Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 11. 9. 2016 22:59
Jo taky jsem rada ze ho dali sem...no mám to taky kousek .Jinak jo vim ze psal ze ma hezkou celu prej jako nova taky jsem četla že to rekonstruovala tak je asi v te části .muzu ještě otázku nedala by jsi mi na sebe nejakej kontakt zeptala bych se na par věci ale nechci to psát sem.Jestli ne chápu .Ale byla bych rada ...zatím díky moc všem jste super ze poradite děkuji
anonym
| 11. 9. 2016 22:54
To pleksisklo je ale k ty tyči nebo az ke stropu od toho stolu jakoby na horu?a mluvit spolu budem normálně ze na sebe uvidíme ne?ne pres telefonní sluchátko ?
anonym
| 11. 9. 2016 23:02
TO LUCA: mluvit budete normalne to se nemusis bat :) ta prekazka je cca do pul obliceje :) ale stejne jsme vzdy obe nalepeny uplne u toho :) ale treba to budes mit jine kdyz je ve vazebce :) tak mi dej na sebe nejaky kontakt treba fb nebo co by jsi chtela ;) nemam s tim problem
anonym
| 11. 9. 2016 22:43
Ano to je přesně ten obrázek ...přesně ;) jo vim ze prve to je hodně psychicky narocny ,ale musim to zvládnout abych ho podpořila pak už to snad bude jen lepší ,dam pak vědět .A jak je to pak s tím telefonovanim on si může požádat o hovory ?
anonym
| 11. 9. 2016 22:49
TO LUCA: no nevim jak je to na vazebce to se spis zeptej jeho :) ale ten muj si musel nechat schvalit moje tel cislo a ja mu posilam karty na volani jedna stoji 180,- :( zadna slava ale ted diky tomu odoriku budeme volat levneji :) no tak v tyhle nastevni mistnosti to pleksisklo tam bohuzel je :( jojo dej pak vedet :) uvidis ze to pak bude ok :) az na ty nastevy Ruzyn neni spatna :) porad se rika ze je to VIP kriminal :) :D ja jsem rada ze ho mam v Praze mam to k nemu kousek :)
anonym
| 11. 9. 2016 22:24
foto Hele nevim jak vypada mistnost kde budes ty , ja chodim do tyhle mistnosti :( vzdy se najde tema toho se bat nemusis. Ale pred nim by si mela bejt hodne silna. A nedavat mu to moc najevo . Vim ze je to tezky ale taky vim co to s nima pak udela .. Jinak hodne stesti :) kazda se boji toho co bude a jake to je atd ale to jen vzdy kdyz se tam jde poprve :)
anonym
| 11. 9. 2016 22:12
Ano samozřejmě ze se tesim jak mala holka to je jasný ..ještě když mi psal ze mu muzu na navsteve dat pusu a obejmout ho...to bude pro mne nejvíc chvíle,vůbec nevím o čem budem mluvit snad se tam nesesypu doufám a koukam na fotky na tu návštěvní místnost na ruzyn a je tam jen taková tyč jako přepážka u toho dlouhýho stolu ..pleksisklo nevidím tak uvidíme az tam budu každopádně mám teď smíšený pocity nikdy jsem to nezažil a a hrozné se bojím toho co pak bude no.
anonym
| 11. 9. 2016 22:25
ten text a ten obrazek jsem psala ja
anonym
| 12. 9. 2016 07:26
TO LUCA: prvni navstevy jsem se taky bala. Nevedela jsem do ceho jdu, nikdy jsem tam nebyla. Pobreceli jsme si oba pri privitani. Ted brecime jen nekdy, ale to uz spis, ze jen ukapne slza. Ale ten bolavej pocit, pri louceni, ze ho tam musim nechat mam stale. Nezapomen sebou vzit penize kdyby byla moznost mu tam neco koupit. U vas je tusim kantyna, co tu nekdo psal. Pak jsou i automaty a tam je potreba hodne drobnych. Tak at jsi vybavena vsim. Hlavne v penezence nemej zadne leky. Pri posledni moji navsteve se mi prvne stalo, ze chtel otevrit penezenku a zajimala ho prehradka s drobnyma. V rentgenu byla, tak nevim co to melo znamenat. Driv mi do penezenky nikdy nelezl. A at ti napise zda mu mas neco prinest. At si zjisti co muzes a co ne. Vim ze na vazbu se toho muze vozit mnohem vic, nez do vykonu.
