Dělá mi to naschvál? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Dělá mi to naschvál?

Diskuze

k tomu "jen" kamaradovi
Uivatel_5385532
| 26. 9. 2023 22:02
Zcela evidentni egoista, bez rychle od nej, akorat te z nejakeho duvodu vyuziva. Jakmile ses zminila o "zasahu do jeho bubliny- soukromi", zacal s uhybovymi manevry. Urcite se muzes potkavat s jinymi lidmi, tohohle okamzite skrtni!!!
Internet - mít nebo nemít
Henrietta
| 13. 9. 2008 20:19
Milli24, a co dělal ten Tvůj když ještě na Internet nemohl, neměl počítač? Byl v dílně? Jk jste spolu začali chodit a co jste podnikali spollečně? Jsou tam koníčky, zájmy? A co vlastně všechno na Internetu hledá a čte? Má kamarády?Chodí s nimi ven třeba na pivo nebo sport, nebo je stále doma u PC?Anebo co kdyby najednou nastala "porucha PC" a Tys byla zrovna doma a měli jste na sebe čas? Třeba by se Ti podařilo ukázat mu, že jsou i jiné věci na světě.... pokud ovšem není počítačový závislák. Zkus napsat víc, třeba ještě na něco přijdeme!!!Zdraví H.
Málo času
Milli24
| 12. 9. 2008 19:22
Ahoj holky,narazila jsem na tenhle web a myslím,že je to skvělé.
Potřebovala bych trochu poradit.Jsem s přítelem přes 3 roky a rok a půl spolu žijeme.Je mu téměř 30,ale pořád je jako 5-ti letý kluk.Oba máme dost náročnou práci.Já pracuji na 3směny,on dělá 12-ky,ale má krátký a dlouhý týden.Když posje u nás doma,tak většinu času prosedí na internetu a mě si téměř nevšimne.Nikam nechodíme,mluvíme spolu málo.Když jede domů na vesnici,tak je zalezlý v dílně.
Moc času tady trávit nechce,protože se tu prý nudí.Náš vztah tím hrozně trpí a já už jsem z toho fakt na nervy,takže se poslední dobou dost hádáme.
to Anabel
Evi
| 8. 9. 2008 16:30
Anabel, možná by nebylo špatné být ta, která začne s intimnostmi. Vůbec přece nemusíte rozebírat, zda spolu spát či ne, prostě se ho začni ve vhodné situaci dotýkat, tedy pokud to sama chceš. No a podle reakcí uvidíš. Třeba je jen hodně nesmělý a potřebuje nějak nastartovat. Držím palečky
Henrietta
Natty
| 7. 9. 2008 18:13
Děkuji Ti za Tvůj názor,velmi mě zaujalo co jsi pslala a když se nad tím tak zamýšlím,tak se chová spíš podobně jak jsi napsala hned ze začátku.Určitě je pozorný a zajímá ho,jak se mi daří a co jsem prožila,kdyby takový nebyl asi by mě ani nezaujal.A ze začátku mi na něm imponovalo i to,že se na mě hnedka ,,nevrhá",jako to dělali jiní.Sranda je,že teď mi vadí opak a to,že se náš vztah nijak nehýbe kupředu.....
Zkouška
Henrietta
| 7. 9. 2008 17:15
Ahoj Anabel,
říká se, že kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje - že se spíš takto nazývá jednostranný vztah. Avšak schází-li se on s tebou již delší dobu, dalo by se předpokládat, že tam nějaký vztah je, tím spíš, když ti to sám potvrdil. To, že se nechce vázat, je normální, to nechce nikdo na začátku vztahu. Jak poznat, jestli muži na ženě záleží a myslí to vážně? Vlastně to řekne sama jeho řeč těla. Když s tebou mluví, chce ti být co nejblíž, naklání se i přes stůl, dívá se ti hezky a zpříma do očí a jeho pohled září, navrhuje společné akce a je rád, když přijmeš pozvání a pochválíš, že to bylo prima, i když nejsi zrovna fanda do motorek nebo fotbalu apod. Zavolá ti, má o tebe starost, chce ti pomáhat apod.
A pokud se scházíte v kavárně a mluví jen on o sobě a tebe ke slovu nepustí, resp. ho nezajímá, co jsi dělala a jaké máš zážitky, či starosti, tak bych se na něho asi moc nespoléhala...
Poradit a zjistit co a jak asi úplně nelze, jako žena to vycítíš sama, a pokud je hodně nesmělý, je třeba mu dodat odvahu. Určitě se dají zorganizovat nějaké zkoušky, ale výsledek může být zkreslený, anebo ho stejně nebudeš chtít přijmout.
