Ahoj taky mam ten zlutej brala jsem 5 tablet ale mezitim jsem sehnala reduce tak ze kdyby mel nekdo zajem o 95 tabletek tohohle sibu tak verkluc@seznam.cz hezky den
Milý Arone alias Zagore.Belgie je zakládajícím státem EU,takže v žádném případě není možné odtud dovézt sibutramin,který je v EU přísně zakázán.Když už lžeš,tak si vymysli trochu realistické story a ne tyhle bludy.Ofotit si fotku a nabízet blbosti umí i opice.Buď jsi podvodník a posíláš prázdné balíčky,nebo fake,či každé druhé něco bude obsahovat a risk,že tě někdo udá za podvod se ztenčí na polovinu.Každopádně bych od tebe nekoupil nic.Už ten styl psaní něco o tobě naznačuje.
Sibutramin 20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu - hologram - oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!! Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat. Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje.Odpovím všem, pokusim se do 24 hodin, ale nekdy to proste nevyjde, tak mi odpuste. Dale v nabidce produkt na uvolnění a pročištění lymfatických cest a překyselení organismu, což bývá většinou problémem, když nejdou kila dolů ať děláte nemožné... V případě zájmu kontaktujte email: sibpills@vistomail.com
inca - jaka druhovýroba ?... ked jsem měla genesis ..tak jsem si musela davat dvě tob. denně a nic jsem nezhubla ... a od GeTm Labs ..jsem užívala jednu a šlo to dolů jak blazen .. tak nevím kdo tam ma namíchané svinstvo ..je to můj nazor..
Original Sibutramin 20mg - Nejrychleji a nejbezpečněji hubnutí. Sibutramin 20mg je pro lidi, kteří nejsou schopni snížit svou hmotnost pomocí diety a cvičení. Působí centrálně, v mozku, kde vzniká signál pocitu hladu. Sibutramin snižuje pocit hladu, tedy zvyšuje pocit sytosti a zvyšuje energetický výdej.Možnost dodání 50tab. nebo 100tab.balení. Balení je zapečetěné + krabička, příbalový leták, ochranná známka výrobce. V prípade zájmu:mail: usa.sibu@gmail.com
ja jsem genesis dobrala zhruba pred tremi tydny a zhubla jsem po tom 12 kg,takze ma u me genesis za jedna ale za to getm-labs mi vubec nezabiral,tak nevim.Na kazdyho to pusobi jinak.
já jsem měla od genesis ... a ten vůbec neúčinkuje ... necelé dva kg dole za měsíc ...objednala jsem od usa.sibu@gmail.com...a zhubla jsem 8 kg za měsíc.. odporucam !!!jana
Ahoj,tak dnes mi dorazil balicek od sonny a obsahoval opravdu sibutramin.V dnesni dobe clovek nemuze verit a byla jsem docela napla,protoze jsem posilala penize na ucet predem ale opravdu dorazil .Timto chci rict ze sonny vrele doporucuji a mam radost ze i poctivci se jeste dnes najdou.
Sibutramin 20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu - hologram - oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!! Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat. Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje.Odpovím všem, pokusim se do 24 hodin, ale nekdy to proste nevyjde, tak mi odpuste. Dale v nabidce produkt na uvolnění a pročištění lymfatických cest a překyselení organismu, což bývá většinou problémem, když nejdou kila dolů ať děláte nemožné... V případě zájmu kontaktujte email: sibpills@vistomail.com
Original Sibutramin 20mg - Nejrychleji a nejbezpečněji hubnutí. Sibutramin 20mg je pro lidi, kteří nejsou schopni snížit svou hmotnost pomocí diety a cvičení. Působí centrálně, v mozku, kde vzniká signál pocitu hladu. Sibutramin snižuje pocit hladu, tedy zvyšuje pocit sytosti a zvyšuje energetický výdej.Možnost dodání 50tab. nebo 100tab.balení. Balení je zapečetěné + krabička, příbalový leták, ochranná známka výrobce. V prípade zájmu:mail: usa.sibu@gmail.com
Tak já dnes 50 dnů po Sibutraminu 20 mg s Erekcie mínus 12Kg. Každý to na mě hned pozná(niní mé BMI je 24). Jsem max spokojená, ale chci je dobrat až do konce, tak uvidíme. Jinak vedlejší účinky, už skoro žádné. Jen jsem se naučila jíst 4krát denně po menších porcích a hodně piju vodu(2-3l). Všem co také berou Sibu držím palce, ať jste spokojené jako já.