Diskuze

Zpět na výpis diskuze

výměna manželek

Diskuze

odměna
kuchticka
| 3. 4. 2007 12:44
ahoj.Já si taky myslím že ne všechny zúča stněné rodiny to dělají pro peníze.Spousta těch ženských to dělá i z důvodu aby ten jejich muž pochopil co má doma a začal si toho vážit.A mají recht.V minulých dílech to většinou dopadlo dobře vztahy se zlepšily a rodina začala zase nějak fungovat.Takže určitý přínos to určitě má.A kyž to pomůže třeba jsn polovině tak je pořád 50% úspěšnost.A když lidem nevadí že se k sobě chovají hnusně a žijí v nepořádku nebo naopak sterilni čistotě tak co?Mějta fajn den kočky.
odměna
ppettraa
| 3. 4. 2007 07:17
No chápu, že sociálně slabší to dělají pro peníze, ale občas se tam vyskytnou i rodiny, které jsou na tom ekonomicky dobře. Že by se chtěly znuděné paničky pobadit anebo dostat prima kapesné, které by přeci jen od manžela nekáplo? Já vždycky, když to vidím (viděla jsem pouze 2 celé díly, jinak jen ukázky nebo kousky pořadu), tak si říkám, že bych se nedala vyměnit ani za nic.
50 000
lenka
| 2. 4. 2007 19:32
Taky jsem četla, že dostávají 50 000 kč...myslím, že pro sociálně slabší rodiny to je celkem dost, proto tam taky jdou....třeba ten pán v poslední záměně dělal pokladního v supermarketu a paní byla na mateřské, takže 50 000 za deset dní je pro ně určitě hodně.
odměna
natyna
| 2. 4. 2007 18:13
Někde jsem četla,že za to dostávají 50 000 kč,což není až tak strašně moc.Já jen vím,že bych do toho nikdy nešla,nesnesla bych,aby mi někdo cizí lezl do věcí,používal vanu,záchod atd...Já si taky myslím,že to stejně nevyřeší jejich problémy.Na nějaký čas třeba jo,ale pak se to stejně vrátí do starých kolejí a nebo se rozejdou.
pro peníze a zkušenost
Kloa
| 2. 4. 2007 18:05
Tak asi proto to dělají. Nebo se chcou přesvědčit o tom, že mají opravdu skvělý život, manžela a děti, nebo naopak ukázat manželovi, že může být rád za to co má doma. Myslím, že zkušenost z výměny pak jejich život na nějakou dobu změní.
Peníze za to určitě dostávají, teď ale nevím kolik přesně, ale je to v desítkách tisíc.
Jo, i mě udivuje jak můžou matky opustit hlavně malé děti, pokud už jsou větší, tak bych to i pochopila, přece jen táta s nimi zůstal, ale těch miminek je mi líto.
Já se fakt divím
anonym
| 2. 4. 2007 17:25
těm lidem co do toho jdou. Maj za to aspoň nějaký prachy? Protože proč jinak by to dělali? To si neumím představit.
A ty mámy, nechaj děti cizí ženské, kterou vůbec neznají, tomu nerozumím. Děti neví co se děje, kolikrát jsou tak malé, že to nechápou, proč najednou nemají mámu, ale cizí paní....
Ženské, vysvětlíte mi to nějak?