ahoj
anonym
| 7. 9. 2008 16:29
jen počkej jak se bude chovat příště ,třeba to byla jen náhoda a když tak mu na další schůzku řekni ,že máš program a když tak uvidíš myslím že se to poznat dá ,už podle řeči ,ále však ty si poradíš ahoj a mnoho zdaru,M.
dobrý nápad
Natty
| 7. 9. 2008 16:16
Myslím,že to co navrhuješ je určitě dobrý nápad ,možná to zkusím,jen nevím,jak poznám,jestli mu to opravdu vadí či ne.Co když bude dělat jako že ne,stejně tak jako jsem se o to snažila i já,když on mi vyprávěl o těch svých slečnách?Nevím jak moc na mě bylo co poznat,ale snažila jsem se být v klidu,vyslechnout ho a ještě se přitom usmívat a přitom uvnitř mě to vřelo....Možná byla moje reakce chyba,možná jsem mu měla dát najevo,že mi je to nepříjemné nebo naopak?Čeho vlastně tím chtěl docílit?Jaký můj postoj by byl správný?
ahoj
anonym
| 7. 9. 2008 12:10
a co si udělat také zkoušku,jestli to zkouška je ,říct mu žes potkala dávný kamarády a že tě někam pozvali ,nech to na něm,vím je to trochu půjčka za oplátku ,ale když ti prve nic takového neříkal ,můžeš to zkusit ,jestli chce být pouze kamarád ,tak ti rád odkývá i tvé přátelé ,kteří se vynořili ,a jestli bude žárlit ,ale oni někdy žárlí i kamarádi ,tak nevím, já bych to zkusila .Ale jsem ráda ,že takové starosti nemám ,já už mám jen takové přízemní, co uvařit ,uklidit držím ti palečky ať ti to dopadne dle tvýho
děkuji za názor
Natty
| 7. 9. 2008 12:07
moc si toho vážím Já právě stále přemýšlím nad tím, proč když mi napsal,že momentálně vztah nechce,ale že mě nechce ztratit,...mi najednou vypráví o nějakých slečnách,navíc když dřív to vůbec nedělal.Já chlapům opravdu vůbec nerozumím Asi máš pravdu,bylo by nejlepší si sednout a vše si ujasnit a vyříkat,když myslím,že oba dva jsme na to moc nesmělí,.....
Anabel
anonym
| 7. 9. 2008 11:38
Ahoj,mě přijde,z Tvého příspěvku,že Tě spíš možná zkouší,co Ty na to,hlavně byste si to měli vyříkat vy dva,spolu,vyjasnit si situaci,záleží,jestli ho máš,ráda,tak bys mu to měla dát najevo,jestli o Tebe stojí,bude chtít být s Tebou,jestli ne,můžeš případně hledat jinde.
Dělá mi to naschvál?
Natty
| 6. 9. 2008 11:25
Ahojky Viktorky,ráda si tu čtu Vaše příspěvky a líbí se mi jak se navzájem podporujete a radíte si a právě takovou malou radu,či nezávislý názor by jsem potřebovala i já Po velkém zklamání v lásce,jsem už rok sama,ale našla jsem si asi tak před půl rokem kamaráda,který mi mou samotu vynahrazuje,protože spolu často někam zajdeme,....Nikdy jsme spolu ale nic neměli.Ale samozřejmě nejsem ze železa a tak jsem postupně k němu získávala stále větší sympatie a nyní to pro mě už jen kamarád není.On to ví,ale řekl,že to cítí taky tak,ale momentálně žádný vztah z časových důvodů nechce.Dohodli jsme se tak,že se budeme tedy beze změny vídat dál a uvidí se.Včera jsme se od té doby viděli asi podruhé a jeho chování bylo zvláštní.Stále mi povídal o nějakých hezkých slečnách co poslední dobou potkal,nebo se kterými se má setkat a jak se na to těší,.....Já dělala,jako že je to v pohodě,ale samozřejmě,že mě to žralo.A tak se Vás ptám,myslíte si,že mě tím jen provokuje a zkouší co já na to a nebo mi tím chce dát najevo,že víc než jen kamarádka pro něj opravdu nejsem?Nebo,jestli si vůbec neuvědomuje,co mě tím způsobuje?Budu ráda za každý váš názor Předem děkuji

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
..Hanka
3. 11. 2024 12:58
71933
helena.07
3. 11. 2024 10:05
12985
anonym