jojo už jsem "napravená" byla jsem zablokovaná,ale spíš to mám ztuhlý tak mi doktorka napsala rehabky od pondělka budu chodit tak se snad budu pak cítit lépé????
jojo tak toto dobře znám a hlavně už týden trpím jako zvíře bolest hlavy a na 100% vím,že to je od krční páteře....V pátek jsem objednaná ke své rehabilitační doktorce,nechám se "napravit" a předepsat rehabilitaci to mi vždycky tak na rok pomůže......Tak at problémy brzy přejdou přeji!!!!!!!
Ahojky, už tě doktorka napravila? Mě se přidalo brnění rukou, nejdřív jedna a teď i druhá. Neurochirurg mi řekl, že mám ještě k tomu zánět míšního nervu, jen je blbý, že jsem mu neřekla o těch degenerativních změnách co mám na páteři. Ty máš co s páteří?
Měj se hezky a bezbolestně
Ahojky, mám přes rok bolesti hlavy a motání, byla jsem na MRI mozku a vše v pořádku, teď se mi přidala před půl rokem bolest i krční a někdy hrudní páteře a jde mi to do romane, lopatek a do ruky až do palce. Beru léky na motání hlavy, ale nic, cvičim doma a ani RHB nezabírá, nevíte někdo co mám dělat? Tady je nález z RTG: Na C páteři je dextroskolioza. naznače blok. postavení C 4-6, obratel C 7 neni po sumaci s ramenem přehledný. je patrná počínající chondroza až osteochondroza poč. def. spondyloza i artroza iv kloubů v dol. pol. páteře v transorální projekci je obraz v mezích normy, jen icip artroza vpravo.
Na Th páteři je lehčí dextroskolioza, na C, Th přechodu sinistroskolioza, zvýrazněná kyfoza. lehčí osteochondroza a def. spondyloza s max. v dolní pol. páteře, kde jsou i lehce degenerativní zvlněné krycí plochy obratlů.
Na L páteři je lehčí sinistroskolioza, oploštělá lordoza s naznačeným blok. postavením L3/4. incip. chondroza až osteochondroza L3/4, počínající def. spondyloza, kaudálně lehčí artroza. spina bif. S1
Na L4/5 je materiál z kovu.
Už jsem po operaci bederní páteře a teď mě bere tahle . Předem moc děkuju Petra