Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Chorvtasko - tipy na dovolenou

Diskuze

anonym
| 3. 8. 2011 14:40
byla jsem v Primoštenu v roce 2006, moc se nám tam líbilo, hlavně historické centrum na ostrůvku, večer na náměstíčku pravidelný kulturní program, většinou tradiční chorvatské skupiny, udělalo to nádhernou atmosféru, v kamenných uličkách se otevřely sklípky a posení u vínečka nemělo chybu, pláže na všechny strany, užijou si i mladí na diskotéce. Letos tam chceme jet znovu. Kdyby někdo z vás věděl o podobném místě , dejte vědět prosím, ahoj
lucipajdě..
anonym
| 19. 6. 2007 14:36
ahojda,Primoštěn patří mezi nejoblínenější letoviska! je to velmi hezké město,živé,milé,s restauracemi,obchody,disco Aura,oblázkové jemné pláže..
zrovna letos tam jede segra..já se rozhodovala mezi ním a nakonec letos u nás vyhrál ostrov Pag-máme i malou dcerku,chci písek a oblázky a i život..jinak doporučuji bez váhání celou Istrii-hlavně město Poreč..ale Istrie je kamenistá..ale bezkonkurenční lidi,atd!!!
a pro děti celou Makarskou-hlavně Bašku vodu,/Dalmácie/tam jsou i palmy,všecičko na co si vzpomenem,písek,oblázky,dicso,zeleň i panorama hor.. ,trhy,přístav.pláž Nikolina/dříve Južna plaža/..beach bar-"Južnajčka Utjeha"
nebo na Makarké Gradac!!-oblázky,půzračná voda,obchody,pizza,bary,kavárny,pláž.dicso..-pláž Gornja Vala-jižně od přístavu..
nebo určitě i Omiš-malebný město-25km od Splitu.písek,nákupy,historie.tržnice,restaur..Disco
letovisko duče-2km od omiše-písek zeleň,hory..
a krásně je i pro děti na Biogradu na Moru-sev.Dalmácie-pláž Soline-písek,atrakce pro děti,stín borovic.a ta vůně:o))
a letos ten Pag-živé město.což hledáme taky,i tobogán,rest.,atrakce pro děti,kavárny,disco..písek i oblázky-jsou tam různé letoviska-nejživější je letovisko Pag-Město,pak třeba letovisko Pag Bošana-4km od Pagu takže je klidé..nebo 2km od Pagu letovosko Vodice-písek!
my asi letovosko Novalja-živé,všecičko,dosco..a různé pláže i mimo město-Zrče-tobogán,disco.nebo pláž- stará Novalja-pro děti nej-písek..
nebo letovisko Caska Novalja-kdo hledá ubyt.přímo u plážwe,asi 15 domů..ale 2km od měšsta Novalja-kde je to živější,více možností..ale zase je od tama 30m pláž Zrče..
Novalja je fajn letovisko-město-Pagu,krásný..
dovolená v chorv..+ Itálie..
anonym
| 19. 6. 2007 14:16
ahoj Vlasti,taky milujem chorv.,máme ho projetý pořádně a letos jedem i s malou 2 letou dcerkou a pubertákama:o)
itálie je ale taky krásná,víš,nesmíš ale na začátek,Bibione,Rimini atd..protože tam je vážně voda jako stoka,otevřený moře-žádný stromy-někomu to vyhovuje..a hlavně,všude kam se hneš,tak čech..a písek v postely:o))
je to prostě kousek a strašně moc tam jezdí cestovky..ale takové Gargáno-jih..Sicilie atd to je jako z fotky.moře jako z reklamy:o))
Mali Lošinj
anonym
| 6. 6. 2007 13:30
Jestli můžu doporučit , tak zkuste Mali Lošinj na ostrově Lošinj. Letos tam jedeme s přítelem u potřetí je to tam vážně super. Má to ale jednu nevýhodu na Chorvatsko to tam je trochu předražené, ale stojí to za to a k moři jedem jen jednou za rok tak tam nebudem sedět a jíst v hotelu rohliky s máslem z domova . Pa
Chorvatsko
Ladunka
| 20. 4. 2007 17:59
Také jezdíme už několik let do chorvatska stále na to stejné místo ostrov KRK a kemp se jmenuje Stará Baška, není to žádný luxus, je to ubytování v karavanech plně vybavených, není na co naříkat. Je tam prostě nádherně!!!!
dovolená v CHorvatsku
anonym
| 22. 3. 2007 19:41
Několikrát jsem byla na dovolené v Chorvatsku,nedám na tuto zemi dopustit,nádherné moře,milí lidé,no prostě kouzelné prostředí a souhlasím se vším co tu popsaly děvčata přede mnou.V Itáli jsem nebyla,ale moji známí,Ti nebyli spokojeni,neboť moře bylo špinavé.Já byla na několika místech/Baška voda,Primošten, Dubrovník,Makarská riviera,Split,Podgora a Plitvičky/všude stejně krásně a obrovská spokojenost.Mohu dovču v CHorvatsku jen doporučit,i když v současné době prý je tam draho, Vlastinka
