Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Kamarádství
DiskuzePřidat názor
eilinom
Lindule
| 27. 1. 2008 07:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ahojky lindule,taky byl můj proti ní imunní
ale nejlepší bylo,že mě tak nějak všelijak napadala a já to furt nechápala
proč,byla to totiž netová kamarádka,hodně jsme si spolu rozuměly přes psaní,pak jsme se domluvily na setkání,setkaly se a od té doby se její chování ke mě sakra změnilo,pak jsme měly sraz s holkama s netu kde byla i ona i můj můž a její chování ke mě bylo snad chladnější než lednový počasí,ale přehlížela jsem to,pak mě pár holek říkalo,jestli jsem si všimla že jde po něm,no a už jsem věděla která hučí dokonce i na fotkách je vidět jak na něj kouká jak na svatý obrázek a když spolu tančily tak byla v sedmém nebi.Nejlepší je že hraje strašně hodnou a upřímnou a nikdy by nikoho nepomluvila a nikdy by neublýžila ani mouše,docela jsem z toho byla dlouho špatná,ale neodradilo mě to a i přesto mám pár dobrých netových kamarádek i přes setkání s níma jsme pořád kamarádky,jen v té jedné jsem se fakt spletla ono je pravda,že zdání klame a tichá voda břehy mele.Omlouvám se za chyby,ale ta čeština mě nikdy moc nešla
i tady na viktorce mám kamarádku,taky se scházíme je to fajn holka a takových je tu spousta jen mít to štěstíčko
hezkej zbytek sobotěnky,mám chřipajznu tak trčím doma a srkám čaj kterej fakt nemusím jen když musím
tak třeba zase napiš ahoj monika
vůči ní imunní.
Od té doby se s ní nestýkáme.
takovou kamarádku bych teda nechtěla ani za svět,ř
A jak dlouho se budeme stýkat, to se holt uvidí. Do kamarádství nelze nikoho nutit.