Diskuze
Zpět na výpis diskuze
dárcovství kostní dřeně
DiskuzePřidat názor
Můj příběh darování :)
bronek
| 15. 10. 2019 14:16
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Jsem zvedava koho jeste nalakam

Já moc děkuji za tu krev.
,tak píšu jak jsme slíbila,o tom co se dělo v nemocnici.Byli jsme tam asi tak hodinu,nejdřív jsme vyplnili dotazník-nebyl moc dlouhý-,tam se ptali na to,jestli jsme měli nějaká infekční onemocnění,jestli bereme drogy...,jestli jsme dárci krve,jestli jsme už byli v narkóze ap.Pak si nás vzala bokem dr.a dotazník s náma probrala bod po bodu,vysvětlila nám co by obnášelo dárcovství a my pak podepsali že se v ším souhlasíme a chceme být zapsáni do registru i kdyby se naše dřeň nehodila té konkrétní osobě,pro ktreou to děláme.pak nám vzali 2 zkumavky krve a jeli jsme domů.Teď budem čekat na výsledky.Nyní udělají obecné rozbory a když se budou shodovat s nemocnou,tak nám vezmou znovu krev a udělají podrobné rozbory a kdyby jsme se shodli i tam je "vyhráno"
.Pak bysme museli jet do Plzně(Hradec má smlouvu asi teda s Plzní),kde by se konala ta transpalntace
ale pokud by mělo jednou dojít na to pomoci někomu bližšímu darovala bych i kostní dřeň. Kamarádka se přihlásila na dárcovství kostní dřeně. Tvrdila, že je to dost bolestivé, ale že jí hřálo to, že to někomu pomohlo. Obdivuji vás