Adam
niko
Kloa
| 2. 4. 2007 16:48
Taky se mi zdá, že to Nova dělá naschvál. Už i v předchozích, těch starších dílech to tak bylo. Uvedla, že nemá ráda psy a dali ji do rodiny, která měla psů hned několik, navíc v domě, to taky byla síla.
No jo, co by neudělali pro sledovanost, všude jen čtu jak stoupá, že ani fotbal neměl takovou sledovanost
výměna
nika2411
| 2. 4. 2007 16:30
Čauky holky, jo taky jsme se včera s mojím dívali na Výměnu manželek a doslova jsme žasli, jak se někteří lidi dokáží chovat. Je to děs. Šlo vidět, že NOVA schválně vybírá takové odlišné rodiny, aby bylo vzrůšo. Stačilo mi když ukazovali upoutávku na další týden a tak se taky plakalo, křičelo, nadávalo. Kam ten náš svět spěje, to opravdu nechápu....
Výměna manželek 1.2.
Kloa
| 2. 4. 2007 16:19
Taky jsem to včera viděla. Každý tam měl své chyby. Justýna kvůli pořádku dělala opravdu až moc velký humbuk, ale mi to cukroví v krabici od bot několik měsíců po Vánocích, sáčky čaje v šíleně špinavém hrnku nějak dobře nedělalo. Její manžel mi připadal trochu povrchní, dohadoval se taky o každou korunu. Ta druhá manželka byla opravdu líná, ztěžovala si, že se nudí, ale místo aby něco podnikla, tak seděla na gauči. Mohla by taky o sebe více pečovat, když jsem ji viděla jak se v té hospodě láduje tím gulášem s knedlíkem a ještě to dává te malé, tak mi hned bylo jasné, že dobře ani vypadat nemůže. Navíc se mi naprosto protivilo to jak se dívala do jejich soukromých alb s fotkama. A její manžel byl strašně sprostý. Jejich děti mi připadají jako chudáci, ona to sice s tou malou uměla, ale myslím, že těch 5 dětí vychovat nedokáže. Děti opravdu neznali základní slova slušného chování. A bylo na dětech vidět jak jsou rády, že je Justýna vzala na výlet, toho se se svou mámou nedočkají
rodina
zuzu
| 2. 4. 2007 15:31
no ta velka rodina mi prisla divnejsi, sice tolik deti, verim ze se o
ne postarat dokazala, ale neprislo ti ze ty deti byli docela ,,pri
tele,, takze zadna vyvazena strava tam asi nebyla, navic ta nejstarsi
mi prisla trosku tou svou mluvou ,,zaostala,,..ale rozhodne je pravda,
ze poradek na prvnim miste je trosku divny..no ja myslim ze o tom jak
ji krmila svickovou ani nevedeli(ti rodice te holcicky), dyt ji to
davala v restauraci, kdyz byly samy a rozhodne si mylsim, hze se pak
tim doma nechlubila..asi se to toci s velkym predstihem, to jsme si
neuvedomila, takze to cukrovi bude mozna pravda..tak jsem zvedava co
nam prinese dalsi dil..tesi
me jedna vec, ze se vzdycky nejak osobne ujistim, ze jsem rada ze ziju
v ,,normalni,,rodine, kdyz vidim jak to chodi jinde..hulvati,
neporadek, kupa nevychovanych deti apod..
zuzu
ppettraa
| 2. 4. 2007 15:20
A která ta rodina ti přišla včera normálnější? Mě teda ani jedna. Taky nevím, s jak velkým předstihem se to točí, takže nemůžu posoudit vánoční cukroví. Ale když jsem byla malá, maminka byla pečící maniak a cukroví jsme mívali klidně až do března (na balkoně, když mrzně to vydrží, anebo v mrazáku). Asi by mě taky nenadchlo, kdybych se snažila své díte stravovat zdravě a někdo mi ho nacpal knedlíkama. Ale zase mi přišlo, že to s tím dítětem docela uměla. A taky jí nekritizovali za to, čím ho krmí, ale že špatně uklízí... Přišlo mi, že to je jejich jediná starost. Dítě až v druhé řadě, ale hlavně ať je čisto.
rodiny
zuzu
| 2. 4. 2007 15:01
to mas asi castecne pravdu, ale vcera ten dil byl vskutku o bordelarich, dyt ta zenska byla lina, s mastnejma vlasama a cim se cpala, no nechutny..a mit doma cukrovi od Vanoc asi neni normalni, ne? davaji tam protiklady, to je jasne, ale vetsinou je jedna rodina(prijde mi),,normalni,, nevybocuje ze stand. typu rodiny a druha je vzdy nejaka ,,ujeta,,
