Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Samoopalovací přípravky
DiskuzePřidat názor
silta
| 31. 7. 2016 12:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Objednala jsem si od nich na popud a doporučení kamarádky a opravdu nelituju! Je to úžasná vychytávka pro nás, kdo se velmi špatně opalujeme. Používám od konce května transform luxe, což je vlastně hydratační samoopalovací krém, který dělá postupné opálení. Mně to připadalo jako nejpřirozenější varianta. Natírám se každý den a opálení je tím pádem den ode dne víc intenzivní.
Čeho se u samoopalováků opravdu bojím, jsou fleky! Taky to byla jedna z mých prvních otázek, na které jsem se ptala. Kamarádka říkala, koukni na mě, copak nějaký fleky mám? No neměla a já taky nemám. 

Zkusila jsem Sun dance - gel a jako bud je proslej nebo nevim.... neda se to vubec roztirat a nemozne se srazi... uz letel do kose zkousela jsem to dvakrat ale vickrat riskovat urco nebudu. Fakt otresne !!!
co vím ale jistě je, že nechci být takový bělouš
jo a mimochodem někde jsem četla, že na fleky z opalováku prý zabírá potírání citronem, ale není to má zkušenost....
. Protože jsem od přírody hodně bílá a snad nikdy se neopálim
Vypadám jako bych strávila měsíc na Ibize,barva je nádherná,nikde žádný fleky,prostě úžasný až ted
sem konečně spokojená. Jestli máte ohledně samoopalovacího nástřiku nějaký otázky ráda odpovim.