Velká prsa - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Velká prsa

Diskuze

velká prsa
anonym
| 4. 8. 2007 23:04
Zdravím prsaté, já mám také takový podobný problém, sehnat na sebe podprsenku, tak to je unikum, mám asi ,jak kdy a podle jaké firmy 85E, ale kolikrát to tak není, když si mám vypočítat velikost podle některých jejich tabulek, tak zírám, vychází mi úplně něco jiného a to mě pak štve, když mi to je veliké pod prsy a košíčky jsou malé a naopak, zkrátka je to hrůza, chce to opravdu zkoušet a zkoušet, ale ty ceny, to je také pálka na peněženku, no snad na prsaté jednou budou myslet a budou to brát za normalitu a né jako teď, když procházím obchody a vidím ty vycpané podprdy, které mají stále stejný tvar i když jsou na těle, no asi tomu nerozumím a můžu jen závidět ženám , které tento problém nemají, tak ženský s chutí do obchodů a sláva těm, které objeví super padnoucí a netlačící podprdu
mangos
Kloa
| 4. 8. 2007 22:01
Mangos, nevím jak to přesně myslíš a co bys chtěla vědět. Co jsem myslela já je, že nejsem kulička co se sotva válí a má prsa, na které jsou potřeba stany.
Mé BMI je v normě normální váhy a přesto mám podprsenku 80E, je to poměrně kvalitní prádlo firmy, která se na větší košíčky zaměřuje (swens), a za dost peněz. Nejsem ani z prsaté rodiny, mamka nemá ani polovinu toho co já. Můj problém netkví v obvodu, ale ve velikosti košíčků, potřebuji velmi hluboké, proto nevím nač měření. Podprsenka pevná je, nesnesla bych, kdybych ji měla na lopatkách a když to vidím u jiné ženské, tak se mi to hnusí. Prsa nepadají dolů, naopak podprsenka je pěkně drží.
Foto v příloze, tak vypadám.
velká prsa
mangos
| 4. 8. 2007 19:31
Kloe, jestli jsi štíhlá, tak podle mě nemůžeš mít podprsenku 80E, tu mám já, sice jsem stejně vysoká jako Ty, ale štíhlá nejsem ani náhodou /no, obézní snad taky ne, ale v nejlepším případě bych se ohodnotila jako plnoštíhlá /. Navíc, snad proto, že jsem z velmi "prsaté" rodiny, jsem si ani nikdy nemyslela, že bych měla ta prsa nějak nadměrná. Doufám, že se Tě nedotknu, když se zeptám - změřila ses někdy pořádně, tj. pod prsy opravdu těsně /m.j. proto, že krejčovský metr je úplně pevný, zatímco obvod podprsenky je pružný a ještě se většinou časem dost vytahá/ a přes prsa volně, přes to nejširší místo, nejlépe v nějaké nevyztužené, dobře padnoucí podprsence. Obvod pod prsy je vždycky lepší zaokrouhlit dolů. Jedině tak dostaneš správnou velikost, většina výrobců má nějaké tabulky velikostí, podle nich se člověk může rozhodnout, vyjma toho, že většinou sugerují zaokrouhlení obvodu pod prsy nahoru, což je fakt nelogické, protože když je obvod větší než tělo, nemůže poskytovat žádnou oporu, čímž vlastně vůbec neplní svou funkci, lítá po zádech nahoru, tím pádem prsa padají dolů. Pokud bys mi dala zapravdu a chtěla zkusit menší obvod, pak nezapomeň, že košíček musí být větší.
Krásné prádlo
Edith
| 23. 7. 2007 15:40
na větší velikosti má firma Triumph,říkají tomu funkční řada.Jsou to zmenšovací podprsenky,ale ne "babské",mají i barevné,fakt doporučuji.Ahoj
Velká prsa II.
Matty
| 21. 6. 2007 19:03
Ahoj vsichni,
tak mi to nedalo a pustila jsem do hledani. Trosku mne k tomu vyprovokoval i Martin, ktery je o par vzkazu prede mnou a hlavne tato diskuze a jeste jedna na jednom blogu.

