Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hubnutí při kojení mimča
DiskuzePřidat názor
											kamila.336

| 16. 5. 2016 16:17

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

přestala jsem tlačit čokolády, jíst po 18 hodině a kvůli nedostatku času nakterý jsem se vymlouvala, jsem každou dobu stávenou u televize (hl.večer u kriminálek) strávila na rotopedu. tak asi 3-4krát týdně 30-45 min. a výsledek se dostavil za půl roku, momenálně mám nahoře tak 6 kilo. Normálka bez diety, jíst s mírou- přece pořád kojíte a vynechat čokinu může každej. Je to o vůli. Samo občas nějaký prohřešek byl- ale důležité je netlačit na pilu a  pomalu a jistě. A pokud nepřidáte trochu pohyb a změnu jídelníčku, žádný potravinový doplněk vám určitě nepomůže !!!!!
přestala jsem tlačit čokolády, jíst po 18 hodině a kvůli nedostatku času nakterý jsem se vymlouvala, jsem každou dobu stávenou u televize (hl.večer u kriminálek) strávila na rotopedu. tak asi 3-4krát týdně 30-45 min. a výsledek se dostavil za půl roku, momenálně mám nahoře tak 6 kilo. Normálka bez diety, jíst s mírou- přece pořád kojíte a vynechat čokinu může každej. Je to o vůli. Samo občas nějaký prohřešek byl- ale důležité je netlačit na pilu a  pomalu a jistě. A pokud nepřidáte trochu pohyb a změnu jídelníčku, žádný potravinový doplněk vám určitě nepomůže !!!!!  takže hodně štestí a když jsem to zvládla já, zvládnete taky!!!!
 takže hodně štestí a když jsem to zvládla já, zvládnete taky!!!!

Nebo má někdo nějakou super radu?
 Nebo má někdo nějakou super radu?