Poraďte e-shop kde se dá sehnat kvalitní a stylové oblečení pro chlapa, nemusí to být klasické outdoorové, ideálně nějaké co se dá nosit i normálně, ale je funkční.
Ahoj všichni, chci se zeptat, znáte někdo nějaký dobrý e-shop s outdoorovým oblečením? Chtěla bychnakoupit na Vánoce příteli, ale zatím jsem neměla dobré zkušenosti, tak jestli nemáte některá nějaký tip/ vyzkoušený int.obchod ? Budu ráda za odpovědi, odkazy. Děkuji
Můžu doporučit mrknout se i do pracovních oděvů. Materiály se kvalitou vyrovnají těm z outdoor obchodů a ceny jsou mnohdy lepší, protože se neplatí za značku. Například zimní bundy: http://www.profi-odevy.cz/…vni-bundy-zimni/
Dobrý den. Chtěla bych svému drahoušovi koupit nějaké vybavení na turistiku, jen nevím přesně co..batoh, oblečení, nejsem si jistá, co by mu udělalo největší radost. Tak mě napadla možnost voucheru. Znáte nějakou kvalitní značku, která prodává tenhle typ zboží a nabízí i dárkové poukázky? Dík moc
TO lenka.sucha75@seznam.cz: My jsme zastánci Alpine Pro a nakupujeme v galerii Harfa. Je to český výrobce a opravdu kvalitní. Záleží, co budeš nakupovat, batoh, čepici, funkční triko/mikinu můžeš vybrat, obuv, bunda, kalhoty musí sednout, tak by se hodil voucher :) Krásné Vánoce
TO lenka.sucha75@seznam.cz: Voucher je super nápad! Tímhle způsobem jsem obdarovávala loni. My máme doma sportovní vybavení hlavně od husky a taky jsme spokojení. Tak snad se trefíte do noty. Veselé Vánoce!
TO lenka.sucha75@seznam.cz: Podle mě tuto službu poskytuje většina obchodů v dnešní době to není nic neobyvklého. Já jsem takhle dávala poukza do obchod Hilfiger na Freeportu.