Černá Hora
Aknel
| 22. 3. 2007 07:38
Ahojky já jsem byla v Černé Hoře v Budvě poprvé v r.2001 a pak ještě další 3 roky po té.Jeli jsme tam autem 20hod. a měli jsme tam od známého pujčený byt kousíček od hlavní pláže a bylo tam levněji než v Chorvatsku.
První rok jsem byla maximálně spokojená,nebylo to ještě tak známe místo, všude poměrně čisto a pak se to rok od roku stupňovalo k horšímu. Strašně moc lidí , špinavá voda ( vypouštěli tam kanalizaci), soukromé pláže,.......... a to nás donutilo chodit na 2km vzdálenou pláž Bečiči, kde bylo moře ještě poměrně čisté. Byli jsme se podívat i na Sv. Stefana, ale tam se mi taky moc nelíbilo: všechno předražené ( bývají tam ubytovány americké hvězdy ) a pláž s velkými pichlavými kameny. Do Baru jsme už nejeli, takže bohužel o tom nic nevím.
Tohle je Černá Hora z mého pohledu, v žádném případě ti ji nechci rozmlouvat. Každý má jiný názor a jiné priority.
Papa A.
Baška voda
slunko
| 21. 3. 2007 16:26
Ano ano, Baška voda mě také okouzlila nejvíc, nebylo tam tak přeplněno (do Makarské bych třeba jet nechtěla). Ale dvakrát po sobě jsme jeli do Tučepi, to je pár kilometrů pod Makarskou na jih a je to moc pěkné místo s borovicema, promenádou, přístavem vzádu, no nádhera!!!
chorvatsko
lucipajda
| 21. 3. 2007 16:19
my jsme kazdorocne jezdili do savudrije (u Umagu) a tam se nam strasne libilo, ale chci poznat i jina mista. pritel potrebuje mit vyhled na otevreny more a to je v chorvatsku dikky clenitymu pobrezi a ostruvkum trosku problem...
A nebyli jste nahodou i v Cerny Hore? o tom taky uz nejaky ten rok premyslime.
Chorvatsko
Valentina
| 21. 3. 2007 16:02
V Chorvatsku jsem byla na plno mistech, nedam na tuto zemi dopustit, kam se na ni hrabe spanelsko ci italie.....no i kdyz posledni dobou
Nejvic se mi libilo na Krku, v mestecku na cipu ostrova, myslim, ze se to jmenovalo Baška Voda, doufam, ze si to nepletu, bylo to tam malebne, romanticke, trochu opustene...
A pak jeste v jednom supr romantickym pidi mestecku kousek nad Makarskou, bylo to asi 20 min jizdy, nemuzu si ale zaboha vzpomenout na jmeno toho mestecka...
Primošten
slunko
| 21. 3. 2007 15:59
Ahojky, já byla v Primoštenu, sice je to už pár let, ale mně se tam líbilo moc. Bydleli jsme v apartmánu hned u moře, takže na pláž to nebylo daleko. "Pláž" se skládala spíš z obrovských kamenů, kamínků, takže tam bylo spousta zákoutí, že měl člověk i soukromí. Svého místa jsme se už nepustili :). Hned u pláže jsou borovice, kam jsme utíkali před sluncem a kde byl i minigolf a jiné vyžití, šlapadla, zmrzlinka a tak :). No a večery, tam to žije :). Jako všude v Chorvatsku, já ráda chodila do starého města, bylo kouzelné, dýchala tam historická atmosféra. Já bych to doporučila, ale nevím, v jaké části budeš bydlet a jaká tam bude pláž, takže to ber jako mou zkušenost:). Fotky v počítači bohužel nemám, to ještě digitály ani nebyly :).
Chorvatsko
Kloa
| 21. 3. 2007 15:52
Ahoj Luci,
nějaké tipy jsem zaregistrovala v diskuzi "Životní styly" v cestování, ale nevím jestli zrovna o tom místu kam se chystáš ty. Tak tam zkus kouknout.
Já v Chorvatsku nebyla, takže radit nemůžu, ale doporučuju za stejné peníze Djerbu
Chorvtasko - tipy na dovolenou
lucipajda
| 21. 3. 2007 15:40
Ahoj všici! Nebyli/y jste někdy náhodou v Chorvtasku v Primoštenu? Na netu jsem našla sice pár fotek, ale to není moc objektivní, podělte se se mnou někdo o osobní zkušenost prosím
kuju

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková