Prodám nespotřebované balení Ketodiet (plné ze dvou třetin, ale nevím kolik přesně dávek) cena 800Kč. Dále chřestové polévky 4ks (kus 45kč), cibulové hovězí polévky 5ks (kus 45kč). Omelety celé balení 7ks (350kč) - žampionová, slaninová. Omelety 6ks sýrové (300kč). Možné i jednotlivě. Osobní odběr v Praze. Prodávám, protože jsem zjistila, že jsem těhotná, tak raději už nebudu, ale jinak chválím
TO blondie: Ahojky...já začala s ketofit dnes...musim dát po porodu kila dolu...přibrala jsem 33 kg a jeste jich musim 15 kg dát dolu...zatím musím říct že kaše jsou nechutné. ..koktejly se dají vypít ale taky mi to nejede...co ty jak jsi zatím na tom?
Mam zajem koupit proteinovou dietu KetoDiet. Ma-li nekdo zbytky ktere nevyuzije nejlepe napoje, tycinky, kasi i polevky piste na mail a.symonova@gmail.com Dekuji
Nabízím k prodeji 14ks kaše Ketofit. K tomu mám příchutě v tabletách banán, karamel a jahoda,ale lze si přimíchat jakoukoliv příchuť. Cena za všechny 600Kč vč.poštovného. email : luciewr@seznam.cz
Dobrý den, chtela bych zkusit Ketodiet, ale nevím, co kdy jist. Mohl by mi zde někdo napsat prosím, co ke snidani, ke svačině a k obedu, k odpoledni svacine a k večeři? A v jakých intervalech. Děkuji
PS: koupim za příznivou cenu ketodiet na týden. Piste na email jiruskovapetra@seznam.cz