Dobrý den,
nabízím zbytek balíčku od mamky, už zhubla a již nepotřebuje.
Je to vše originál mám i fotky a email s objednávkou. Jedná se o zbytek velkého balení nápoje kde je na 9porcí, pak balený proteinový nápoj v praktických sáčcích 12x, 3x vanilková kaše, 3x čokoládová kaše, 10x sýrová omeleta a 3x hříbková tablety capuccino 10ks, vanilkovooříškové 8ks, *** 10ks, malina 10ks.
Cena by byla 1800kč Jsem z Prahy tudíž můžu předat kdekoliv nebo poštou
V případě zájmu piště petrafenclova@centrum.cz
Nabízím Ketodiet a zároveň i poradenství po celou dobu držení diety. Budu Vám nápomocna ,sestavím Vám jídelníček přesně podle vaší potřeby kolik budete chtít zhubnout. Kdo bude mít zájem ať se mi ozve. Jedná se o nové zboží nerozbalené a s datem expirace 2016. Vše originál a za výhodnější ceny.
kontakt: melisek79@seznam.cz a nebo 776 708713
Ahojky, koupím především koktejl bud Ketodiet nebo Ketofit, případně jiné výrobky. Preferuji osobní předání v Praze. Nabídku prosím na email lenorka67@gmail.com + cenu. Děkuji předem.
Dobry den,
prodavam zbytek z meho 4tydenniho planu.
Z duvodu mam nemocny zaludek a nemuzu to drzet. Ale prvni tyden 4kg dole. Skoda no :-/
viz vse na obrazku :)
dekuji popr info na email venda@darababy.cz
Koupila jsem si 14_denní dietu. Čtvrtý den mi bylo na zvracení, pátý den křeče v břichu, průjem a zvracení, bolesti v nohách. V moči-ketony a kyselina askorbová nejvyšší množství, krev mezi prvním a druhým testovacím čtvercem. Závěr: nevím zda je tato dieta úplně v pořádku...vrátili mi peníze...strach ze špatné reklamy...už nikdy více. Udělejte si svůj názor.
Koupím levně Ketodiet sadu vše co je potřeba na 4 týdenní dietu! Na netu je to za 6000kc, ráda bych sehnala levněji. Piště na mail: evkakyprova@seznam.cz
koukám , že tady se jen prodává , ale zhubli jste s tím vůbec nebo proč to všichni prodáváte? Dieta není dobrá? Taky bych to ráda zkusila , ale zatím vidím jen jak se toho všichni kvapem zbavují Máte někdo pozitivní zkušenost ??? Díky za info
Ahoj Doe
Přidávám pozitivní zkušenost.
Rozhodli jsme se s manželkou pro Ketodiet asi před sedmi týdny.
Já měl v té době 111kg - dnes 98kg už obleču všechny svoje košile.
Manželka 75kg - dnes 66kg
Dieta je celkem chutná a dá se lehce vydržet.
Vlastně ani není co vydržet. Prostě stačí pětkrát denně jíst a mezitím žít.
Hlady nejsou nijak velké a když se přeci objeví tak chroupeme zelí, nebo kedlubny.
Určitě s dietou nekončíme protože opravdu funguje.
Přeju všem hezký den.