Měla jsem s ním zkušenosti bolela mě hodně hlava! Kamarádka mi doporučila Obethin a po tom mi nic není naopak se cítím lépe a HUBNU! Je to až neuvěřitelné, ale našel se konečně přípravek, který funguje.
TO Nikol:
Jéjda pardón teď koukám, že se jedná o nějaké cvičení já viděla nadpis který je stéjný jako prášky co jsem užívala Slim Bell a myslela jsem že se to týká toho.
Fitness servis Praha
Nabízíme kompletní Fitness servis – po záruční opravy, řešíme problémy klientů, poskytujeme informační servis před kou*** po koupi stroje od jiného prodejce.
Co vše umíme opravit:
Podtlakové stroje Vacu. Běžecké trenažéry, běžecké pásy, elektrické, alpinningové i profesionální stroje. Crossové trenažéry, orbitracky, rotopedy, spinningová kola. Posilovací stroje, posilovací věže, kladky a dalších fitness zařízení.
Rehabilitační stoly a dalších rehabilitačních zařízení. Lymfatické kalhoty. InfraSauny a další vybavení pro InfraSaunování. Masážní přístroje vibračních plošin různých druhů a značek. Speciálních wellness stroje např. vibrosauny, wellness kapsle .
BHfitness, Horizon Fitness, Life Fitness, Vision Fitness, Cybex, Insportline, York Fitness,, Maxxus, Vibrostation, Power Plate, DreamHealter, BHfitness a mnoho dalších
Prodáváme repasované stroje se zárukou v AUKCI fitness zařízení www.fitnessservis.cz
Mně se teda pro trvalé zhubnutí osvědčilo nejvíce docházení do poradny. Na http://fajnhubnuti.cz/…vi-olomouc-salve jsem se přihlásila a domluvila si schůzku. Dietolog mi po první konzultaci sestavil jídelníček šitý na míru a ten jsem následně dodržovala a kila šla dolů. přeorientovala jsem se na zdravý životní styl a váhu si držím.
Pro mě je nejpříjemnější způsob hubnutí Zumba. Prostě jsem si to úplně zamilovala, takže kdo jste na tom jako já, tak naváhejte přijít na Zumba Mega Párty 26. 11. v Brně ;)