Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Anglie/UK?
DiskuzePřidat názor
Brighton
Maat
| 1. 5. 2008 17:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

a v agentuře mi řekli,že tady od nich jiná au-pair není a do školy zatim taky nechodim,takže už si tady začínam připadat dost sama a navíc jsem začátečník v angličtině a u rodiny první au-pair,takže mě ty děti nenáviděj a chtějí jen mámu a tátu..no chlapečkoj jsou 3 roky,tak je občas i hrozně fajn,ale ta 6ti letá holka je hroznej spratek,všechnykamarády mmám kolem Ascotu a nebo v Kentu,jestli jste někdo poblíž nebo prožíváte něco podobnýho,tak se prosím ozvěte,ať vím,že v tom nejsem sama

Kdyby sem nekdo zabrousil, kdo je z meho okoli, tak se mi prosim prosim ozvete, chybi mi cestina 
.Jenze tenkrat jsme potrbovaly viza aby jsme zde mohly zustat bud au-pair viza nebo student. A samozrejmne jsme nemohly legalne pracovat, takze kdyz jsem odesla od rodiny, zivila jsem se cleaningama, zehlenim, babysittingem atd. Pak jsem zacala studovat, dostala student visa a mela povoleno 20 hodin tydne pracovat. Tak jsmem toho hned vyuzila a pracovala asi 60! Mela jsme 2 prace jednu v obchode pres den a druhou vecer v pubu a mezitim jsem chodila do skoly.
. Co delas ty? V Manchesteru mam sestrenici