Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 3. 11. 2016 22:53
pravdu máte holky, já si myslím že můj přítel i hodně dalších mají rozum a jestli chtějí ven tak dělají vse prroto aby sekali latinu. Nemyslim si ze by měl zapotřebí si psát na nějaké seznamce když si pise s tolikati z naší celé rodiny,ale jaak říkám možné je vše, v životě by me nenapadlo že se může stát něco takového že si přítel nějaké slečny najde náhradu ve vezeni, zni to strašně k zamyšlení , každopádně furt verme že my máme ty Zlatíčka, já si zaatim neemuzu stěžovat, snaží se, pochvaly má, žádný kazenak, a je vdecnej za vše co mu pošleme kolikrát aji rika ze mame setrit a navic uz jde komerčně do práce, ať už je mame všechny doma konečně :)
anonym
| 3. 11. 2016 22:33
A k otazce jak by se k nejake seznamce dostal? Staci si precist rubriku v casopise ci novinach seznamka. Ze v tisku ktery posilate nic takove neni? Nevadi, kolega pojci svuj Sama jsem videla v nejakem dokumentu vypovedi veznu jak si krati cas za mrizema. Ano i seznamka tam padla, ale byl to clovek ktery tam byl opakovane a na hodne dlouho. O tom ze by mel nekoho kdo na nej venku ceka nepadla rec. Tim zase nechci rict, ze by to nemohl udelat chlap co venku nekoho ma. Bohuzel i takovej se najde. Ale jak jsem psala zenska intuice je velka a kazda by mela tak nejak vedet s kym zila. A dokonce i zeny z zenskych veznic pisou veznum do muzskych veznic. Proste se taky nudi, nikoho nemaj a tak to zkousi kdo se chyti. Nebo si i vezen sam poda inzerat formou dopisu do nejakeho tisku ci radia. Tech moznosti je myslim dost.
anonym
| 3. 11. 2016 22:38
TO Naděje: A i kdyby se tam ten chlap tak změnil, a udělal takový podraz na tu, co na něj doma čeká.. tak si nezaslouží jedinou slzu od ní. Spíš nakopat do zadele.
anonym
| 3. 11. 2016 22:48
TO MP: to uz je jina kapitola o ni jsem nechtela psat. A presne takovej podobnej se najde i v te veznici, ktery vsem tluce do hlav, ze mu doma zena vesi na zed parozi. Inteligentni chlap si zhodnoti situaci. Korespondenci, navstevy, chovani atd. Nenecha se vyprovokovat. Jinej vezme kramle a jde si domu udelat kontrolu
anonym
| 3. 11. 2016 23:38
TO MP: i to je pravda. Ale jsem rada, ze nekdo bude mit ted urcite klidnejsi noc.
anonym
| 3. 11. 2016 22:02
Tak se zase uklidnime!!! Holky neblaznete, neverte vsemu co se tu pise. Ze by zase provokace od naseho ctitele co ho opustila zenska v dobe vykonu trestu? Snad nemate tak kratkou pamet. Jak jsem psala, kazda musite vedet co za poklad mate. Zda je to jen pozlaceny kov nebo opravdove zlato.
anonym
| 3. 11. 2016 22:04
TO Naděje: Hlásím, že jsem úplně v klidu. A kdyby někoho vážně vzalo, co tu někdo napíše, že se někomu stalo, tak to by bylo na zamyšlenou. Snad žádná není tak naivní, aby v tom hned viděla něco z toho svého..
anonym
| 3. 11. 2016 22:15
TO MP: uz jsem se lekla, ze se tu nechate zdeptat jednim nebo dvema prispevkama
anonym
| 3. 11. 2016 22:23
TO Naděje: Já určitě ne, nakonec ten o Vánocích jsem napsala já Já jsem realista, člověk otřískaný zkušennostmi, tak mě jen tak něco nerozhází.
anonym
| 3. 11. 2016 20:50
Jo taky si myslím ze tohle by pro ne neudělali vsichni a nebo si řeknou ze jsme z nich taak posrani že to půjde od 10 k 5
anonym
| 3. 11. 2016 20:44
Ale nechapu jak se k te seznamce dostal?
