Diskuze
Zpět na výpis diskuze
kniha Fit pro život
DiskuzePřidat názor
sladké
Peg
| 17. 10. 2007 13:50
0
0
Reagovat!
kniha Fit pro život
Peg
| 10. 7. 2007 10:12
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. V práci se snažím s tím bojovat, ale prostě občas sklouznu k marokánce nebo Siestě, která pohladí na jazýčku. Bohužel na to asi nemám vůli, ale chci se ted snažit, protože vím, jak je cukr škodlivý. A ta otupělost s tím opravdu souvisí. Ráda bych se naučila to řešit ovocem a sušeným ovocem, dlouho se mi to dařilo minimalizovat sušenými datly.
). Mléčné výrobky jsem dlouhou dobu vůbec nekonzumovala, ani je nepotřebovala - jogurt mě nezasytí, jako bych ho nesnědla proto je nejím. A ani ostatní mléčné výrobky mi nechyběly. Ted si občas koupím něco zakysaného, abych dodala alespon trochu toho prospěšného, co v tom je. Jinak považuju mléko celkem za jed. Snažím se jíst jednoduchá jídla, s co nejmenší kombinací všeho možného. Nejradši mám brambory třeba jen s majoránkou nebo se zelím. Nebo rýži se zeleninou, nebo těstoviny se zeleninou. Maso se snažím jíst jen o víkendech, mám ho ráda, to bych vypustit nemohla a nechtěla
Vcelku vzato mě Walker, ale moc nenadchl. Vím, že díky svým stravovacích návykům žil hodně přes stovku, ale jeho přístup je dost tvrdý a radikální. Štvali mě ty řeči, že se vše musí dodržovat na 100% nebo bude člověku zle. Hodně se zajímám o biostravu, ale nezvládám toho kupovat moc, protože biovýrobky jsou drahé. Řada lidí, co je jí říká, že zase šetří jinde, ale to mě nějak nejde. Nedokáži si představit, že bych žila bio a vzdala se nákupu knih, studia (které si platím) nebo kina a koncertů. Takže bio kupuji jen něco. Kniha Fit pro život mě poměrně nadchla, ale saláty se mě přejedli. V létě to bylo fajn, ale postupně zeleniny ubývá a tak člověk jí stále to samé. Teď hodně studuji informace o protikvasinkové dietě. Problém je, že co publikace to jiné povolené a zakázané potraviny. Vlastně celkově jsem otrávená z toho, že není možné sehnat nezávislý text o výživě. Každý píše jen o tom svém a ostatní zatracuje. Z každé přečtená kniha nebo text (na netu) jsem si nechala něco.
a energie byla taky! Jsem diky knize stale zastancem, ze ovoce by se melo jist dopoledne (at uz k nemu prodam musli nebo ho jim samotne) a odpoledne zelenina .. a jak nekdo psal, ze se to neda vydrzet, myslim, ze kdyz Te neco vazne chytne a zajima, vydrzis!