Já mamce třeba koupila knížku Tři minuty pro štěstí. Líbilo se mi to jako nápad, jsou tam citáty a fotky přírody a takové krátké otázky pro připomenutí hezkých chvil.
ahoj holky, chci se jen zeptat, jestli si myslíte, že je dobrý nápad někomu darovat sadu koření, vypadá to moc pěkně, ale nevím, jestli se to úplně hodí
Vánoce by neměli být o hmotných darech, ale o porozumění, klidu a příjemně prožitém čase. K tomu postačí jen maličkosti. I když dnes je vše trochu jinak. :-\
Dobry den, prosim o nejaky tip ci radu na darek pro maminku, ma rada pejsky a doma ma dva yorksirky tak klidne i neco spojeneho s tim...ja nevim uz me dosly napady :D
TO michaelanavrc@post.cz: Tak klidne nejake vtipne tricko s pejskarskymi vtipny je toho plny internet urcite a nebo treba fotecku tech pejsku a nechat potisknout tricko hrnicek nebo tak neco, to mi prijde taky super napad a skvela pamatka. :)
TO kamila.336@email.cz: jee nojo to me vubec nenapadlo nejaky takovy darecek na pamatku asi bych zvolila ten hrnicek. :) dekuji moc mrknu na net kde se to da nechat natisknout
TO michaelanavrc@post.cz: nemate zac ja uz jsem obcas s inspiraci taky na stiru tak je super mrknout na net a nechat se treba inspirovat. tak at se darecek libi a ma uspech
TO kamila.336@email.cz: Dekuji moc, mate pravdu ja uz take obcas ty napady taham z paty proto jsem se radsi zeptala a nechala si poradit. Urcite to bude mit uspech dekuji moc.
kosmetika se hodí vždycky, ale teda musí být kvalitní, žádná levná drogérka. Já každý rok kupuji krom hraček i nějaké vitamíny pro děti. Teď je právě vybírám a říkala jsem si, že se vás zeptám na vaše zkušenosti, co mám koupit? poradíte??