Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Vyborne vareni v parnim hrnci - recepty
DiskuzePřidat názor
Rýže
anonym
| 23. 9. 2008 16:43
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahoj, vařila jsem rýži 40 min, nakonec jsem to vzdala, byla stále tvrdá. Zelenina byla perfektní, houby také. Možná jsem dělala něco špatně, nevím.
zkus sama jak dlouho budeš vařit brambory já dávám 30 minut jak na maso i brambory to je hlavně kvůli masu a ono to je jedno, protože se brambory nerozvaří a maso je měkkoučké i hovězí jsem zkoušela, dnes jsem viděla v Okeyi také parní hrnec a měl tři nádoby,ale vůbec mě nenapadlo se zeptat na nádobu na vaření rýže ,
tak ahoj nevím jestli by třeba nešlo mleté maso promíchané s barmbory určitě šlo ,vlastně je to to samé ,knedlíky jsi zkoušela ?jsou vynikající doporučuju
tak zatím 
nevím jak kvalitní je to značka " Fagor ". Ještě jsem ji nevyskoušela. Blbý je to, že mám malou kuchynku, na lince mám pekárnu, tu používám nejvíc a pak už se tam toho moc nevejde. Když pak vaří muž, tak je vše zacákané. Takže co jde, raději klidím. Ono úklid po jeho vaření /vaří dobře, vaří rád/, to je min. hodina práce. Něčím se bavit musí. Mně bolí ruce, tak musím být potichu. Jestli něco někde objevíš, písni.Zdravím, M.
,ale vařím v hrnci jako bych vařila normálně a nemá to žádnou chybičku!!! Chválej si to i kluci a to je co říct