Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 3. 6. 2016 10:42
A ještě jeden dotaz, co tam mají vaši chlapi na holení? Můj měl pěnu na holení ve spreji a to mu zabavili hned. Tak nevím co mu mám poslat a jestli mu vůbec něco takovýho můžu poslat normálně a nebo až v tom 5 kg balíku. Jinak se tam bude asi holit žiletkou a vodou nebo já nevím :D
anonym
| 3. 6. 2016 10:38
Holky nezlobte se na mě, že budu asi často psát příspěvky s hloupýma dotazama, ale jsem v týhle situaci prvně (a doufám, že i naposled), tak v tom mám zmatek. To čestný prohlášení mám poslat přímo v dopise na jeho jméno nebo prostě jen do věznice? A dají mi oni nějak vědět, že tam opravdu můžu? Abych tam pak nepřijela a oni mi řekli, že mě tam nepustí.
Čestný prohlášení, aby mi mohl volat? To snad ne, já myslela, že to může, akorát si tam napíše jen lidi, kterým může volat nebo něco takovýho.
anonym
| 3. 6. 2016 10:58
TO Er.: ahoj,prohlášení pošli jemu on jim to předá,vědět ti nedají ale neboj se že by tě tam nepustili,tohle řeší vychovatel můj známý co tam měl jet se mnou to poslal neověřené z pošty a vychovatel řekl že by ho tam pro tentokrát pustil a na příště by to musel dát do pořádku,pokud chceš mít jistotu zeptej se partnera ať se zeptá vychovatele můj mi rovnou napsal že je to v pořádku.Na to holení používají pěnu na holení v tubě jako je deodorant a poslat to budeš moci až v 5-ti kilovém balíku(musí mít ale povolenou hygienu,my ji neměli povolenou,to by si našla napsané na navštívence nebo balíčence) nebo ať se zeptá vychovatele jestli mu to můžeš poslat v kilovém balíku v bublinkové obálce aby si neutratila za balík a nevrátilo se ti to nebo by mu to nedali,nebo ještě možnost zeptat se na návštěvě vychovatele sama,klidně se ptej když to budu vědět poradím
anonym
| 3. 6. 2016 15:59
TO teryna: Joo pravnik se snazi bude ted psat na soud po 1/3 tak uvidime.Pravnik mi rikal,ze bud zustane na Pankraci a nebo pujde prave do Jiric,tak se tam treba i nekdy potkame kdo vi Jirice jsou pry dobre co rikal pravnik a i hoodne pousti na PP.Joo budu mu posilat co bude v mych silach,ted zrovna skladam ten prvni 5 kg balik.Rikas,ze pise seznam to mu muzes posilat baliky casteji??
anonym
| 3. 6. 2016 16:24
TO Anonym: JIřice nechtějí moc pouštět i když dneska psal že někoho pustili a jestli nemáš auto tak se tam blbě dostává já šla posledně 4 km z Milovic pěšky,můj se chce cpát na Pankrác,nevím jak to tam je v A ale tam co je můj je tak málo místa že ho dali mezi feťáky agresivní a je tam pořád ve střehu a ve stresu,za mě Jiřice nebrat.můžeš posílat i kilový balík tady to najdeš vypsané http://www.vscr.cz/…ani-1377/balicky
anonym
| 3. 6. 2016 16:44
TO teryna: Pravnik je prave od Nymburka tak rikal,ze ma v Jiricich zname atd,takze bych byla i docela rada kdyby ho tam dali a nebo at zustane na Pankraci.Noo to by pritel asi nedal to jedine nechce,aby byl mezi fetakama
anonym
| 3. 6. 2016 16:57
TO Anonym: nevím jak to chodí v A můj je v dozoru tam je to přísnější,můj tam chtěl protože tam známý někoho zná a teď lituje že se tam nechal převést ,nechci tě ovlivňovat ale můžu se na to na návštěvě zeptat jestli neví jak to chodí na A to je dohled ne? tady už asi není nikdo kdo by měl někoho v Jiřicíc,můj mezi fetky taky nechtěl a žádal o přestěhování ale nikdo to tam neřeší
anonym
| 3. 6. 2016 16:59
TO Anonym: jak se jmenuje ten právník ? chtěla jsem jednoho v Nymburce ale pak napsal že má na nějakého kontakt tak to zatím neřeším
anonym
| 3. 6. 2016 12:18
TO Er.: Ano mě teď psal přítel v prvním dopise, že po něm chtějí mé čestné prohlášení, aby si mě ověřili a mohl mi zatelefonovat. Nevím, ale asi to má každá věznice jinak a je teď stále na přijímacím oddělení, kde ho první tři dny nenechali ani si zakouřit, bez věcí a bez všeho a to je v typu A s dohledem. Nechapu:(
anonym
| 3. 6. 2016 10:14
