Chci taky napsat příspěvěk do diskuse. Užívám doplněk stravy DONNA HAIR už 4 měsíc a můžu říci výsledek žádný. Myslím si, že vlasy jsou genetickou záležitostí a žádný doplněk stravy nepomůže. Je to jen samá reklama nic víc. Toto je jenom můj názor.
Ahoj Verun, ano ano, znám donnu. Užívám ji minimálně dvakrát za rok kvůli regeneraci vlasů po zimě a po létě, kdy jsou nejvíc zničené. Minulý týden jsem jedno balení dobrala. Určitě spokojenost. A doma už mám celou jejich sadu špěrků.
Ahojky všichni. Zkoušeli jste někdy přípravek na vlasy Donna Hair? Nikdy předtím jsem o něm totiž neslyšela, přitom mi ho u nás v lékárně hrozně doporučovali. Teď po třech měsících pravidelného užívání musím jenom chválit. Předtím jsem zkoušela i jiné podobné produkty, většina z nich byla mnohem dražší, a přesto se to nedá vůbec srovnávat. Rozdíl je obrovský. Vlasy tak prokoukly...! Méně vypadávají, netřepí se, nelámou. Prostě jsem nadmíru spokojená.
Máte taky zkušenost?
Přípravek Donna Hair používám již třetím měsícem a jsem nadměrně spokojená..vlasy mi poporostly cca o 5cm..a přestaly padat..jsou lesklé a vypadají zdravě..nedavno jsem byla u kadeřnice, která se strašně divila, že mi vlasy najednou začaly tolik růst a že jsou tak zdravé..řekla jsem ji, jaky připravek používám a řekla mi, že je to jen dobře.:)