anonym
| 3. 11. 2016 20:40
Dokonce ten muj mi rekl ze doufa ze nedelam zadny blbosti ze prece nechci aby utekl , no jo holky myslim si ze maji strach aby jsme jim neutekly za jinym , proroze si asi uvedomuji o koho muzou prijit ale myslim si ze pokud jim budeme oporou i presto vsechno tak to zvladneme vsichni a budeme zase vsichni stastny
anonym
| 3. 11. 2016 20:35
Joo holky, taky mi pise jak si me vazi a vseho co pro něj dělam, dokonce mi napsal aji básničku krásnou na velkou a4 ,krásné to ozdobil,obalku vyzdobil a požádal mě předběžné o ruku,jen si říkám někdy jestli si me timm nechtěl pojistit aale snad jenom se sama strasim... ale s tou seznamkou mě slečna dostala, ale tak zbytečně se stresovat.
anonym
| 3. 11. 2016 20:28
Tak ty jo tedka jak si to tady ctu o tom ze si nasel novou pritelkyni to me dostalo ted mam strach ale snad nee. Dneska mi poslal pranicko k narozeninam a prej ze zitra prijde dalsi dopis tak uvidim ale ten spis ma strach ten muj ze ho opustim a porad mu dokola pisu ze na neho počkám ze ho miluji no a jak se vrati z vezeni tak se chceme vzit , taky mame spolu deviti mesicni dcerku
anonym
| 3. 11. 2016 19:10
Překlep ty ze seznamek pošlou...
anonym
| 3. 11. 2016 19:08
M. Tam? Jde všechno, spoluvězni mají příbuzné, píši i na seznamky, já se to dozvedela omylem, kdy u mě ověřovali telefonicky sestřenici, takže asi tak. Můj postoj k tomu, že je kde je byl od začátku stejný, poslala jsem jen co je vyloženě nutné. Bylo mi divné, kde končí známky. Před tím jsme spolu žili 6 let, žádná krátká známost, než aby si tam uvědomil co dělal špatně a snažil se vylest a makat, tak to vyřešil takhle. Ale já se nehroutim. Hlavně tím, že jsem mu tu pipku nedělala. V létě jsem si raději s dětma záležela dvakrát na dovolenou, podotýkám za své peníze. Kopou se tam do zadku a vymyslí Ptákoviny, však co aktu jim ty že se známek poslouchat atd hnus. Pokud mají doma rodiny....
anonym
| 3. 11. 2016 19:46
TO 009: aha, to jste mě dostala. Normálně jsem chtěla jít psát dopis a je mi tak zle z toho že to raději nechám na zítra než abych mu napsala něco hnusného. Bože. To neni vězení, ale dovolená. Aji ve vězení tohle se řeší. To se mi snad zdá.... a jak jste se to tedy dozvěděla?
anonym
| 3. 11. 2016 20:12
TO 009: jako ze ti volali at si overi jeho sestrenici a pritom to byla nejaka ze seznamky? No, co k tomu dodat
anonym
| 3. 11. 2016 16:35
Souhlasím s MP, jsou tam jen svoji vinou, vůbec je nelituji, jen snad ty co se tam dostali skrz autonehodu bez alkoholu a drog ne vlastní vinou. Otec naší malé dcery si tam našel přítelkyni, kdyby to se mnou nevyslo a odmítla jsem ho pak živit. Už bych mu neposlala ani známku. Moje nová kamarádka, se kterou jsem se seznámila skrz to, že měla taky otce svého dítěte v base se mínila proti mě strhat, to byly balíky za tisíce, karty, na co si vzpomněl, ne doma a je Línej jako prase, naučil se, že tam je vše samozřejmost od jídla po nocleh a od ní luxusní komfort, vztah je v krachu a ona nešťastná a vyčítá si vše co pro nej udělala. Proto vy všechny myslete především na sebe a na své děti. Jen zlomek těch co se vrátí se tam poučí, většina bude ještě mnohem horší než tam vlezla. Žijte své životy je to dar.
anonym
| 3. 11. 2016 17:36
TO 009: Klidně nám jich může být i líto, někdo je tam za úmysl, někdo za blbost, a někdo prostě jen nedomyslel následky svého jednání. Ale neměly bychom zapomínat normálně žít, hlavně když máme děti. Ony nemusí odnášet tu chybu dvojnásob, i že nejsou s tátou, i že je z toho máma vedle a nešťastná, a na nich se to odrazí. Já to dětem vysvětluju pragmaticky, žijeme normálně, jen táta není v práci, ale pyká za svoji chybu. A jednou to pro ně bude jen nepříjemná vzpomínka. Doufám, že mu vydrží to přesvědčení, že jsme pro něj nejdůležitější, ještě dlouho po návratu.
anonym
| 3. 11. 2016 18:30
TO 009: pekne napsané, máte pravdu , zvyknou si moc na to ze mají vse co si zamanou, baliky za několik tisíc a penízky na účet a na co si vzpomenout ano ano, akorát moc nechápu, jak si ve vězení mohl někoho najít? To snad ani nejde ne?