Ano já jsem tam co ho vezla na Pankrác. 3 roky tak to máš celkem dost nápor na nervy. To je blbý, když je nepustí k telefonu Ja posílala včera čestné prohlášení, aby mi mohl zatelefonovat. Tak uvidíme, jestli se k telefonu dostane, kartu jsem mu koupila než tam šel Zítra to bude týden a jsem pořád v šoku
anonym
| 3. 6. 2016 10:46
TO Anonym: Pankrác je prý fajn pouštějí na půlku,těch karet bude potřeba hodně 1min. hovoru stojí asi 15 kč,teď mi napsal že chce poslat 3 že dostal kontakt na právníka,pořád doufám v polovinu.Určitě zavolá jak bude moci,my jsme měli nástup v Liberci a tam volal snad po týdnu.Věřím že je ti zle mě hodně pomohla brigáda nemyslela jsem tolik na to,nervy mám spíš s klukem protože nechodí do školky tak nemůžu ofiko do práce.Musíš se nějak zabavit nebo se zblázníš
anonym
| 3. 6. 2016 12:20
TO teryna: Děkuji mooc za rady, joo to je mi jasné, že karet bude potřeba hoodně, už teď za první týden mě to vše stálo 7 000 Kč a bude to dále pokračovat, je to děs :( Já se mám jak zabavit, chodím do práce, ale teď první týden to nějak psychika nedala, že ani nejde pořádně pracovat :( ale věřím, že se to zlepší
anonym
| 3. 6. 2016 12:34
TO Anonym: ani nemám spočítané kolik jsem toho už nakoupila teď posledně jsem objednávala papírové modely,pastelky fixy a tyhle různé potřeby a když už to je vše odeslané napíše si další seznam ale co peníze budou my nebudeme aspoň se zabaví a utíká mu to,nejhorší je zvyknout si na prázdný byt že se nikdo nevrátí večer z práce to mě někdy dostane i po těch 2 měsících
anonym
| 3. 6. 2016 13:47
TO teryna: Já to taky radši nepočítám, ale je toho na mě mooc, zůstala jsem na drahý byt sama a musím teď platit úplně všechno a ještě jeho tam podporovat, bohužel mi žádné peníze nenechal a jeho rodina se k němu total otočila zády, což jsem taky nečekala. Joo to je to nejhorší zvyknout si na prázdný byt, každý den když přijdu domů a vidím všude jeho věci je mi do pláče A kde že je ty 2 měsíce a na jak dlouho to máte??
anonym
| 3. 6. 2016 14:21
TO Anonym: jsme na tom stejně,on už rodiče nemá a moje rodina ještě dlouho předtím se mi snažila vzít kluka do své péče kvůli penězům z pěstounské péče,takže je nechci nikdy vidět,on má 5 sourozenců a ani jeden se neozve hele jak mu tam je nebo my ti přidáme na nákupy,je to těžký taky teď musím počkat až se sejdou korunky a mohla mu něco poslat,má to celkem na 3 roky a měsíc něco byl na nástupním v Liberci a měsíc něco v Jiřicích,na jak doluho to máte vy?teď vyšla v platnost novela a budou se lépe posuzovat lehčí přečiny tak se modlím aby se nám to o něco zkrátilo,prý je i větší šance na domácí vězení u těch lehčích věcí aby uvolnili věznice
anonym
| 3. 6. 2016 14:24
TO Anonym: zkuste zajít na úřad a zeptat se na příspěvky na bydlení,nevím jak to budou posuzovat když pracujete ale ohánějte se tím že máte partnera ve výkonu a sama to nezvládáte ale je s tim hromada papírování
anonym
| 3. 6. 2016 15:02
TO teryna: Děkuji za podporu noo nějak to dám dohromady, hold pomůžu mu co to jde, ale asi se tam úplně nejlíp mít nebude bohužel on je tam za úplnou blbost měl podmínku za jednu trestnou činnost kdy mu i sebrali řidičák a chytli ho v zákazu, odvolání neuznali a poslali ho tam na 6 měsíců, ale má ještě jednu 10 měsíční podmínku, kterou mu chtějí taky asi proměnit, uvidíme, řeší to právník. Právě on má jen přečin je v zařazení A, ale to asi ani už nehraje mooc roli. No zatím mám jeden dopis, tak úplně nevím jak mu tam je,ale jak nastoupil o víkendu tak ho 3 dny drželi na uzavřeným bez cigaret, věcí atd. Uvidíme co bude psát dál. Je celkem silná osobnost tak myslím, že to dá. Ale určitě ty začátky zlomí každého chlapa ať je silný či nikoliv. Jediné co mě mrzí, že jeho rodina za přečin ho zavrhla jak kdyby někoho zabil či co, je to od nich smutný. Děkuji za info to se tedy taky budu modlit až budeme žádat o půlku,aby mu dali domácí vězení nebo probační dohled. Se nedivím,že jsou věznice přeplněné, když jich tam je hoodně fakt za kravinu.Na návštěvy tedy jezdíte často??
