Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Velká prsa
DiskuzePřidat názor
velká prsa
anonym
| 4. 8. 2007 23:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
/. Navíc, snad proto, že jsem z velmi "prsaté" rodiny, jsem si ani nikdy nemyslela, že bych měla ta prsa nějak nadměrná. Doufám, že se Tě nedotknu, když se zeptám - změřila ses někdy pořádně, tj. pod prsy opravdu těsně /m.j. proto, že krejčovský metr je úplně pevný, zatímco obvod podprsenky je pružný a ještě se většinou časem dost vytahá/ a přes prsa volně, přes to nejširší místo, nejlépe v nějaké nevyztužené, dobře padnoucí podprsence. Obvod pod prsy je vždycky lepší zaokrouhlit dolů. Jedině tak dostaneš správnou velikost, většina výrobců má nějaké tabulky velikostí, podle nich se člověk může rozhodnout, vyjma toho, že většinou sugerují zaokrouhlení obvodu pod prsy nahoru, což je fakt nelogické, protože když je obvod větší než tělo, nemůže poskytovat žádnou oporu, čímž vlastně vůbec neplní svou funkci, lítá po zádech nahoru, tím pádem prsa padají dolů. Pokud bys mi dala zapravdu a chtěla zkusit menší obvod, pak nezapomeň, že košíček musí být větší.
a hlavne tato diskuze a jeste jedna na jednom blogu.
Minulý týden jsem objevila další - anglické stránky -
, už delší dobu se snažím Vám podobným pomoct, co se týká shánění spodního prádla. Svého času měli na webu
. Ale neteskněte.. zjistil jsem, že se tyto podrdy dají objednat přímo od výrobce a poplatek za poštovné do ciziny je 35 zlotých (cca 250Kč), tak se koukněte na
Pokud budete chtít, klidně písněte na martin.maryland@seznam.cz. Komunikaci se nebráním (popř. možnosti zprostředkování nákupu prádla i třeba z Británie - tam jsou výrobci na prsaté slečny připraveni
)