Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dětský pokoj

Diskuze

pravá
parmenka
| 17. 8. 2008 15:07
Ta postel vypadá dobře . Tak už máš hotový celý pokojík?
ahojky
pravaenergit
| 12. 8. 2008 21:24
ahojd atak jsme koupily v JYSKU postel z masivního smrku a je super má 90 na šířku a 200 na delku. a byla v akci za 800 korun . a je pevná muj stokilovej mužík poní skákal a já trnula
ahojky
pravaenergit
| 7. 8. 2008 19:16
parmenko ahojky a děkuji moc za lichotku.

no plovoucí podlahu mm v pokojíčku od maleho , ale mám v prostředku pokojíčku koberec jen na hraní a sezení a táák ale plovoučka je nejlepší na udržbu do koberce jde strašně moc špíny a děti jsou pak astmatici a alergici víš?? to já enchci.
já po těhotenství tak yze všeho pšikám a mám rýmu taky musím zaletět na alergologii at zjistím co a jak .
no na internetu mám vybranou nádhernou postel s masivního dřeva moc se oní rozhoduji. stojí 3000 korun není to moc, ale je to bez matrace.Je to už ale dospelácka postel žádne rozmněry pro děti víš,?
pravá
parmenka
| 6. 8. 2008 14:30
byla jsi krásná nevěsta. Moc hezké šatečky.

Postel bude mít malý určitě dřevěnou ( na míru) a v ní zdravotní
matraci, pod postel nechám udělat i šuplík . Bouchnutí bych
neřešila, to se může kdekoliv, my máme postel z masivu taky samou hranu
a ještě se nebouchl.

Do dětské pokoje bych plovoučku nikdy nedala, je to studené a dítě se
pořád válí po zemi (aspoň to moje). Na zeď taky nakreslíme nějaké
obrázky, at to má veselejší.
anonym
| 14. 7. 2011 20:10
TO parmenka: Zdravíčko, pokud mohu, ráda bych vám doporučila http://www.jacques.cz/. Nechávala jsem si u nich dělat celou ložnici a jsem naprosto spokojená. Postel z opravdu masivního buku vypadá a funguje skvěle a vřele doporučuji.
postel dítěti
pravaenergit
| 6. 8. 2008 11:55
Ahojky, tak už mme po svatbě.

No k tomu pokojíčku. Nejvíce mě trápí postel.Já jsme vyrostla na válendě a jsem zdravá a muj manžel taky na válndě vyrostl a taky není žadnej problémovej.

