Vánoční dárky - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Vánoční dárky

Diskuze

anonym
| 18. 12. 2014 03:38
Dobré ranko vím že už je docele pozdě potřebovala bych poradit kde bych ještš teď před vánoci v Brně koupila čelovku od Nitecore, nebo odkud mi ji zaručeně dodají do vánoc? Asi bych chtěla tu HC5. Jinak co se týká těch mluvených pohádek, tak díky za tip, to jenádherný nápad. Jen si říkám, na čem je budu sinovi v pokojíčku večer pouštět. Je taková doba že doma magneťák, či jak se tomu dnes vůbec říká nemáme!!!
anonym
| 9. 12. 2014 13:08
Chodíte někdo do divadla? Na co byste doporučovali určitě zajít? Třeba nějaká komedie? Nejlépe Praha, Brno.
Chtěla bych koupit lístky do divadla na Vánoce pro rodiče. Rádi chodí do divadla, bohužel já se v této oblasti nepohybuji, tak netuším, na co stojí zajít, proto se tady ptám. Budu ráda za doporučení.

Předem děkuji
Renata
anonym
| 27. 11. 2014 20:52
Dobrý den,
nevíte o nějakých mluvených pohádkách pro děti? Poslední dobou moc dětem nestíhám číst. KDyž jsem byla malá, tak jsem sama poslouchala pohádky z magneťáku, tak mě napadlo, že bych to mohla aplikovat i u svých dětí, aby se jim rozvíjela představivost. Nechci je nechat koukat na tv.
anonym
| 6. 12. 2014 22:52
TO Gabriela1:
Hodně posloucháme audiopohádky - trávíme dost času v autě. Vřele doporučuju od nakladatelství fragment knihy převyprávěné Janou eislerovou. Děti milují i pohádky o pejskovi a kočičce.
anonym
| 26. 11. 2014 14:31
Ahoj, máte někdo tipy na vánoční dárky pro 3-letého klučinu a 6-letou holčičku? Absolutně netuším jaké dárky vybrat pro synovce a neteř. A vánoce už se začínají blížit a já zatím nemám ani jeden dárek. V minulém roce jsem v tuhle dobu měla už všechno nakoupené :(
anonym
| 27. 11. 2014 21:19
TO šárka: Zkus treba brusle 3v1, nebo klasicky lego, ale to je drazsi. A nebo z ikei vláčky. Ty se u nás dost osvecili. Pro holcicku treba kuchynku nebo kucharku, pokud ji bavi varit. Kupovala jsem Laskoncinu. Ta moji dceru bavi.
anonym
| 6. 12. 2014 22:54
TO šárka: klukovi Duplo.
anonym
| 23. 11. 2014 11:22
hoj už jste někdo z Vás někdy letěl balónem? Já jsem to dostala od sestry k Vánocům, už sice v listopadu, jelikož se vrací zpět do Ameriky, tak jsme si udělali Vánoce včera…Tyjo manžel se na to moc netvářil, ale já jsem zvědavá a to mooc zvědavá.
anonym
| 21. 11. 2014 16:56
Dobrý den, co budete letos kupovat pod stroeček? Potřebovala bych nějakou inspiraci, nějaké nápady?
anonym
| 17. 11. 2014 15:33
ahoj jé to je parádní nápad, určitě bych to také mohla zakoupit svému příteli, akorát nevím, co by mi na to řekl. A u které společnosti jste si to objednala?
anonym
| 14. 11. 2014 20:16
Přemýšlím nad dárkem pro přítele. Má rád hudbu tak mě napadlo koupit mu komplet diskografii jeho oblíbené kapely. Myslíte že je to dobrý nápad?
anonym
| 12. 11. 2014 14:06
Tyjo Renato, dobrý typ ! To bych taky mohla dát dárek táťkovi a možná i příteli
Dík za typ, jdu se podívat, kde kurzy mají a jak to vůbec chodí na takových kurzech.
anonym
| 10. 11. 2014 11:55
Máte někdo zkušenost s nějakým kurzem o víně?? Případně kde prosím?
Tata je milovník vín, a napadlo mě to jako dárek pro něj na Vánoce. To by bylo super si myslím.