Tak jsem se rozhodla udelat takovy trosku vetsi seznam - pro prehlednost - kde nakoupit na netu VETSI i VELIKE PODPRSENKY. A ze je vyber - stacilo trosku zapatrat!!! A myslim, ze i v dobre kvalite - za ruzne ceny.

Jsou to nase a i zahranicni - vetsinou anglicke. Doporucuji se podivat i na jejich velikostni tabulku a podle toho objednat. A dobry je prvni odkaz - prevodnik a kalkulacka velikosti. Za zaslani postou se v dnesni dobe uz tolik neplati, takze to take jde (i z Anglie). Divejte se i na slevy Co neudelame pro to, abychom se dobre citili i pod oblecenim, ze? Vcetne ***y pradelka, ktere se tam take da najit. Co se tyka zasilatelstvi - v dnesni dobe je na tom uz o dost lepe nez pred 15 lety. Zalezi na dobrem odkazu Doporucuji si vyrobce a jeho velikost vyzkouset nekde v kamennem kramku (kdyz to jde) a pak si to koupit na netu - vyjde to levneji pokud si nejste jiste velikosti. Tucne oznacene jsou ty overene odkazy. Tak doufam, ze Vam tim mile zeny pomohu.


Martina

http://www.85b.org/bra_calc.php kalkulačka velikosti

http://www.avocado.com.pl

http://www.bellissima.com.pl

http://www.brastop.com

http://www.bravissimo.com

http://www.curvesandlace.com

http://www.figleaves.com

http://www.krisline.com

http://www.mapledrive.com

http://www.melissa.com.pl

http://www.undercoverexperience.co.uk

http://www.upliftedlingerie.com

______________________________________________________________________

http://www.angelica.cz

http://www.astratex.cz

http://www.auralingerie.cz

http://www.coraltex.cz

http://www.crazygirl.cz

http://www.emanuela.cz

http://www.luxusnipradlo.cz

http://www.luxusni-spodni-pradlo.cz

http://www.monaclassic.cz

http://www.pradylecko.cz

http://www.revabzenec.com

http://www.salonsendy.cz plavky

http://www.vavrys.cz/index.php?… sportovni podprsenky
zasílatelství
Kloa
| 20. 6. 2007 21:41
To zasílatelství podprsenek mé velikosti si nějak nedokážu představit. Jsem poměrně štíhlá 169 cm vysoká, takže nemám velké prsa jen pro to, že bych byla tlustá, velikost potřebuju 75 E nebo 80 E. Jednou jsem zasílání zkusila, to když jsem byla mladší a bylo mi asi 15 let, to jsem měla ještě velikost C, ale podprsenka mi stejně neseděla, tak jsem ji prodala naštěstí jedné známé, posílat zpět by se nevyplatilo, takže zasílání už raději nezkouším, protože je to velké riziko. Sama jsem se o tom, že není E jako E přesvědčila v obchodech, kde mi z 10 takových podrsenek padla jen jedna. Ale myslím, že se v obchodech zboží zlepšuje. U nás ve městě už jsou minimálně dvě takové prodejny, kde se dá nakoupit, jen je třeba zkoušet a zkoušet.
Velká prsa
Matty
| 20. 6. 2007 21:27
Tak jsem si poctivě přečetla všechny příspěvky na toto téma. A nějaký praktický odkaz? Sama jsem nositelkou velikosti 75/E anebo 80/E - podle výrobce, podle nálady Však to samy znáte. Jsem vysoká 180cm, velikost mám jinak 46. Prostě kus ženské. A často mám problémy s nakupováním veškerého oblečení. Výborné je C&A - zvlášť na kalhoty. Chce tam chodit čas od času a hledat. Anebo LITEX - na sport. oblečení. Co se týká spodního prádla - můj hlavní příspěvěk - zkuste http://www.monaclassic.cz/nadmer.php Je to český zasilatelský obchod. Sama jsem z Prahy a již několikrát mi bez problémů zaslali objednané věci. Jedná se převážně o prádlo polské firmy www.krisline.com - je to prostě nádhera!!! Mají tam i ***y věcičky pro moji velikost Minulý týden jsem objevila další - anglické stránky - http://www.mapledrive.com/ tam hledám podprsenky - 36E. A že je tam opravdu výběr. Váhám... Jednu dobu jsem měla i značku LEJABY. Tam mi padla jak ulitá Tak snad jsem aspoň někomu poradila. A není nad krásné plné tvary, že neměnila bych ani za nic!!!!
Velká prsa
anonym
| 3. 6. 2007 23:01
Holky držím vám všem palce ať zvládnete všechny technické problémy jak s velkými tak malými ňadry - jinak vám v tom pomůže i knížka J.Kudrnáče:Beetles

Malá ukázkaje o ***u platí ovšem i pro prsa.: "Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho *** důležitější než on sám. Touží dívky po velkém ***u nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost ***u vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?"

