Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sex po hysterektomii
DiskuzePřidat názor
Re:---
Simona Paulov
| 27. 11. 2024 22:42
0
0
Reagovat!
Fraa usta
| 21. 6. 2021 14:35
anonym
| 4. 5. 2012 17:23
pity
rozalin
| 25. 3. 2011 10:47
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Jinak, žena nebyla ani před zákrokem nějaká vášnivka, aktivní jsem byl vždy já a i jednou za měsíc pro ni bylo dost. Já jsem založený spíš na alternativní řešení. A také jsem zvídavý a hodně jsem toho v této oblasti přečetl. Tak trochu jsem počítal se zhoršením a tak žena týden po zákroku začala užívat bylinný extrakt od české firmy, který pomáhá i mladším ženám, ale po menopauze vyrovnává hormonální nerovnováhu, zklidňuke, pomáhá proti osteoporóze a kloubním problémům, působí lehce afrodiziakálně a napomáhá lepšímu prokrvení orgánů pánevního dna a obsahuje hodně tzv fytoestrogenů, tedy látek, které umí tak trochu poblafnout receptory estrogenu a ty se pak tváří, jakoby estrogen měly. I cvičení pánevního dna má blahodárný vliv na intimní život. No a na doplnění, především proto, že je poměrně účinný na odbourávání uloženého tuku (po odstranění vaječníků dojde k dalšímu skokovému snížení estrogenu v tomto věku o cca 15-20% a ženy, které mají problémy s váhou začnou být náchylné na přibírání). Dalším špatným efektem odebraných vaječníků je zhoršení kvality pleti a vlasů a zvýšené riziko osteoporózy. A také jsem radikálně změnil život, kromě toho, že jsem za ni skoro vše doma dělal, až ji to štvalo, tak, protože je OSVČ a provozuje hospodu, tak jsem s těžkou prací chodil pomáhat i tam. Ale hlavně, my nikdy nebývali, kromě pusinky na nějaké něžnosti. Tak že od operace, při každé příležitoosti jsem ji pohladil, objal, políbil, před spaním chytil za ruku. No a jak ta intimita dopadla v reakci.

a mám i jiné zdr. problémy, takže proto i ta psychika u mě.Holt jsme jen lidi.Zdravím liv
Psychicky jsem na tom normálně , ale ta chuť vymizela. Myslím si, že je to tím, že vymizely hormony. Když nejsou vaječníky, tak nejsou. Jinak jsem v poho. Možná to je fakt i tím věkem pa
nesouhlasím s Tebou, že když nemáš dělohu ani vaječníky, tak nejsi žena, to s tím nesouvisí, to je v něčem jiném, ale jsem na tom úplně stejně jako Ty
,nevím jestli to je pooperačním "celibátu",ale technika na kterou jsme byli s manželem zvyklí mi připadá cizí až nepříjemná...přitom vzrušivá jsem pořád stejně jen to opadne když by nemělo