Diskuze
Zpět na výpis diskuze
ANO NEBO NE?
DiskuzePřidat názor
apostol
| 10. 1. 2012 17:34
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
se zkusenosti s necim podobnym, napisu Ti i ja. Vsechny samozrejme mely pravdu co se tyce toho, ze je to nezdrave a muze to zkoncit spatne. Nekdy v sestnacti jsem mela podobny problem, zacalo to vicemene stejne, neprejidala jsem se, ale zvracela vecere nebo kdyz ksem se nacpala necim hodne nezdravym na noc. Nebudu to moc rozepisovat, dnes je mi tricet a uz davno to nedelam. Prestala jsem nekdy na koleji, takze to trvalo par let s prestavkami, nekdy tri dny po sobe, nekdy nekolik mesicu nic. Chapu proc to delas, proto Ti napisu jak to je. Zvracenim nezhubnes. Co ti vsak zustane spoustu let, je opravdu nehezke vytahane bricho. Shodou okolnosti jsem znala jeste dalsi holky co na tom byly podobne, zadna do toho vylozene nespadla, ale zadna nezhubla, vsechny si vytahali brisko a dost casto i narusili sklovinu. Kdyz pominu takove ty opravdu vazne problemy ke kterym to muze dojit - naleptani sliznice a pod, ale o tom uz ostatni psaly, tak opravdu neni o co stat. Je to naprosto k nicemu, to mi ver. Radeji si najdi nejaky novy, dalsi konicek, maluj, pis, fot, cokoli a pokud to bude neco do ceho se zazeres, nebudes na jidlo tolik myslet. Jinak to s tim sebevedomym a umenim se "prodat" takova jaka jsi je pravda. Zenska ktera nemysli na sve nedostatky bude pro okoli vzdy pritazlivejsi nez hubena zamindrakovana. Hodne stesti a krasny zivot 
.
). Má jediná rada. Není to asi moc populární, ale najdi si nějaký sport, který Ti bude vyhovovat. Plavání, běhání, rychlá chůze, aerobik, spining, nebo i posilovna pod dohledem odborného trenéra... Nabídka je pestrá. A nepřeháněj to se zátěží, cvič jen pro radost, ale pravidelně. Je to rozhodně přínosnější, než diety, či zvracení.