anonym
| 11. 9. 2016 21:50
Jo na navstivence mam 19.9 ...to je pondeli ..věděl ze mám volno psala jsem mu to ...tak to napsal na ten den ...no já nevím zda se udrzim nebrecet bude to těžký to vim ...protože brecim jen co otevru od něj dopis .A ano na internetu jsem četla ze bud je tam ta přepážka bud s nebo stůl a židle ...takže je to ta první možnost no potes koště teda toho jsem se bala :((( takže obejmout a pusu mu dat před tím ?To bude hrozby no a mám to napsané na 7.30 ráno :/tak v sedm pocitam ze tam budu pul hodky před ..:/
anonym
| 11. 9. 2016 22:05
TO LUCA: ja na vazbe nebyla tak tam nevim jak to vypada :( jestli to mas od 7:30 tak na 7h tam bud ;) oni pak sami ti zazvoni a pusti te do vnitr :/ neni to zadna slava , ale co vim od pritele tak je tam spousta chlapu co si tam partnerky ani nevodi na nastevi :/ ja taky brecela ze zacatku ale vzdy az kdyz jsem odchazela aby to nevidel , pak uz jsem si zvykla ze vzdy prijdu a odejdu ted to beru jako automatiku :) a vzdy se tesim :) ja tam jdu az 25.9 :) uz se nemuzu dockat :)) strasne rychle ta nasteva utika :(
anonym
| 11. 9. 2016 19:00
Na Ruzyň vazbu jsem jezdila vždy přes týden. Někdy žádný hluk vše v pohodě až na tu překážku jsem si nemohla stěžovat navsteva co 14 dnů a na 2 hodiny.
anonym
| 11. 9. 2016 20:39
TO Anonym: nevim jak je to ve vazbe, ale vim ze nastevy za 14 dni jsou uz davno zruseny :/ ja tam mam pritele uz 4 roky .. A ted mame nastevy uz delsi dobu jednou za mesic na 3h a pouze vikendy.. Ale je mozne ze kdyz je zatim na vazbe tak je to jine ;) vsak to slecna nebo pani pozna sama az tam pujde ;)
anonym
| 11. 9. 2016 17:28
Jdu tam myslím 19.9 hned nějak brzy ráno ...no já nevím zda tam budem sedet odděleny pleksisklem nebo se sedí u stolu a hlídá nás dozor ...jen vim ze az ho uvidim budu hrozne brecet ...tomu se neubranim.Je to peklo ted je to měsíc co tam je a neviděli jsme se no ...alespoň ze si mužem psát říkám to mne drží
anonym
| 11. 9. 2016 18:20
TO LUCA: no tak to mas nastevu od 8h :) je lepsi tam bejt pul hodiny pred ;) nic sebou nesmis mit vsechno si tam zamknes jako by do sveho trezoru a dostanes svuj klic, pak projdes kontrolou, budes v mistnosti kam si pak pro vas prijdou a odvedou vas do velke nastevni mistnosti, kde ty reknes za kym jdes a oni ti daji cislo zidle jinak stul je jeden dlouhy, Tam si sednes a pockas az ho tam pusti. Vetsinou je tam plno a musite mluvit hodne nahlas aby jste se vubec slyseli, on bude sedet na proti tobe ale mezi vama bude pleksisklo ;) a ty mas moznost ho pouze peivitat a obejmout behem nastevi se ho jinak nesmis dotknout. A jestli to muzu dobre poradit nebrec. Delala by jsi to tezsi sobe i je mu ...