anonym
| 3. 6. 2016 15:28
TO Anonym: ale není to nic vážného tak bych to viděla pozitivně,dobrý právník by to mohl uhrát a když je v A tak má vlastně volnější režim,můj je taky silná osobnost a ta izolace na začátku ho zlomila ale to je účel,v Liberci byl na tom příjmu mezi 4 stěnami čuměli do zdi ale to je právě ta karanténa ze které vylezou jako beránci v Jiřicích mají televizi kroužky nemusejí sedět na celách z okna kouká na les,mám takový dojem že z A by mohl dostat i volné vycházky ven ale až se osvědčí že neuteče,až ho zařadí do práce jestli bude chodit tak po 2 měsících může ven,pokud to půjde ať se nenechává převést,hodně lidí sedí za blbosti proto ta novela,my teď budeme mít 18.6 třetí návštěvu tam jsou po měsíci na 3 hodiny ale na Pankráci jsou snad 2x v měsíci po 1,5 hodinách,neboj se že by si ho dokonale nezásobovala můj třeba ví že sice napíše seznam ale dostane to třeba za 2 týdny až na to dám dohromady nebo to posílám po kousíčkách,on to pochopí neboj a bude mít radost z jakékoliv maličkosti
anonym
| 2. 6. 2016 21:54
Je holky, nás už je. To je strašný.
anonym
| 2. 6. 2016 21:25
Ahoj Sandro, můj manžel nastoupil taky na Pankrác, ale to bylo zatím pouze nástupní oddělení, pak se teprve rozhodlo, kam ho převezou. Já myslím, že vy to máte stejné. Bude cca 3-4 týdny na Pankráci a pak ho buď na Pankráci nechají, nebo převezou, což je větší pravděpodobnost. Měli byste napsat žádost, že chcete zůstat na Pankráci nebo kam chcete, aby byl převezen. My jsme sice psali, ale nevyhověli nám.
anonym
| 3. 6. 2016 10:11
TO lalala: Noo pro nás by bylo lepší aby zůstal na Pankráci, protože jsme oba dva z Prahy, ale co si tady čtu, tak to podle mě nikoho nezajímá a klidně ho můžou poslat 300 km od Prahy. A na Pankrác si přítel nestěžoval a teď je kde??
anonym
| 4. 6. 2016 00:09
TO Anonym: My jsme taky z Prahy a převezli mi ho do Kynšperka, je to 170 km. Manžel si na Pankrác nestěžoval, byl tam i předtím ve vazbě. Teď tam byl 3 týdny na nástupním oddělení, ale tak třeba to tam bylo mírnější proto, že to je nástupní oddělení, odkuď pak převážejí jinam, tak to tam tak nehrotí. Může to být tím, na oddělení to může být jiný. Ale myslím, že špatný to tam nebude.
anonym
| 4. 6. 2016 11:23
TO lalala: dekuji mooc za info,taky myslim,ze nebude Pankrac nejhorsi.Kez by ho tam nechali,ikdyz pri nasem stesti tezko nechci nekde dojizdet daleko,uvidime noo
anonym
| 2. 6. 2016 21:06
Jak to neses po roce??Nene podminku muze promenit pouze soud nee veznice.Pritelovi to promenil dokonce samosoud,se odvolal.Odvolani zamitli a rovnou poslali nastup do 5 dni.Je to silenej stat,nechapu plno veci
anonym
| 2. 6. 2016 21:12
TO Anonym: No naštěstí se vidíme každých 14 dní furt volá píše tak je to lepší ale začátky pro mě byli na umreni věznice na to upozorňuje soud a ten pak podmínku promění nás to čeká také doufám že nepromeni
anonym
| 2. 6. 2016 20:52
Koukam jsme na tom vsichni podobne pritele jsem v sobotu odvezla na Pankrac,vcera mi od neho prisel prvni dopis,ja prvni odeslala dnes.Poslal mi v dopise kam to posilat.Je to hrozny najednou,kdyz neni doma a hlavne to prislo necekane nastup do 5 dnu porad tomu nejak nemuzu uverit
anonym
| 2. 6. 2016 20:56
TO Anonym Začátky jsou nejhorší já uz sem rok bez přítele a pořád je to hrozné
anonym
| 2. 6. 2016 16:48
Anonym tady to máš vysvětleny http://www.vscr.cz/…eti-svobody-5746

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 7. 2025 15:49