Nechci se Vám plést do rozhovoru, ale bambusové prádlo zbožňuju.Výhod má Petro spoustu, například je antibakteriální, zabraňuje tvorbě zápachu..celkově moc pohodlné..koukala jsem, že na tom vašem portálu mají i boxerky pro chlapy..asi to už objednám i mužskýmu :)
TO kika.pevna@seznam.cz: Kika má pravdu. Řeklo by se, že je to blbost, ale opravdu poznáte, že na sobě nemáte obyčejné kalhotky. A holky, jestli chcete ušetřit, teď tam mají až pětatřiceti procentní slevu
To je super, moc díky za tipy.....právě přemejšlím, co koupit přítelovi.... a co myslíte - pyžamo s krátkými kalhotami a tričkem nebo dlouhé? přítel nosí to i to ....mě je teda v dlouhém rukávu v noci horko.... :-\
wau wau ... právě sbírám inspirace, jaké pyžamo tomu mému koupit. A tady máte takovejch typu, že nevím který obchod a které pyžamo. Super Snad něco vyberuu :-\
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s nějakým supr obchodem, kde bych sehnala nějaké luxusní pyžamo na chlapa? Mám totiz chlapa, co si děsně potrpí na "lepší" věci, a pyžamo prý ted postrádá. Tak jsem mu chtěla nějaký koupit. Ale vůbec nevím kde a jaké, nikdy jsem pyžamo jako dárek nekupovala
TO lenka.sucha75@seznam.cz:
čau čau
naprosto vím o čem mluvíš. Muj ex byl taky na samé luxusní věci, a na spodní prádlo hlavně..vzdycky jsem mu takové věci objednávala tady www.luxusnipradlo.cz
pyžama tam mají určitě také, tak uvidíš, jestli tě něco pro něj zaujme.
..
záleží na tom, co si představujete pod pojmem "lepší".
..
Jestli nějaký značkový nebo moderní nebo z kvalitní látky ?
..
Našla jsem nějaká pyjama u Calvina Kleina, Tommi Hilfingera, Pietro Filippi také nějaká mít bude.
V podstatě oblečení na noc by měli mít všude tam, kde prodávají pánské košile či prádlo. Cenu a značku vyber podle toho, jaké si kupuje spodní prádlo, trička, košile. Tak se nespleteš, že bys mu koupila něco lepšího nebo horšího, než je zvyklej.
Zaujalo mi, že v obchodech jsou v nabídce často kalhoty i topy jednotlivě , tedy každé zvlášť.
..
Pyjamo v původním slova smyslu jsou vlastně jen ty kalhoty. Pro dámy i pány.
No, a jaké se mu líbí? Já bych mu koupila nějaké vtipné - teď jsem si všimla že jsou v módě noční košile pro chlapi. V Popronu jsem našla vtipnou noční košili i s takovou tou noční čepičkou
TO zora.vselichova: to vůbec není nic novýho, je to u nás na trhu už dobrých dvacet let, ne-li dýl.
Pozor na to, něco moc vtipnýho by mohlo urazit, musíte chlapa dobře znát. Některej by se mohl naštvat, že si z něj děláte srandu, že se mu děti budou smát. Prostě že z něj děláte blbce.
Ale vím, že ta noční košile je moc pohodlná a jsou chlapi, kteří si ji pochvalujou. Ani nemusí výt vtipná. Jsou i decentní pánský vzory. Čepička je jen třešnička nebo dekorace. Skoro každej chlap by si v tý čepičce připadal jako šašek. Pamatujete na Byl jednou jeden král? Werich a Burian? Oba v nočních košilích. A jak jim to slušelo.
TO zora.vselichova: tak mi napadlo, proč vlastně mají ženy potřebu dělat si z chlapů srandu?
Všechny se strašně smějou při představě, že by chlap měl na sobě něco hrooozně vtipnýho. Slipy se zajíčkem, slimákem, supermanem...
..
Jo, kdyby si chlapi troufli a své domácí po 30 letech manželství a 50 kilech nadváhy pořídili jako dárek sexy košilku s Marilyn Monroe. ( nedej bože s prasnicí s osmi prsama... strááášně vtipný.... ).. ti by asi dopadli...