určitě se někdo přidá je škoda ,aby se děvčata nepřidala.Přece jen toho má člověk někdy co říct a jedna rubrika je málo ,ale začlo pěkné počasí a přece hodně z nás je ještě v produktivním věku a musí nebo chtějí pracovat atd .A tak zatím nashle.
ahojky
maja
| 5. 5. 2008 22:06
koukám ,že sem občas někdo zaskočí,,ale není to často,škoda ,že se to tak pokazilo,
pěkný
anonym
| 1. 5. 2008 22:19
prvomájový večer ,tak už sem nechodí ,nevím proč by sme si nemohli zakládat témat kolik se jich sem vejde a basta a k tomu i fidli.Všichni máme tu možnost ,a já teď co marodím tak koukám dost často a všude a dokonce hraju i hry stavím si vesnice a rozčiluju se když mě vyzve a porazí v Gladiatusu a prostě to neznamená že se striktně musíme držet svého věku i když je pravda nejvíce si rozumím tu na Viktorce a mám pomalu ke všem nějakou připomínku a to je snad normální až nás nebude nic zajímat to bude mooc špatné .A proto vítám každou mladou i tu mladou jak jsem já a i připomínky nejsou špatné ,vždyť všechny děláme chyby , a krásnou dobrou noc taky prvomájovou .
Ahojky všichni
anonym
| 1. 5. 2008 16:04
No, řeknu vám, že tu vloni bylo na těchto stránkách dost dusno a vzniklo to tím, že já založila diskusi - NAJDĚTE SI PŘÁTELE - kamarádku z Pard. kraje a tam jsem si psala s majou. Maja si pak založila tuto diskusi a milé slečince to v té době hrozně vadilo...........Dál to nebudu rozebírat můžete se to do číst sami
Ahoj,
Emilini
| 1. 5. 2008 13:37
souhlasím s tebou
zdravím
anonym
| 27. 4. 2008 19:44
a nestačím zírat ta Lucie to opravdu všem znechutila,aby sem něco psaly.Doufám že to mládě se nesetká s takovou až na ní dojde a bude jí přes těch 50 .V demokracii se to nedělá a já když čtu něco o americe ,tak tam ,by jí zralá dáma hnala velmi rychlým a imaginárním krokem a zralé a dámy jsme.Dočetla jsem knihu kterou jsem si koupila v 38 náhodou se mi dostala do rukou ,ne že bych jí hledala a jmenuje se "Konečně přes čtyřicet "když jsem si jí koupila nic moc a nyní jsem jí dočetla a docela dobré a čtivé ,musela jsem k tomu ale dozrát.A musím říct že autorka opravdu skoumala životy mladých i těch dřív narozených a hodně se strefila,je to myslím rakušanka a to je u nás vlastně kousek ,tedy stačí dojet na hranice a už tam si můžem hodit řeč.A určitě ne o Temelínu.A tak vás žádám dělejme co NÁS baví bez ohledu co na to a hlavně KDO říká.Neměly jsme toho hodně v době tzv.temna?JE zajímavé ,že když jsme přestaly psát ,tak už se neobjevila ,třeba čeká někde schovaná a říká si já Vám dám rozšiřovat a zabírat nám témata .Pročpak něco nepíše?Ale třeba jí křivdím a už má to své někde jinde .A tak se jdu přihlásit na on line hry a třeba si s nějakou dívčinou zahraju prší ahojky a nenechme se od mladých ,ktéří to mají stejně jako jsme to měly my to znamená do času odradit od toho co chceme dělat ,jsme stejně dobré než ony neli v něčem lepší .Hezký zbytek neděle.Vaše M.
stáří
Zdenka
| 21. 4. 2008 11:59
Ahojky, plně s Vámi souhlasím, ať si mladá paní píše v mladší kategorii, která je tu taky zavedena, myslím si že je nám tolik na kolik se cítíme, mně je 51 let a je mi fajn , tedy skoro, mám vnoučátka ze kterých mám velkou radost i děti a skvělého manžela. Co víc jsem si mohla přát, přála bych toto všem a hlavně se netrapte, pokud jste ve svém věku štastný je to to nejdůležitější.Zdenka
Lucie, holčičko,
Fialka
| 20. 4. 2008 15:47
proč ti vadí, že sem začaly psát starší. Já vím, dnes je v kurzu mládí. Ale vy taky zestárnete, O to tady ale ani tak nejde.
Když ti vadí, že sem chodi i starší, tak sem nechoď. Je to přece tak jednoduché! Snad je na Viktorce dost místa pro všechny, založ si nové téma. Ale možná nemáš o čem.
Tak se na nás nezlob a usměj se.
