já jsem tu první měla od "Dr .Popov"a teď je kupuju od "Barnys".Pro detoxifikaci se ředí 15ml do 100ml studené vody a na trávení 25ml do 100ml studené vody.Podporuje i činnost slinivky a jater.Je to takové trochu nakyslé,ale dá se to vypít,než jsem si na to zvykla tak jsem si do toho dávala sirup,jo a ty kousky té dužiny tam sem tam taky jsou,ale prý to není na škodu.
Aha tak to si nejsem jista zda jsem měla to stejné co ty. Mám půl litrovou flašku od výrobce značky FITCO, je zelená a je na ní napsáno nealkoholický nápoj s obsahem dužiny. (aloe vera juice). Plavaly v tom kousky té dužiny. A ten roztok so pije v jakým množství atd....
Koupíš ho normálně v každé lékarně je to půl litrová sklenice a stojí jak kde(já tu první koupila ve Velké Bíteši za 280,-,pak v Rosicích za 185,- a teď v Brně za 215,-),ale mají ji i v prodejnách se zdarvou výživou ,jen musíš říct,že chceš roztok na pití jinak Ti prodají nějakej gel na mazání.
ahojky,
je to akorád týden co mi kdosi nabýdl ať tento nápoj vyzkouším. Chutnal mi ale nevím kde ho mám sehnat. V Brně v jedné hospodě ho mají a stojí 60,- kaček, což bych se brzy nedoplatila. Ale věřím, že bude pro tělo výborný.
před měsícem jsem si koupila roztok "ALOE VERA",po měsíčním užívání můžu říct,že se mi zlepšilo trávení a snad jsem i něco zhubla,no prostě moje střeva fungují jak mají a jsem v pohodě,nevím co je to nadýmání a zácpa,všem můžu jen doporučit.Měla jsem problémy i při polikání prášku ať už to byly antibiotika,nebo od bolesti a nejhorší byl penicilín vždycky mě to tlačilo v žaludku,ale co užívám aloi tak můžu užít jakýkoliv prášek a nic mi z toho není.Tak se zatím mějte hezky a přeji krásné prázdniny a dovolené