Doporučuji tuto knížku, podobná tady ještě nevyšla - malý román nejen o dospívání, kde je zakomponováno všechno, neotřelým způsobem. Tak jestli někdo stále přemýšlí nad velikostí ***u či ňader ať si pořídí knížku Beetles a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Mají to v neoLuxoru na Václaváku nebo na netu přes Kosmas, i v knihovnách.
Podprsenka na velká prsa
anonym
| 5. 5. 2007 14:46
Ahoj děvčata, já mám ten samý problém. Když si chci koupit podprsenku, tak málokdy jsem našla takovou, která by byla aspoň trochu hezká a seděla by.Většinou měli v obchodech takové ty podprdy bez kostic pro staré babky, co mají ty prsa skoro na stehnech. Jednou mi kamarádka přivezla podprdu z němcka. Ta byla tak kvalitní, seděla perfektně a i po pěti letech s ní nic nebylo, byla pořád bílá a prsa držela v perfektním tvaru. U nás dříve najít takovou, byl nadlidský ůkol. Dnes už se něco lepšího dá sehnat.
Velká prsa
dani
| 5. 5. 2007 12:24
Ahoj, zkus si vybrat na www.nelly.cz
Prodejna vBrně
anonym
| 24. 4. 2007 15:58
Ahoj, mám stejnou velikost a nyní jsem objevila výbornou prodejnu v Brně, jmenuje se FEMMS a je to kousek vedle kina Scala. Vedle je kavárna,cestovka apak prodejna.MAjí tam obrovský výběR A ochotnou obsluhu!
Podprsenky na velká prsa
anonym
| 28. 11. 2006 13:06
Ahoj holky, které jste byly obdařeny nahoře až přespříliš. Protože jste moje krevní skupina , už delší dobu se snažím Vám podobným pomoct, co se týká shánění spodního prádla. Svého času měli na webu www.crazygirl.cz nádherné polské podprsenky značky Avocado, za slušný peníz a v zajímavých velikostech (až 70,75,80 H, HH)...bohužel, už je neprodávají...nevím proč. Ale neteskněte.. zjistil jsem, že se tyto podrdy dají objednat přímo od výrobce a poplatek za poštovné do ciziny je 35 zlotých (cca 250Kč), tak se koukněte na www.avocado.com.pl, stojí to za to..chce to ale trochu polsky. Jinak nejsou tam nikterak přemrštěné ceny (cca 800-1000Kč/ks) vzhledem k té nádheře..ještě mít nějakou slečnu, kterou takhle ošatit! Pokud budete chtít, klidně písněte na martin.maryland@seznam.cz. Komunikaci se nebráním (popř. možnosti zprostředkování nákupu prádla i třeba z Británie - tam jsou výrobci na prsaté slečny připraveni )
Plavky
anonym
| 20. 11. 2006 23:24
Ono sehnat nějakou tu podprsenku se opravdu ještě dá, i když to chce více síly a zkoušení, ale sehnat opravdu padnoucí plavky, no to je opravdu děsná práce! Taky jsem takové sháněla, a bylo mi jedno kolik budou stát, protože už jsem chtěla mít od toho neustálého zkušení pokoj. No nakonec je ale vždycky seženou jen náhodou, když je zrovna nesháním. A ještě jsem nenapsala svou velikost, kalhotky 38 a podprsenku 80 E. Já vždycky závidím těm, které mají ty trojúhelníčkové plavky a jen těch pár provázků, taky jsem si zkusila jedny takové plavky koupit, ale dlouho se v nich vydržet nedá, prsa jsou těžká a šňůrečky se zařezávají do krku.
Ale já ještě větší problémy než se sháněním podprsenky měla s košilí. Najít nějakou, která by se nerozvírala, ale nebyla naopak široká v ramenou, byl úspěch.