Nebo co dáváte vaším tatínkum? Mě pro něho málo kdy napadne něco dobrého.
anonym
| 9. 11. 2014 22:25
ahoj já jsem konečně vymyslela, co koupím pod stromeček manželovi, let balónem, pořád mluvil o tom, že by chtěl zkusit, něco, co ještě nezkoušel, tak bude mít příležitost, co myslíte dámy? Už mám krásnou poukázečku zabalenou!
anonym
| 3. 11. 2014 08:21
!!!!!VÁNOCE JSOU TADY !!!!
Nakupte dárky pro své blízké až s 90% slevou.Ušetříte spoustu peněz!!! Super stránky!!!Nakoupíte zde-kosmetiku,značkové oblečení,obuv,hračky,dovolenou,módní doplňky,elektro,sport a ostatní za pár korun
http://www.vykupto.cz/?…
anonym
| 31. 10. 2014 13:19
Já už dárky začínám pomalu vymýšlet. Zatím jich mám teda jenom pár. Pro maminku mám obraz. Našla jsem starší fotku celé její rodiny, když byla mladší a má na ní všechny sourozence a taky rodiče a nechala si ji naskenovat a upravit. Takže sem ji pak nechala jenom zvětšit a zarámovat. K tomu dostane asi ještě poukaz na masáže a bude. Dětičkám samozřejmě nějaké hračky, uvidím ještě podle toho, co si řeknou, že by chtěly. Pro přítele jsem objednávala svítilnu Nitecore, kterou delší dobu chtěl...často vyrážejí s klukama na tůry a podobně, takže ji využije. No a další dárek musím teprve vymyslet, kromě té svítilny mě nic nenapadá
danka.kout...
| 22. 10. 2014 09:53
Ahojky dámy,
já loni k vánocům renovovala mamče kuchyň. Trávila v ní celý život dost času, když mně a bráchovi připravovala obědy, večeře, ale i svačinky do školy a sladké dobrůtky. Vařit jí baví a proto jsem jí chtěla udělat radost.. novou kuchyň si přála už dlouho musím říct, že se povedla.. vypadá nádherně. Krásné přírodní barvy v elegantních tvarech. Jasně, že tohle není tip pro každého.. je to nákladnější dárek, ale lze pořídit třeba jen jednotlivě nějaký kus, který kuchyň ale radikálně změní. Já právě třeba doporučuji krásnou kuchyňskou desku z technického kamene.. na desce se stejně pracuje nejčastěji a tahle vypadá překrásně a má úžasné vlastnosti.. je vlastně nezničitelná a mamče se líbila z celé kuchyně stejně nejvíc
anonym
| 27. 10. 2014 17:01
TO danka.koutska@seznam.cz:

Ahoj, tohle je příspěvek hlavně pro maminky které již mají nějaké zkusšenosti s nakupováním vánočních dárků pro dítě kolem jednoho a půl roku. Moje dcera má totiž teď rok a tři měsíce a absolutně netuším co jí dát k vánocům. Nemáme v rodině žádné malé děti kde bych se mohla inspirovat. Tak prostě jen koukám po netu ale prostě nevím . Chtěla bych něco pořádného a smysluplného. Lurinka má malý pokoj a hlevně nesnáším, když příjdeme ke známým a válí se všude nějaké plastové krámy co mají ulámané součástky atd... Krostě je pro mě důležitější kvalita něž kvantita.
betuse.dol...
| 17. 10. 2014 16:11
Zdravím všechny
jak tak čtu, tak tu jsou hezké náměty na dárečky. Děkuji za ně. Přihodím sem také jeden. Já byla obdarována multifunkčním mixérem Thermomix. Musím říct, že nic lepšího jsem snad nedostala. Manžel mi udělal obrovskou radost, protože mi tím ušetřil čas a námahu v kuchyni a můžeme tak společně i s dětmi trávit teď daleko více času. Umí téměř cokoliv a dají se s ním vykouzlit zajímavé recepty.
anonym
| 27. 9. 2014 14:03
Ahoj procházela jsem hračkářství a narazila jsem na pohádku O perníkové chaloupce, to už myslím i pro tříleté až do 99 let a pak se zvířátky, Atlas světa a o hudebních nástrojích, nikdy jsem o tom dřív neslyšela. Obsluha není nic těžkého, stačí mít vždy nabytou elektronickou tužku, pak mít nahranou knížku v tužce, dokonce jsem viděla jak to funguje.