můj názor
ppettraa
| 2. 4. 2007 14:59
Mě taky přišlo, že tam až tak hrozný nepořádek neměli. Taky co byste čekali, když 7 lidí žije v 2+KK? Tam snad ani sterilní čistota udržet nejde. To by člověk musel jen uklízet a na děti kašlat. Manžel sice hulvát byl, ale zase přijde mu do bytu cizí ženská a začne na něj histericky ječet, že smrdí a že mají doma neskutečnou špínu... To naštve. Mě spíš přišel jako větší hulvát ten druhý muž. Nejen, že té paní nadával, že je špína a že neumí uklízet, kontroloval jí každou korunu, seřval jí za to, že otevřela 2 pytlíky piškotů a ještě jí nepřímo řekl, že je ošklivá. Jestli jste si všimli, tak jí říkal, že její manžel musí tu jeho ženušku nosit na rukou, že je moc hezká, a že je to jako, když má trabanta a najednou dostane mercedesa. To byla jasná urážka. Ale co se mi na tom pořadu líbilo bylo, že se oba chlapi zastávali svých manželek a nakonec všichni zúčastnění zjistili, že jsou vlastně spokojení s tím, jak to chodí u nich doma.
úklid
anonym
| 2. 4. 2007 14:54
Mám pocit, že Výměna manželek je často hlavně o tom, kdo a jak moc uklízí. Děti nemám, ale náš byt by tímto "testem" rozhodně neprošel a byli bychom označeni za strašná čuňata. Prostě uklízím až když ten bordel vidím, ne preventivně. Ve Výměně je obvykle tak, že na jedné straně je mamina na mateřské s jedním nebo dvěma prcky, co celý den nedělá nic jiného než se stará o ně a domácnost. Na druhé je žena buď s více dětmi nebo pracující či s náročným koníčkem a ta je obvykle označena za bordelářku. Má to logiku, ona nemá tolik času, aby mohla čtvrt dne věnovat úklidu.
výměna
anonym
| 2. 4. 2007 14:12
Taky jsem se na to koukala, a ta Justýna mi přišla jako děsná hysterka. Nevím co čekala, ona byla fanatička na pořádek a měla jedno dítě, takže musela počítat s tím, že se dostane do zcela odlišné rodiny. Nelíbil se mi životní styl ani jedné z těchto rodin . Navíc manžel té matky 5 dětí byl teda pořádný hulvát !!! A ten druhý , ten už byl z toho uklízení taky pěkně zblblý .........- nic se nemá přehánět
výměna
natyna
| 2. 4. 2007 12:49
Nejsem žádná bordelářka,ale tak strašný to tam nebylo,to mi spíš ta Justýna s tím manželem přišli trhlý!Žili v dezinfekčním prostředí MYSLÍ SI KDYŽ SE CELÝ DEN NEUKLÍZÍ TAK SE ZBOŘÍ SVĚT.Myslím si,že to byla pěkná histerka a neměla tam lézt, co čekala?Co by dělala kdyby jí dali někam na farmu?Kde se nepořádek nějak nebere.Každý upřednostňuje jiné věci a uznává jiné hodnoty.
anonym
| 29. 3. 2016 17:09
A´ť si zůstane doma !!!
výměna
lenka
| 2. 4. 2007 12:31
Taky jsem se včera dívala a vlastě když mámčas, tak to sleduju pravidelně. I minule to bylo zajímavé, to byl ten díl, ve kterém byli vši. Mě včera zase překvapila ta Justýna, když přišla do nové domácnosti, jak hystericky brečela- přeci musela počítat, že to tam může vypadat hrozně,navíc to byla co se pořádku týče ještě celkem dobrá rodina, v tom pořadu bylo víc daleko horších bordelářů - měla si teda předem pořádně rozmyslet, jestli tam chce jít.
výměna manželek
kuchticka
| 2. 4. 2007 11:20
Ahojte kočky.Tak co říkáte na včerejší výměnu?Mit 5 dětí a doma takový nepořádek to je ostuda!!!!!!!!!!!!navíc když věděli,že půjdou do telky.Ale na druhou stranu s dětma to docela uměla.A ten její muž! takový tyran divim se,že to s ním vydrží.Zaplať pánbůh za to co mám doma.Tak pa a hezký den.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
4. 11. 2025 18:45
15446
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40