Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
anonym
| 11. 2. 2013 19:42
0
0
Reagovat!
anonym
| 11. 2. 2013 09:00
anonym
| 11. 2. 2013 14:01
anonym
| 8. 2. 2013 18:14
anonym
| 8. 2. 2013 18:39
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

se mi zuby, stále mi ale nedocházelo, že by to mohlo být ze Sibutraminu, s obrovskými strupy jsem se odhodlala jít na kožní ambulanci, kde mi po týdnu řekly, že je to z nějaké kyseliny, rozežraná kůže. Napsali mi tedy lázně. Do lázní jsem jela vlakem necelé 4,5 hodiny. Za tu dobu mi začlo docházet, že to všechno, ty vlásky, ty zuby, ta vyrážka, ty bolesti, to zadrhávání řeči, způsobil ten zatracený Sibutramin, také mi to tam potvrdili, že ty prášky co jsem brala nebyl žádný Sibutramin, byly to směsy sody, kyselin, paralenu, a dalších léků na horečku, v lázních jsem byla 2 týdny, dali mě tam dohromady, lasery, biolampy, koupele.. To celé, abych vypadala zase jako člověk, mě stálo 22 000 kč, a to jsem do toho nepočítala výdaje na cestu a ùtratu tam. Ale stálo to za to. Mám zpět svoje krásný vlasy, nezhubla jsem ani kilo, ale jsem šťastná, že žiju, teď chodím na kurzy hubnutí už je to druhý týden a mám dole 4 kilča. Tohle pro mě byla nejtěžší zkouška v mém životě kterou jsem dobrovolně podstoupila. Dárkem k tomu mi byla ztráta vlasů, přátel, kůže, a 22 000 kč. Břeberte si to jak chcete, já vám klidně můžu poslat fotky mojí dříve zohavěné kůže.