Diskuze
Zpět na výpis diskuze
vztah s ženáčem
DiskuzePřidat názor
milenka x manželka
Pavelabc
| 29. 2. 2008 12:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Já bych do vztahu se ženáčem nešla už z principu-předně pro to, že se nerada dělím a hraju druhé housle-což milenka vždy bude, ať si namlouvá cokoli a taky mám ráda přímé chlapy s vyřešenou minulostí A to ženáč, který podvádí není nikdy. Ať už je jeho žena fúrie či hodná milující manželka.

A bývalá manželka - má také jiného, sobě podobného - vrána k vráně...
Nemám právo, říkat co je správné pro vás, můžu jen říct, že toto není správné pro mě. Každý může činit co chce, jsme svobodné bytosti, ale musí za to nést následky. A jestli jsem si v životě něčím jistá, tak je to to, že se vám to vrátí. 
Nikdy jsem od něho neslyšela pomluvu na manželku, váží si ji, ale nerozumí si s ní a cit se vytratil..V tomhle případě je to hrozné trápení..med a bič..jste šťastná, ale zároveň nešťastná, protože nevidíte budoucnost..snažíte se žít s krásných chvilek a samotu vyplňovat vzpomínkama..Jeho manželku jsem několikrát ještě před tím, než jsme se dali dohromady, viděla..o to, to bylo pro mě horší..Před rokem od rodiny odešel a začínáme spolu bydlet...Jeho manželku obdivuji a přeju ať si najde partnera se kterým bude šťastná a ze kterého bude cítit lásku, protože od manžela ji necítila několik let a musela z toho být nešťastná..
. Byla jsem na jedné straně neuvěřitelně šťastná, že to zažívám, že mohu být s ním a na druhé strašně nešťastná, že jsem ta druhá. Nikdy mi netvrdil, že se rozvede nebo že má formální manželství. Vlastně jsme o tom nemluvili, vytvořili jsme si svůj vlastní svět, kde okolí přestávalo existovat. Jak to tak bývá, skončilo to, když na to jeho žena přišla. Rok jsem nechtěla vidět jiného. O pár let později jsem zažila, co to je stát na druhé straně a být podváděná. Fakt síla! Dnes už vím, že být milenkou nebylo správné, ale rozumím tomu, proč jsem dělala, co jsem dělala. Kamila