anonym
| 11. 9. 2016 18:22
TO LUCA**: a ty mas moznost ho pouze privitat a rozloucit , jinak behem nastevi se ho nesmis dotknout.. Nastevi jsou bezkontaktni.. * na Ruzyni je jedna z nejprisnejsich nastev
anonym
| 11. 9. 2016 18:23
TO LUCA: a na nastevu tam muzes jit jen 17.9 nebo 18.9 :) to je vikend
anonym
| 11. 9. 2016 16:35
ahojte holky ja zase o tom svym nevim uz zase nekolik dni a ani dopis mI nedosel ach jo uz je pryc mesic a 11 dni to des
anonym
| 11. 9. 2016 13:41
Muj přítel je ve vazební věznici na Ruzyni ...:(...no je pravda,ze už jsem tu něco nacetla pomohlo mi to ,je super ze tu něco takoveho existuje,jinak je fakt ze o tabáku psal už dvakrát tak ted se chystam zjistit a poslat co potřebuje .Ano těšim se prý ho budu moc obejmout tak snad :)
anonym
| 11. 9. 2016 13:25
Devcata tak jsme v patek se starsim deckem rekli tomu mladsimu decku kde tata je. Boze to bylo breku, ze nechce mit tatu kriminalnika a jezdit za nim pry nebude ze tam jsou vrahove a pedofilive. A nechce aby o tom vedela pani ucitelka. Rozumne jsem vysvetlila, ze vezni jsou trideny do ruznych veznic dle toho co pachali a ze pani ucitelce nic rikat nema, ze to neni pro ni dulezite at dystak rekne ze v cizine pracovne. Ted uz se smeje, hraje, nove otazky neklade. Jsem rada, ze to mam za sebou, ale bylo to hrozny Za nedlouho ma narozeniny tak aspon nebudou otazky proc tata neni doma.
anonym
| 11. 9. 2016 15:33
TO Naděje: je pravda ze jsou to dva tydny co jsem tam byla,ale prijde mi to jako cela vecnost :(( at uz je aspon ten prcek na svete aby mi to rychleji utikalo :)
anonym
| 10. 9. 2016 23:18
Dobra :) diky ....no tak za týden mám jít za přítelem na první návštěvu je zatím ve vazbě ....jsem z toho úplně psychicky na palici ...písem si dopisy to je jedine co nás drží ....já se bojím jak to bude probíhat a tak vůbec nevím co mne tam čeká .
anonym
| 11. 9. 2016 04:04
TO LUCA:
Vše je jednou poprvé .. Člověk má strach spatny pocit cítí se beznadějně ale potom každá další návštěva nás dělá silnější a těšíme se strach je naopak pryč a zbývá jen radost z té možnosti být mu blíže mluvit obejmout a cokoliv kde umožní ... Všude je to trosku jinak .. To zvládnete a muzu se optat kde máte muže na vazbě ?
anonym
| 11. 9. 2016 07:25
TO Kriss: lepe bych to nenapsala
anonym
| 11. 9. 2016 07:34
TO LUCA: prectete si zde prispevky, mnohe sve otazky tu najdete. Co by vas ted melo nejvic zajimat je, co vse a kolik toho muzete navazbu donest. Delejte mu prevetivne zasobu vseho povoleneho. Od tabaku po drogerii v pripade ze by byl odsouzeny at ma nafasovano a nejde s prazdnou. To je potom peklo. Nedivte se ze bude chtit neuveritelne mnozstvi tabaku, za tabak si koupi vse ostatni kdyz nema.
anonym
| 11. 9. 2016 15:26
TO LUCA: ahoj, kolikate ho tak jdes ? :) ver ze na Ruzyni nasteva neni nic extra :( muzes ho pouze privitat a rozloucit se s nim ..
anonym
| 10. 9. 2016 23:07
Tak jsem si u Odoriku poridila dalsi linku a nove geograficke cislo pro starsi dite. Tata mu taky vola na jeho vlastni telefon. Ovsem jsem si blbec nezmenila heslo dala jen PIN a ted nemuzu prijit na to jak heslo mam zmenit a tudis mam misto hesla pridelene cislo linky Zitra tam budu muset zas zavolat jsem v koncich
anonym
| 10. 9. 2016 21:28
Ahoj ...mám ted taky nové přítele ve vězení ,je tu někdo s kým bych se mohla radit a dozvědět se něco víc co a jak muzu dělat a co ne ?Děkuji za jakoukoli reakci.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
3. 6. 2025 11:15
14429
..Magda
3. 6. 2025 10:44
73445
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55