Zdravím
anonym
| 20. 4. 2008 12:38
všechny a to také Lucku ,je mi jí líto a tím to končí.Vlastně nekončí,protože chci jí a jí podobným říct .Je mi 56 jsem stará?A co v 80 to už budu mrtvá?I Protože tento věk mi připadá stáří.Je ale pravda ,že když mi bylo 25 a měla jsem při výšce 170cm 60 kg,tak mi 60 připadali staří ,ale určitě bych je takhle nepoučovala ,co mám a co ne .Milá Lucko ,když se bojíš že pro tebe nezůstane žádné téma ,tak si vytvoř nové ,a neřeš čemu nerozumíš ,máš mládí ,které pomine ,postavu ,která se to ti garantuji léty změní ,bez ohledu na to co chceš a věř já se také snažila ,ale nemoci a věk ti to změní .A tak jsem spokojená a nesnažím se měnit ani své děti ,natož cizí lidi a to je hodně o toleranci ,kterou máme v sobě .To znamená někdo jí má a někdo ne .A ty je mi líto jí postrádáš úplně.Doufám že v normálním životě a ne na netu jsi milá a veselá holka .Přeji ti hezký život a v zaměstnání úspěchy a také i v osobním životě .Magda Teringlova
dodatek
seniorka
| 20. 4. 2008 11:37
romalopo,promin,přečetla jsem si tuto diskuzi od začatku,byla jsem jak říká donutil mimo mísu,ale už vím o čem byla diskuze,opakuji-souhlasím s tvým příspěvkem a jsem téhož názoru.
romalopo
seniorka
| 20. 4. 2008 11:21
souhlasím plně s tvým příspěvkem,jen jsem nenašla kterou novou diskuzi má ta mladá paní na mysli a na jaký příspěvek jsi to vlastně reagovala.
ta mladá pani
romalopa
| 19. 4. 2008 21:09
nakoukla jsem a nestačím se divít,ta mladá pani má nějaké staromodní myšlení vždyť máme demokracii a můžeme mít stranu levou a pravou a ještě prostřední tak proč nemůžou babky 55 mít víc založených temat?Naše mladá soudružko my si dobu jedné volby pamatujeme,museli jsme tak a ne jinák.A to že si pokecáme tady a zase sem nesvětčí vůbec o senilitě nybrž o tom že ještě nás na tom světě něco zajíma kromě toho že nás boli klouby.Věř milá zlata že i ty do toho dorosteš tak neohrnuj nos protože nebyť naši generace ty bys nebyla.Věř že i mezi náma jsou ženy vzdělané a to že jsi nějaká tam sekretářka ještě tě neopravňuje někoho kritizovát,že si někdo založil nové téma.Jsi ty až tak perfektní ve všem?
Mira
maja
| 19. 4. 2008 08:49
Máš pravdu,člověk je zdrůjcem svého štěstí i života a jak si ho zařídí a žije dost ovlivnuje sám,proto ho musíme prožívat jak nejlépe to jde.Tak je jedno jestli je nám padesát nebo dvacet,proto si ho uživejme
Omlouvám se
Mira
| 19. 4. 2008 08:46
Aerlo, už tomu rozumím. Je to hned na začátku, že. Vždycky se musí vyskytnout někdo, komu se pořád něco nelíbí. Vždyť je to jedno, kolik si kdo založí diskuzí a kdo kam bude odpovídat, ne? To je přece věc každého. Nevím proč se někdo pozastavuje nad takovou blbostí. A navíc se ještě přihlásí jako ANONYM.
Když chci kritizovat, tak proč ne pod svým jménem.
Děvčata,
Mira
| 19. 4. 2008 08:42
souhlasím s Vámi s tím věkem. Člověk je takový na kolik se cítí. Akorát jsem neruzumněla Aerle, vždyť anonymní psala o tom samém.
Nevím, proč jsou někteří lidé rozhozeni z toho, že jsou v důchodu. Náhodou je to fajn. Máme čas užívat si vnoučata, věnovat se svým zálibám a teď je obzvášť tolik možností. Já třeba chodím zrovna na počítačový kurz, abych se zdokonalila.
TAkže vzhůru do důchodu!!!!! Vždyť si můžeme říkat třeba rentiérky, ne?
anonymní
Aerla
| 19. 4. 2008 07:58
Na sekretářku s vys.vzděl.je Tvůj názor nevyzrálý,ale i radikální názory jsou potřebné.Zajímalo by mne,co o Ty o sobě budeš oznamovat až Tobě bude například těch 55 let?
mystery
anonym
| 21. 6. 2007 17:01
souhlasím s každým , písmenkem které jsi napsala U nás se dnes honí jedna bouřka za druhou.Deště je potřeba, ale v rozumné míře.Žádné přívalové deště, záplavy a tak podobně.To nebrat.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34