Diskuze
Zpět na výpis diskuze
přítel ve vězení - co dělat
DiskuzePřidat názor
anonym
| 3. 6. 2016 10:42
0
0
Reagovat!
anonym
| 3. 6. 2016 10:38
anonym
| 3. 6. 2016 10:58
anonym
| 3. 6. 2016 10:14
anonym
| 3. 6. 2016 10:46
anonym
| 2. 6. 2016 21:25
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jirice jsou pry dobre co rikal pravnik a i hoodne pousti na PP.Joo budu mu posilat co bude v mych silach,ted zrovna skladam ten prvni 5 kg balik.Rikas,ze pise seznam to mu muzes posilat baliky casteji??
Ja posílala včera čestné prohlášení, aby mi mohl zatelefonovat. Tak uvidíme, jestli se k telefonu dostane, kartu jsem mu koupila než tam šel 
on je tam za úplnou blbost měl podmínku za jednu trestnou činnost kdy mu i sebrali řidičák a chytli ho v zákazu, odvolání neuznali a poslali ho tam na 6 měsíců, ale má ještě jednu 10 měsíční podmínku, kterou mu chtějí taky asi proměnit, uvidíme, řeší to právník. Právě on má jen přečin je v zařazení A, ale to asi ani už nehraje mooc roli. No zatím mám jeden dopis, tak úplně nevím jak mu tam je,ale jak nastoupil o víkendu tak ho 3 dny drželi na uzavřeným bez cigaret, věcí atd. Uvidíme co bude psát dál. Je celkem silná osobnost tak myslím, že to dá. Ale určitě ty začátky zlomí každého chlapa ať je silný či nikoliv. Jediné co mě mrzí, že jeho rodina za přečin ho zavrhla jak kdyby někoho zabil či co, je to od nich smutný. Děkuji za info to se tedy taky budu modlit až budeme žádat o půlku,aby mu dali domácí vězení nebo probační dohled. Se nedivím,že jsou věznice přeplněné, když jich tam je hoodně fakt za kravinu.Na návštěvy tedy jezdíte často??