anonym
| 24. 9. 2014 16:36
Ahoj díky za nápad moc se všem doma líbil, nikdo neprotestoval. A tak jsme to koupili o víkendu bude přát Aleškovi, tak jsem zvědavá, jak se mu bude líbit.
anonym
| 25. 8. 2014 23:39
Dobrý den, já jsem se ještě nerozhodla, jestli koupím všechny 4 díly kouzelného čtení, nebo jesli teď koupím dva a dám to holkám k narozeninám a na Vánoce bych mohla dokoupit zbytek, co by jste mi doporučovali? Akorát jim budu muset koupit dvě elektronické tužky, jelikož to by se jinak poprali.
anonym
| 26. 8. 2014 13:18
TO Hana: Ahoj konečně jsem pořídila překrásný dárek, který se líbil jak vnučce, tak i dceři a to knížka s elektronickou tužkou. Je to kouzelné čtení, kde je spoustu druhů knížek, které si člověk může koupit a k tomu je zapotřebí jedna elektronická tužka do které se nahrají knížky a pak už jenom ovládáte tužkou knížku, já jse jim zatím koupila jem Atlas světa a hudební nástroje, jelikož vnučka hraje na flétničku.
anonym
| 19. 8. 2014 14:56
ahojky no funguje to tak, že si musíš koupit elektronickou tužku do které se dají nahrát všechny knížky, tak že Ti stačí pouze jedna, pak v kníže jsou čipy, které po dotyku zaplé elektronické tužky se spustí a začne vyprávět, nebo pokládat kvizové oázky, či vydávat zvuky, je to velice zábavná forma, i já s manželem jsme se nasmáli u kouzelného čtení, je to super!
anonym
| 18. 8. 2014 14:53
Ahoj a jak to funguje? Já jsem o tom ještě neslyšela, ale koukám, že to tu znáte asi všichni… Moje sestra nevlastní bude mít sedum let, tak by se jí to mohlo určitě líbit.
anonym
| 18. 8. 2014 14:52
ahoj ano je to krásný dárek i já sama si s tím velice krásně a dlouho vyhraju a to především, když si pouštím kvíz a poznávám podle zvuku, které zvířátko je které!
anonym
| 26. 7. 2014 11:29
Dobrý den mohl by jste mi někdo doporučit nějaký pěkný dárek k narozeninám? Chtěla bych holčičku něčím překvapit. Moc ráda si hraje na bubeníka a dostala i sadu hudebních nástrojů pro děti. Tak uvažuji čím bych jí mohla udělat radost. Těším se na Vaše nápady.
anonym
| 30. 6. 2014 06:24
Dobrý den,mohl by mi tu někdo říci, co je kouzelné čtení? Ještě jsem to u nikoho neviděla, ale docela mě to zaujalo, když jsem o tom četla na internetu, velice zajímavé příspěvky. Co je ta elektronická tužka? Jak funguje a kolik je knížek celkem? A potřebuju ke každé knížce jinou tužku? A od kolika let to mohou deti užívat?
anonym
| 29. 6. 2014 22:18
Dobrý den a jak to funguje? Našla jsem si to na internetu a opravdu to vypadá překrásně, taky by se mi něco takového líbilo. Teď nevím jestli udělám větší radost Kačence nebo sobě. Už jste to také zkoušela?A jak Vám to připadalo, jak se manipuluje s tou tužkou a usím mít na každou knížku jednu? A jak se tu spouští? A jakou formou jsou ty kvízy?
anonym
| 28. 6. 2014 11:53
Nazdárek, tak jsem prvně vůbec nevěděla, co je kouzelné čtení, četla jsem o něm na internetu, ale vůbec jsem nevěděla jak to funguje, dokud mi to neukazovala kolegyně v práci a opravdu to je skvělé, měla zde knížku se zvířátky a je to opravdu skvělé, když zapla elektronickou tužku a zapla tak nám vše tužka vysvětlila, co můžeme dělat, například vydávala zvuky, jaké dělají zvířátka, nebo je tu kvíz, či se tu člověk naučí o jednotlivých zvířátek vše.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Arin
7. 5. 2024 19:41
70441
2112Hana
7. 5. 2024 18:39
11872
Lenka Soukupov
30. 4. 2024 11:15
8776
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video