Já přemýšlím jak apostel je nejlepší a ta valenda mě pořád zajímá i kvuli uložnemu prostoru a tím že je polstrovana i stran.A všichni víme, že dítě lítá jako šílene a je nejlepší mít jistotu že s eneudeří do dřevěné hrany.A bohužel postele normální mívájí dřevěné hrany.Co si myslíte??
dětský pokoj
pete
| 4. 8. 2008 10:50
Pro děti to nejlepší ! Ze své zkušenosti doporučuji plovoucí podlahu a na střed nějaký koberec. Nábytek dřevěný lakovaný.,
Moc se mi líbí malba na zdi. A samozřejmě spoustu bezpečných hraček. Žádný počítač ani televizi.,jenom nějaký
přehrávač CD.,mp3. Hodně pěkných knížek pro děti.Velká tabule na malování.
Vše je odvislé od financí, ale podle hesla nahoře bych na tom pokoji nešetřil. Tak asi tak bych to viděl...
pokojíček
parmenka
| 4. 8. 2008 10:03
malý měl dva roky 1.6. a pořád ještě spí s náma v posteli, taky mi to nevadí, ale do šesti let to neplánuji. Než půjde do školky tak ho přestěhuji. Mám spostu kamarádek které daly prcka do pokojíčku už v několika měsících, ale mě by to bylo líto, ráda se k malému tulím .
Pokojíček jsme zatím jen vymalovali na žlutou a koupili zelený koberec. A je tam jen psací stůl s Pc.Chtěli jsme koupit i nábytek, ale bohužel se nám doma stalo velké neštěstí a tak padly všechny peníze. Ale zjistila jsem, že prcek žádný nábytek stejně zatím nepotřebuje, jemu stačí co největší plocha na hraní (autodráhy, koleje, silnice...) tak už trochu našetříme, bude postel (kvalitní) a nějaký nábytek.
dětský pokoj
Este
| 25. 7. 2008 08:39
v tuhle chvíli bude z dětskýho pokoje meditační místnost. a někdy kolem těch dvou let tam malýmu asi po vašem vzoru zřídíme pokojček. jestli tam bude chtít spát, to se uvidí. my tu místnost totiž máme spojenou s ložnicí. jsou mezi nima pouze prosklené dveře, takže i kdyby tam spal, tak když se nechají otevřené, bude v podstatě s námi.
ahojky
pravaenergit
| 24. 7. 2008 22:30
Já jsem snila taky jak udělám malemu pokojíček a nevím co ještě , ale najednou jak s eten miláček malej narodí a člověk vidí jak je to nebohe svořeničko křehoučke , tak rozhodně bych ho nenechala samotneho v pokojíčku.
A co řekl muj gynekolog po šestinedělce DOUFÁM ŽE DÍTĚ SPÍ SVÁMA V LUŽKU.a já mu říkám ANO SPÍ . a on namě .SPRÁVNĚ MAMINKO NAŠE DCERA V ŠESTI ODEŠLA Z NAŠEHO LUŽKA STÍM, ŽE NEMUŽE UŽ SNÁMA SPÁT ŽE JE VELKÁ HOLKA.Do te DOBY PRÝ POŘÁD UNICH SALA A byla spokojena.A jak řekl muj gynekolog.NA *** PŘECE NEBUDE LOŽNICE VŽDYT TO JE ZABIJÁK ***U . takže dítě v ložnici rodiče všude kolem.
dětksje pokojíček chci malemu zařídit a neříkám, že ho chci zařídit prto , aby tam spal sám.Pokud nebude chtít nevyhodím ho odeně s pelíšku jsem ráda když mě muj klouček u spaní drží za ručku ajá vidím jak s eusmívá ze spaní. Já sama jsem s ebála strašně dlouho saa v pokojíčku.Do dneška se docela bojím tmy a tak nechci at malej má nco podobneho až někdy bud e chtít tak at spí v pokojíčku , ale zatím chci aby měl pokojíček od dvoulet takove sve kraloství, kde nebud ez atrest ale kde se bud etěšt na sve hračky a svou zabavu .proto je to dětskej pokoj a pak až bude chtít sám spinkat nechám ho tam, ale asi s epak budu sama bát spinkat v ložnici protože chlapa mám kamionáře.
Este
ilona
| 24. 7. 2008 16:48
Já nevím,ono je to asi různé,ale já si osobně myslím,že to stačí,tak kolem těch dvou let. Malá má v obíváku v rožku místo na hraní.Sama by v pokojíku stejně nebyla a sama by tam taky nespala. Tak sme o tom dřív ani neuvažovali.Ale skříně sme koupili,aby sem jí tam mohla dávat aspon sezoní věci.Protože v ložnici místa ve skříních nemáme. No zatím tam má jen takovou tu houpačku (pytel) s ikei a ty skříně. No a uvidíme co dál.
kdy dětský pokojík
Este
| 24. 7. 2008 14:37
mám to chápat tak, že pokoj pro dítě zařizujete až tak kolem jeho dvou let? není to pozdě? my čekáme mimi v prosinci a zatím bude s námi. taky jsem právě přemýšlela, kdy mu dát vlastní místnost. myslíte teda až v těch dvou letech?
díky
mám
ilona
| 24. 7. 2008 13:39
Ahoj četla sem vaše příspěvky a souhlasím! Já mám holčičku v říjnu jí budou 3 roky a taky bych chtěla zařídit pokojík. A už ho chci taky zařídit jako pro větší dítko,at pak už nemusím zařizovat znova. Skříně sme koupili tak,aby se to dalo různě poskládat podle nálady. No a zatím největší částka byla postel.Je z masyvu s madrací pro větší a menší zátěž.Ale je to v pokojíku zatím tak jen hozené akorát postel máme v lonici,ta má i ůložny prostor na kolečkách. A Pravo,taky sme spávali jako děti až do dospělosti na válendách.Proto sem to nechtěla. Barvu vůbec nevím,ale vyděla sem,že se dají koupit obrázkové tapety na zed.Je to velmi pěkné!!! Taky vás holky znám s dělenky.Sem tam k vám kuknu!!
odrostlé děti
sarkaa
| 24. 7. 2008 13:05
Ahoj,
nemáte někdo dobrý tip, jak zařídit odrostlým (14 a 17 let) holkám pokoj? Většina přeměn, které jsem kdy viděla, je pro menší děti. Díky.
ahoj
pravaenergit
| 13. 6. 2008 15:34
svatba se blíží je druheho srpna. Ne j už nedělím.Mám tabletky lindaxa a jím jen do páte hodiny a jím všechno ale já spíše snídam obedváma večeřím a pomalinku , al ejistě to jde dolů.brala bych rychlejší hubnutí, ale sem rada i za to malinko co jde.
Tak my tam měly i dětskej koberec s cestama, ale ten sme dal yod obývaku kde sme mu udělal yv rohu takové hnízdečko když sme pořád tady. na ten dětskej pokoj bych řekla je tak trošku ještě čas.budu si ho postupně upravovat chci ten pokojíček jakoby už pro velké dítě nechci pak kupovat novej nábytek. a třeba já na válendě spala celé dětsví a jako nemužu si stěžovat.
Ahoj Pravá
parmenka
| 12. 6. 2008 22:25
taky tě znám, postrádáme tě v dělenkách. Už neděliš?

