Diskuze
Zpět na výpis diskuze
přítel ve vězení - co dělat
DiskuzePřidat názor
anonym
| 31. 8. 2016 19:26
0
0
Reagovat!
anonym
| 31. 8. 2016 16:55
anonym
| 31. 8. 2016 17:56
anonym
| 31. 8. 2016 17:57
anonym
| 30. 8. 2016 22:42
anonym
| 30. 8. 2016 22:50
anonym
| 30. 8. 2016 23:07
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

malá dělá křížky jak divá, já denně sleduji zda už není na netu jeho číslo jednací- a pak jim to posílám jak se to tam ukáže, vytisknu a pak se tam každý dohledává- zda je na seznamu..Prý snad v pátek to aktualizují- jelikož tam byla soudkyně včera, tak to pár dní potrvá než zadají nová jednání...Všem kterým jdou děti zítra do školy držím palečky- at je to první třída či jiný stupen. Pro nás hodně těžké obávám se , že dojde i na slzičky od malé zítra- i u mě. Ach jo at už je to za
námi..
tak potrebuju at mi da vedet do vikendu. Chodi od pondeli do prace, vubec nevim od kolika do kolika tak snad to zvladne se nejak ozvat. Mimochodem, dnes jsem byla schanet sedive tricko co potrebuje do prace. Bez potisku, 100 % bavlna s kulatym limeckem nedostatkove zbozi. Tricko bez rukavu opet bez postisku a 100% bavlna nedostatkove zbozi
Nakonec jsem sehnala v pracovnich odevech to sede. A koupila pyzamo, ted tam ma letni a chce uz s dlouhym rukavem a nohavicema. Doma v pyzamu nespi tak jsem musela poridit nove. Tak do vikendu mam bojovej ukol, sehnat tilko bez postisku v jine nez sedive barve. Z sedive se mu uz zveda zaludek. A pekne me ta veznice stve. Obleceni s potiskem jim zakazuje, ale ze by poradili kde takove hadry sehnat to je nenapadne. I tricko s limeckem maji zakazane
Sama buzerace
Me jedno ditko nastupuje zitra a druhe az v pondeli. Bohuzel bude domu jezdit jen na vikendy a ja zustanu doma sama s tim mladsim
kde to pisou, at uz me nes.....
Ani nevím,kde v té samoobsluze to přesměrovat.
A mam jednu novinku, dnes jsem se dozvedela termin rizeni o PP, tak ted muzeme uz jen cekat a doufat