A holky, které toužíte po velkých prsech, nevíte co to vlastně chcete! Jen to komplikuje život. Nemluvě o tom sportování, jak už tady bylo na diskuzi taky zmíněno. Třeba na aerobiku se s tímhle nedá absolutně udržet rytmus.
Ale buďme rády za to jaké jsme, jinak by jsme to nebyly my
velká prsa
vendy
| 20. 11. 2006 21:16
taky závidím všem s menším objemem hrudníku ten velký výběr podprsenek. Čím větší velikost, tím horší výběr ale vyšší cena - acho jo. A koupit plavky, aby mi seděly to byl přímo nadlidský úkol. Kalhotky potřebuju vel. 38 ale podprsenku 75 D - skoro jsem myslela, že zůstanu v tom horkém létě bez plavek. Nakonec jsem sehnala, ale za mega cenu 1400 Kč
Velká prsa
packa
| 18. 11. 2006 15:48
Taky mě matka příroda obdarovala vnadama 80dd,a kolikrát jsem přemýšlela o zmenšení,ale zatím nemám odvahu.Jenže když jdu do obchodu a prodavačka která má sotva 2 si mě pohledem přeměří a řekne bohužel nemáme,nebo Vám ukáže něco na 70letou babku/měje 30/,tak bych raději někam zalezla a nevylézala.A co teprve v létě v tričku dobíhat autobus!Nebo chodit běhat a do fitka.Ty pohledy usmívajících se chlapů,a ušklíbajících se ženských
VELKÁ PRSA
anonym
| 17. 11. 2006 18:57
Zdravím všechny prsaté. Se svým objemem 75G a štíhlou postavou jsem měla vždycky problémy se sháněním podprsenek. Je pravda, že za posledních pár let se to u nás rapidně zlepšilo, ale nechápu proč to nemůže fungovat jako v zahraničí. Když příjdu do běžné prodejny v Německu, seženu 75G od několika výrobců a v nádherném moderním designu. V Anglii je situace ještě lepší. V prvním shopu jsem si nemohla ani vybrat, krásné podprdy až do 75J. Myslím, že i mentalita lidí je tam jiná. Žila jsem v Anglii 5 let a můžu vám říct, že je to ráj pro prsaté. Nikdo se o vaše velká prsa nestará a nikdo se za ně ani nestydí. Nesetkala jsem se tam s názorem nebo potřebou nechat si velká prsa chirurgicky zmenšit. Hezký den přeje Simona
Velká prsa
anonym
| 25. 10. 2006 16:06
Právě pro velká prsa nabízí náš obchod "Luxusní spodní prádlo" ideální podprsenky. Koukněte na http://www.luxusni-spodni-pradlo.cz
velká prsa
anonym
| 25. 10. 2006 14:18
já nakupuji prádlo v Globusu v sámošce. už mám jednu značku ověřenou, že ani nezkouším. a to kupuji 90C nebo D.
podprsenky, plavky na velká prsa
anonym
| 18. 10. 2006 21:28
Ahojky, ráda bych Ti poradila, podívej se na www.emanuela.cz mají tam i kategorii v podprsenkách - velká prsa. myslím, že bys tam mohla nají to, co hledáš.
Velká prsa
anonym
| 16. 9. 2006 16:49
Nakupuji od jednoho značkového výrobce. Sedí 85G je standart. Nemůžu zveřejnit jméno, ale sedí a záda se mi zlepšují.
V 15?
anonym
| 14. 8. 2006 14:41
V patnácti letech nedělej nic, ještě rosteš. Poprsí je vlastně tuk, tak pokud toužíš po větších vnadách zkus trochu přibrat. Jenže záleží jaký jsi typ, jestli ti přibraná deka vlezou do stehen, zadnu, břicha nebo právě vysněného poprsí. Ty které jsou v podstatě štíhlé a mají větší nebo velká prsa, jsou právě z té skupiny, kde se jim tuk hromadí v poprsí. Měj ráda takové tělo jaké máš jinak nebudeš nikdy spokojená.
malá prsa
anonym
| 14. 8. 2006 14:16
ahoj je mi 15 a mám malé prsa co mam dělat abych je měla větší...a ještě jsem se chtěla zeptat kde seženu malé podprsenky