My jsme zatím koupili světlounce zelený koberec a vymalovali na žluto.
Obrázky chci namalovat, ale normálně primalexem + barevnýma barvama na
malování. Máme taky PC stůl. Postel chci kvalitní a už jak pro dospělé,
nebudu za pár let kupovat novou. Asi nechám udělat i s nábytkem na
míru, ale zatím jsem se ještě nerozhodla jak .

A co svatba? už se ti to blíží.

Tak se měj papa.
ahojky
pravaenergit
| 12. 6. 2008 16:43
ahojky, znám tě z dělené .
občas něco prolítnu ještě nějakou diskuzi.
No my máme 17 měsíčního prcka . pokojíček taky řeším.
Skřín jsme mu koupily velkou na prave straně přihrádka na skladani věcí a levá strana na zavěšování věcí. byla levná za dva tisice v JYSKU .Není to žádnej masiv to rozhodně ne, ale je v pohodě. Rozhodla jsem s eže nebudu malemu dělat poojček jako pro malé dítě. Prostě má tam stul na pc ještě odemně a tu skřín a pak se koupí válenda s uložným prostorem na spaní asi s postelí si právě nevím rady jakou . No a na zdi mu přidělám akorát nějaké hezké obrázky nalepovací a tak.Chtěla jsem jen jednu stranu použít žebych tam nakreslila nějaké obrázky nebo tak něco podle šablon, ale já nejsem tak zručná. a rozhodně to nedělej temperkam aty maluvky prootže jinak to jde až do fasády co vím od maminek . měla bys to na věky to určitě nechceš
pokojíček
parmenka
| 18. 5. 2008 19:41
Holky to tady nikdo nemáte děti a pokojíčky, aby jste poradily? Moc prosím o nějaké praktické rady.
Dětský pokoj
parmenka
| 7. 5. 2008 14:04
Chtěla by jsem pro svého syna který bude mít 2
roky, pořídit dětský pokoj. A samozřejmě ho i nějak barevně vymalovat a
namalovat tam dětské obrázky. Chtěla bych se zaptat na vaše názory a rady, fotky,
co jste kde kupovali, co doporučujete. Jestli raději velkou vestavěnou skříň
nebo raděj nějakou sestavu skříněk. Za rady a nápady všem moc děkuji.
veronika.d...
| 3. 7. 2012 11:37
Dobrý den, já si složila dětský pokoj z těchto internetových stránek . Mají tam věci od postýlek až po autíčka. Kdybyste měla zájem, mají tam pokoje i přímo složené, ale to mám pocit, že spíš pro starší děti. Opravdu můžu jen doporučit, sehnala jsem tam vše, co jsem potřebovala.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 6. 2025 18:13
14567
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Peggi
23. 6. 2025 22:32