anonym
| 3. 11. 2016 21:59
TO M.: Balík pošlu, až bude potřeba, tak i nějaké peníze, ale rozhodně ne na úkor dětí. Kouří, ale ví, že když nebudou peníze a dojde, tak mít nebude. To samé kafe. Takže nerozdávat na potkání, a snažit se s tím šetřit. A ví, že kdyby mu došlo a do něčeho se zapletl, někde si půjčil a tak, a měl pak průšvih, netahám ho z toho. To samé po návratu - makáš, snažíš se, OK, jinak nazdar, zvládly jsme to samy, tak to zvládneme zase. Blbce bych ze sebe dělat nenechala. naštěstí ten náš se snaží, tak jak říkám, kéž by mu to vydrželo a nepochytil tam pochybné móresy
anonym
| 3. 11. 2016 20:26
TO 009: jenze nemuzes soudit dle sve spatne zkusenosti dalsich tisice veznu. Jiste kazda z nas vi za co tam ten jeji je, co muze od nej ocekavat, zamyslet se zda chce na nej cekat kvuli sobe a detem nebo jen detem. Jaky byl vztah pred nastupem, jak dlouho trval, jaka je komunikace ted, jaky ten chlap je, zda se tam snazi nebo se tam jen vyvaluje atd.
anonym
| 3. 11. 2016 20:30
TO Naděje: souhlasim s tebou my jsme nez nastoupil meli spatny vztah ale ted si uvědomuje vsechno a chce to vsechno změnit a v pondeli uz nastupuje do prace ale nevi jestli bude pracovat zadarmo nebo za penize
anonym
| 3. 11. 2016 21:57
TO Anonym: co se tyce odmen za praci tak muj nejprve pracoval zdarma. Az po overeni dostal k podpisu pracovni smlouvu. Ale i podle toho se clovek pozna a pak jde soudit ze
anonym
| 3. 11. 2016 22:02
TO Naděje: Já to neberu tak, že psala že všichni jsou takoví. Jen že se to stává, tu možnost mají, a ne každý se snaží polepšit. Někdo si to tam chce fakt odválet, a kdyby se k tomu našel ještě nějaký další sponzor, tak proč ne. I já o takovém vím, a to před nástupem vypadal jako že je v pohodě. Prý se nudil..
anonym
| 3. 11. 2016 22:13
TO MP: kdyby chodil makat na nudu mu moc casu nezbyde, protoze v dobe volna si jde preprat co potrebuje, napsat dopisy rodine, neco vytvorit co posle nejblizsim.....Normalni chlap si to tam sel odsedet, sekat latinu at je co nejrychleji venku. A tim ze se bude valet a kopat do zadnice tim si u personalu moc dobre jmeno neudela, o pochvale si muze nechat zdat, tim padem do prvni diferencky nedohledno.....Takze pokud je ten clovek normalni, realne uvazujici s nejvetsi pravdepodobnosti takovej zustane.
JáLucia
| 3. 11. 2016 15:46
Ahojte Tak ja mam v plane mat chlapa na Vianoce doma! Pisala som ziadost A uvidime. To by bol DARČEK Prosim mate niektora nejake skusenosti ?
anonym
| 3. 11. 2016 14:24
Vánoce? Jo, budou, i bez chlapů, kteří pykají za svoje blbosti. Takže za mě- Vánoce budou, a to co nejhezčí, kvůli dětem. Ony jsou tím "poškozené", že nebudou mít doma tátu, takže nebudou mít ještě nešťastnou zkroušenou mámu, aby jim je kazila ještě víc. Nevím jak vy, ale já nejsem na chlapovi tak závislá, abych bez něj nemohla být v pohodě a v klidu.Já za to nemůžu, že tam je, starám se o všechno sama, částečně i o něj, tak nám nezkazím ty rodinné svátky. A pro ty chlapy to třeba bude motivace, ty dny a svátky strávené bez rodin, aby podobné blbosti víckrát nedělali a nemuseli být bez nás.
anonym
| 1. 11. 2016 21:57
Holky ja byla dnes na poste poslat mu dopis a zaplatit slozenky a koukam na novou nabidku. Nadherne detske a vanocni dopisni obalky. Jedna 3,- ale fakt krasny. Hned jsem jich par koupila a brzo mu je poslu. Detske pouzije na dopisy pro mladsi decko a vanocni pro nas vsechny komu pise. Mrknete u vas na poste, opravdu krasny.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39