Pokud jste pojištěncem VZP, můžete v rámci programu Zdravá rodina získat pro děti ve věku do 14 let včetně příspěvek na pořízení jednoho pevného rovnátka (fixní ortodontické aparátky, tzv. FOA)
Základní podmínky
Příspěvek je určen dítěti ve věku 0-14 let včetně, pokud je v den podání Žádosti o příspěvek pojištěné u VZP ČR a nehlásí se k jiné zdravotní pojišťovně. Žádost o příspěvek lze podat osobně na pracovištích VZP ČR, zákonný zástupce se prokazuje na základě úřední listiny (např. rodný list, zápis v občanském průkazu, soudním rozhodnutím).
více na stránkách pojišťovny VZP
Dobrý den,
určitě doporučuji kliniku GHC v Praze (hned u Václavského náměstí). Mají tam stomatology na nejvyšší úrovni. Navíc rovnátka se dají udělat i neviditelná - Incognito. Na klinice je úžasný komfort, přístup doktorů skvělý a hlavně pracují s těmi nejkvalitnějšími pomůckami a prostředky. Opravdu doporučuji
Dobrý den všem, měla bych takovou prosbu. Dcerka by potřebovala rovnátka a taky nového zubaře, protože s tím, co má, nejsem spokojená. Mohl by mi prosím někdo poradit nějakého dobrého stomatologa v Praze? Dívala jsem se a docela dobré recenze má klinika http://www.praguedentalclinic.cz/cs/lekari/, znáte ji někdo? Můžete mi podat reference na tamní doktory? Případně nějakého doporučit? Děkuji