anonym
| 2. 7. 2013 17:31
TO : hele, věř mi , je mi 14 let a mám 70 f. je to hrozný. bolej tě záda, nemůžeš sehnat podprdu a časté deprese taky nejsou super. Kvůli bolesti v nich už skoro neběhám.
malá prsa
anonym
| 14. 8. 2006 14:16
ahoj je mi 15 a mám malé prsa co mam dělat abych je měla větší...a ještě jsem se chtěla zeptat kde seženu malé podprsenky
přenechám
anonym
| 24. 7. 2006 15:09
Tak tady jsou normální lidi. Taky mám velká prsa a už od střední jsem z toho mimo. Vždycky mám stavy kdy mi to vleze do hlavy a chci jít na plastiku, ale pak zase mám stav, že se s tím vyrovnám. Ten bych potřebovala stále, ale nějak to nejde. Podprsenky celkem seženu i když žádné přeskrásné nejsou. Nejraději kupuji značku Trumpf, ty jsou naprosto skvělé a drží tvar a i velká prsa v nich vypadají dobře.
velikost
anonym
| 24. 7. 2006 14:51
Mě by stejně zajímalo, kdo to zavedl, že se tolik hovoří o velikost prsou...proč se hodnotí, jestli jsou malé nebo velké zrovna prsa a ne třeba palce u rukou? Vždyť prsa jsou přírodou určená ke kojení a ne k předvádění, kdo je má větší.....no, je to nějaká vžitá tradice s tím nic nenaděláme,ale škoda, že to vzniklo ,protože z toho mají ženské akorát mindráky. Když se na to podíváte s nadhledem, tak co jsou vlastně prsa? Nic než jen kus tukové tkáně...tak proč s tím všichni tak nadělají?
Velká prsa
anonym
| 24. 7. 2006 14:46
ahoj všechny, mám stejný problém, velikost 80G, opravdu to s nákupem prádla v této velikosti není žádná sranda, ale podařilo se mi najít dobrý obchod v Brně, je sice s těhotenskou modou, ale prádlo dováží z Německa, takže si vždycky objednám z katalogu a oni mi zavolají, kdy dojde a je to super, jsem spokojená a nikde jinde už prádlo nekupuji, dokonce jsem tam koupila i plavky.. přeji krásný letní den
Malá prsa
anonym
| 23. 7. 2006 22:53
Je fakt, že žádný extrém není dobrý, ani velká ani malá prsa.
Ale u ženské se jaksi předpokládá, že MÁ prsa. Takže by to nikoho (chlapa) nemělo překvapit. A pokud je žena rovná jak deska (já) a i její 12-ti letá neteř se může chlubit většími vnadami, tak to v tom horku nejde nijak schovat a naopak musím nosit podprsenky s vycpávkami, které aspoň vypadají, že mám aspoň jedničky...
Co na tom, že jsem odkojila dvě děti a mléka měla habaděj...když teď mám "psí uši", nebo spíš "vršky od magi". Jó, taky jsem slyšela výstižné "lentilky pod kobercem" . No, nevěším se kvůli tomu, ale chci jen říct, že žena bez prsou se necítí být plnohodnotnou ženou. Často se to podceňuje. Ano, malá prsa jsou fajn. Ale žádná prsa? To není vůbec nic ženského. Snad jedině kdybych byla tlustá, tak bych měla i ta prsa, ale za tu cenu...nevím.
Jezinka
anonym
| 23. 7. 2006 17:09
Tak vidíš, že to není žádná sranda.
Elena
anonym
| 23. 7. 2006 16:58
A ještě si můžeme vyprávět o tom, co je to -vzít si volné šaty.Malá prsa-pohodička-velká prsa-jsi jako by sisi oblékla stan.Vypadáš jako slon v převleku.Chachááá.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Arin
9. 5. 2024 20:17
70452
2112Hana
9. 5. 2024 19:40
11883
milly kosikova
8. 5. 2024 10:31
8777
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video