Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Chorvtasko - tipy na dovolenou
DiskuzePřidat názor
anonym
| 3. 8. 2011 14:40
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
je to velmi hezké město,živé,milé,s restauracemi,obchody,disco Aura,oblázkové jemné pláže..
jinak doporučuji bez váhání celou Istrii-hlavně město Poreč..ale Istrie je kamenistá..ale bezkonkurenční lidi,atd!!!
a písek v postely:o))
. Pa
prostě nádherně!!!!
Několikrát jsem byla na dovolené v Chorvatsku,nedám na tuto zemi dopustit,nádherné moře,milí lidé,no prostě kouzelné prostředí a souhlasím se vším co tu popsaly děvčata přede mnou.V Itáli jsem nebyla,ale moji známí,Ti nebyli spokojeni,neboť moře bylo špinavé.Já byla na několika místech/Baška voda,Primošten, Dubrovník,Makarská riviera,Split,Podgora a Plitvičky/všude stejně krásně a obrovská spokojenost.Mohu dovču v CHorvatsku jen doporučit,i když v současné době prý je tam draho,
Vlastinka
. Strašně moc lidí
, špinavá voda ( vypouštěli tam kanalizaci), soukromé pláže,..........
a to nás donutilo chodit na 2km vzdálenou pláž Bečiči, kde bylo moře ještě poměrně čisté. Byli jsme se podívat i na Sv. Stefana, ale tam se mi taky moc nelíbilo: všechno předražené ( bývají tam ubytovány americké hvězdy ) a pláž s velkými pichlavými kameny. Do Baru jsme už nejeli, takže bohužel o tom nic nevím.